- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.241
Bende bijere yaptigimda oyle olmustu abla kanamam az az oldu bide uzun surmustu...Ya kızlar soğan kürü yapmış olanlara soruyorum kanamanız çok oldu mu acaba? Benim çok olmuyorda anlayamadım ya hormon ilaçları dengemi altüst etti resmen
evet canım öyleymiş bende biliyorum inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın bende kilo alamıyorum herkes zayıf diyor sinir oluyorum artıkEvet canım bende sağlıklı olabilmek için zayıflamaya çalışıyorum kilo benim hastalıpı kudurtuyor ya bildiğin kilo alınca yumurta tam büyüyemiyor mesela
Test yaptinmievet canım öyleymiş bende biliyorum inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın bende kilo alamıyorum herkes zayıf diyor sinir oluyorum artık
Nasılsın canım
Ay inşallah temizlenmiştir kuzum ya bende dört ay olmadan 18kilo verdim ama bildiğin aç gezdim ya pko yüzünden kilo vermek çok zorr
Yok cnm kendim verdim..facebookta bi grubum var diyrt/spor/saglık diye onların destegi ve motivesiyle.Sen ne yaptın canım nasıl verdin diyetisyene mi gittin
Cok cok sakıncalı bu tür caylar hsplar vs cnm bıraktıgında fazlasıyla alınıyo çünki kilolar..Abla forx5 var icerigide yaziyor bundan kullandim guzel zayiflatio ama direk karaciger degerleri alt ast degerlerini yukseltiyor...
Fazla kilo degilde karaciger zedeleniyorYok cnm kendim verdim..facebookta bi grubum var diyrt/spor/saglık diye onların destegi ve motivesiyle.
Hiç bi çay hap vs kullanmadım..en güzeli yavas ama kalucı kilo vermek
Cok cok sakıncalı bu tür caylar hsplar vs cnm bıraktıgında fazlasıyla alınıyo çünki kilolar..
https://www.facebook.com/groups/diyetdss/
Grubum bu kızlar takip etmek isterseniz eger tabi ben şu ara temizlik iznindeyim
Civan perçemi iç olursun ablacım :) aktar abladan sevgiler
Haydi hep beraber adet olabilmem için totem yapıyoruz :) ay ölecem ağrıdan yaaa lanet bi gelemedi be yani atşte düştü gelevek süründürüyor sadece
Vee kırmızı kart hayırlı olsun ama bi tuhaf ya bişey düşürdüm ama kistmi nedir bilmiyorum akıntıyla geldi kan soğan kürü yaradı galiba yani inşallah ama çook ağrım var yav
Bende seni seviyorum canım benim o çok acı dersen papatya bibieriyr kekikte yapabilirsin onlarda işe yarıyor hem ruhen rahatlatıcı ağrı kesici ödem ve iltihap söktürücü özelliğide var abla yani illa idrar yolları değil her türlü enfeksiyona iyiALAYIM BU GÜN BEN ONU AKTARDAN.
SEVERİM SENİ KIZ BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM GÜZEL GÖNLÜ ARKADAŞIM
Haltetmiş onlar allah istedimi nasiotede varsa hiç bişeyde zor değil canım üzme kendini senKizlar hayirli cumalar hepinize Allah dualarımızı kabul eylesin.. dün doktora gittim kadin dogum ve dahiliye... kadin dogum tedavi için acele etme biraz daha bekle dedi.. dahiliye hasimato da gebe kalmak çok zor dedi tüp bebegi düşün gibisinden konuştunasip artık
Kızlar hepimize Meryem süresi okudum perşembe gecesini değerlendirelim mübarek üçaylarda rabbim dualarımızı kabul etsin
Kizlar hayirli cumalar hepinize Allah dualarımızı kabul eylesin.. dün doktora gittim kadin dogum ve dahiliye... kadin dogum tedavi için acele etme biraz daha bekle dedi.. dahiliye hasimato da gebe kalmak çok zor dedi tüp bebegi düşün gibisinden konuştunasip artık
:) facedenMERHABA HANIMLAR HAYIRLI CUMALAR
KIZLAR SİZ BİRBİRİNİZİ NERDEN GÖRDÜNÜZ ZAYIFSIN DİYORSUNUZ BİRBİRİNİZE SÖYLEYİN BAKALIM BANE HELE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?