- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.261
Ben dün oldum rahatladım ağrım var ama olsun bunada şükür yaniEVET YAA HEPİMİZDE AYNI SIKINTI
BENDE DE ÖYLE YAAA AĞRI VURUYOR KOCAMAN BİR GÖBEK SANIRSIN 4 AYLIK GEBEYİM
Sağol ablacım bitti valla adet olamayınca kötü oluyor insan darısı başınaHADİ GÖZÜN AYDIN SENİN STRES BİTTİ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BİR TANEM
Ben bu tilyayı saraçoğlunun sayfasından sormuştum canım pkoda insilin direnci diye bi zıkkım millet antidiyabetle zayıflıyor bende bana mısın demiyor şekeri dengeliyormuş bu kürYok cnm kendim verdim..facebookta bi grubum var diyrt/spor/saglık diye onların destegi ve motivesiyle.
Hiç bi çay hap vs kullanmadım..en güzeli yavas ama kalucı kilo vermek
Cok cok sakıncalı bu tür caylar hsplar vs cnm bıraktıgında fazlasıyla alınıyo çünki kilolar..
yok canım yapmadım salı günü hastaneye gidicem kan testi için adet günüm ama kanama olmayacak gibiTest yaptinmi
Bi sıkıntı yoktur inşallah ay hastane diyince tüylerim ürperiyor o derece sinir oluyoum yaniİyiyim canım çok şükür görümcemle hastaneye geldik.
Kız iyi hissetmiyorsan niye salıyı bekliyorsun gerçi adetinin geçmeside lazım e ama yani böylede olmaz kiyok canım yapmadım salı günü hastaneye gidicem kan testi için adet günüm ama kanama olmayacak gibi
Bi sıkıntı yoktur inşallah ay hastane diyince tüylerim ürperiyor o derece sinir oluyoum yani
İnşallah canım.. biraz üzüldüm ama Allah bilir.. kurban bayramina kadar bakarım olmazsa tedavi artık kismet... haberlerde okudum yerel 32 yaşında bir kadın sezeryan ile doğum yapmış 15 gün once enfeksiyondan vefat etmiş cok üzüldüm yaa Allah hayirlisibi versinHaltetmiş onlar allah istedimi nasiotede varsa hiç bişeyde zor değil canım üzme kendini sen
Kızlar dün bizim mahalle minibüsüyle aşağı indim bitki almaya kaza yaptık salak şöför öyle bi sürüyor ki adamın birine çarptı yaşlı bide kabusum oldu ya adam aklımdan çıkmıyor binerken içime attı ama bu ya bi yere yada birine çarpacak diye dengesiz üç beş kuruş için milleti tehlikeye atıyor bu kaçıncı bi kadın parayı eksik verdi diye önüne bakmadan bastı gaza sinir olmuş el kol hareketi yapıyor önüne bakmadan bastı gaza mahfetti adamı valla aklıma geldikçe ağlayasım geliyor ya
İnşallah canım.. biraz üzüldüm ama Allah bilir.. kurban bayramina kadar bakarım olmazsa tedavi artık kismet... haberlerde okudum yerel 32 yaşında bir kadın sezeryan ile doğum yapmış 15 gün once enfeksiyondan vefat etmiş cok üzüldüm yaa Allah hayirlisibi versin
Kızlar dün bizim mahalle minibüsüyle aşağı indim bitki almaya kaza yaptık salak şöför öyle bi sürüyor ki adamın birine çarptı yaşlı bide kabusum oldu ya adam aklımdan çıkmıyor binerken içime attı ama bu ya bi yere yada birine çarpacak diye dengesiz üç beş kuruş için milleti tehlikeye atıyor bu kaçıncı bi kadın parayı eksik verdi diye önüne bakmadan bastı gaza sinir olmuş el kol hareketi yapıyor önüne bakmadan bastı gaza mahfetti adamı valla aklıma geldikçe ağlayasım geliyor ya
Merhaba hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim bugün için dualarımızı kabul etsinbende daha adet olmadım iğnenin 17. Günü dün akşam test yaptım negatif çıktı daha da pozitifi göremem bu ay herhalde bu ay çok heyecanlıyım hsg çekilecek belki ondan sonra meleğim gelir inşallah yani...
Canım ben çok umutluyum en azından tüplerde bi sıkıntı varsa onu görecez ve ona göre bi tedavi yapılacak bende yarın adet olursam hafta hsgye gircem bakalım birde şıp diye ardından hamile kalıyor muşuz ohh misssssbende çekilicem haftaya Allah yardımcımız olsun inş sonuçlarımız da iyi çıkar..
AYNI MODDAYIZ BENDE ADET OLAYIM RAHİM FİLMİ VAR ÖNÜMDE İNŞALLAH BENDE SENDE Y yumyumyumiyum DA RAHİM FİLMİ SONRASINDA GEBE KALIRIZCanım ben çok umutluyum en azından tüplerde bi sıkıntı varsa onu görecez ve ona göre bi tedavi yapılacak bende yarın adet olursam hafta hsgye gircem bakalım birde şıp diye ardından hamile kalıyor muşuz ohh misssss
Birde doktorum hsg çekilecek ay klomen tedavisi vermiyo zaten gebelik şansın artar diyor bende çörek otu bal tarçın kürü yapıp hergün b12 ve folik asit içeyim diyorum birde hergün incir yiyim bir tane çok şey yapasım var çoooook
Canım ben çok umutluyum en azından tüplerde bi sıkıntı varsa onu görecez ve ona göre bi tedavi yapılacak bende yarın adet olursam hafta hsgye gircem bakalım birde şıp diye ardından hamile kalıyor muşuz ohh misssss
Birde doktorum hsg çekilecek ay klomen tedavisi vermiyo zaten gebelik şansın artar diyor bende çörek otu bal tarçın kürü yapıp hergün b12 ve folik asit içeyim diyorum birde hergün incir yiyim bir tane çok şey yapasım var çoooook
AYNI MODDAYIZ BENDE ADET OLAYIM RAHİM FİLMİ VAR ÖNÜMDE İNŞALLAH BENDE SENDE Y yumyumyumiyum DA RAHİM FİLMİ SONRASINDA GEBE KALIRIZ
DR BANA 6-8 GÜNLER ARASI ÇEKTİR DEDİ HADİ BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH GÜZEL GÜNLERİ GETİRİR ARKASINDANben birazdan arayıp randevu alıcam adetin 3.günü bugün bakalım ne zaman verecek
Hee anladım canımGörümcem ultrasona girecekti ben de yanında gittim. Bişey de çıkmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?