• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bildiklerini banada söylesene kız madem ben fit değilim kilo aldım bu ilaçlardan fitlik mitlik toprak oldu :) varsa paylaş işe yarıyorsa yapayım
Abla forx5 var icerigide yaziyor bundan kullandim guzel zayiflatio ama direk karaciger degerleri alt ast degerlerini yukseltiyor...

Abla walla art niyet dusundugunu hic aklimdan gecirmedim... kiz ben fitim diyirum cunku baktim yapamiyorum vucudumla baristiriyorum kendimi :-)
Aslında pko olmasa bende öyle kendimle takıntılı biri değilim yani kilolu yada zayıf ama sağlık için mecburum işte kilo çok etkiliyor bu hastalığı maalesef zaten bu kilo aldırıyor vermeside çok zor bide lanet bişey ya o kadar diyet spor koşu gram vermediğim zamanları bilirim ben

Teşekkürler canım ben de son zamanlarda kilo aldım göbekten. Vermek istiyorum :-)
Çok güzel göbek yağlarını eritiyormuş ama sen altın otu koyma canım tamam mı bebiş olursa zararlı ama kuşburnuyla ıhlamur zarar vermiyormuş araştırdım benim kuzen hamileyken ıhlamurla kuşburnu içiyordu günde iki bardak grip olmasın diye

Aslında pko olmasa bende öyle kendimle takıntılı biri değilim yani kilolu yada zayıf ama sağlık için mecburum işte kilo çok etkiliyor bu hastalığı maalesef zaten bu kilo aldırıyor vermeside çok zor bide lanet bişey ya o kadar diyet spor koşu gram vermediğim zamanları bilirim ben
Ben diyetdir spordur yapamiyorum... abla o yuZden en guzeli kendimle barismak

Back
X