2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım ya incir yada bal tarçın çörek otu ikisini bir yapma kuzu

Rabbim beterinden saklasın her şerde bi hayır var canım şer diyip dövündüğümüz şeylere sonra bi bakınca aslında bizim yararımıza olduğunu anlayabiliyoruz benim çok başıma geldi

geçmiş olsun canım ya adamcağız iyidir inşallah..var öyleleri hemen uyarı yapacaksın aslında canımızı sokakta bulmadık yani
Dinlemiyırlar ki canım arsız olur böyleleri herşeyin en iyisini bz biliriz modunda takılıyorlar yani pislik inip dövesim geldi kızdımda zaten iki lira için adamı öldüreceksin dedim kaç kez dedik bok mu var bu kadar hızlı sürecek bu kaçıncı senin yani bi kerede babam içindeyken arabaya çarpmış yine allah korumuş ilkin ailemi aradım so ra diğer tanıdıkları kim varsa aratıp binmeyin dedim onun minibüse kazanmasın pislik

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş yine. Ben yaşlılara dayanamıyorum görünce ya üzülüyorum.
Bende öyle yani yaşlı genç kim olsa üzülürdüm tabi ama yaşlılar ve çocuklar bana daha çok böyle korunmaya bakıma muhtaç gibi geliyorlar içim cız ediyor ya aklımdan çıkmıyor inanki

Sana demedim cnm sakıncalı diye sevcan forx5 yazmışya ona dedim
Diyet döneminde bende cok kür uygulamıştım
Ben yine sporla falan veririm allahın izniyle canım ya çok şükür irademe hakimim amam işte yumurtalıklarda kist görünümü artınca hem kilo alıyorum ve veremiyorumda km ne derse desin vücuda dışardan hormon alımı vücudun dengesini bozuyor ve kilo aldırıyor hangi doktor buna alakası yok derse desin aldırıyor

bişey sorucam canım eşimle ben keten tohumu yağında beklemiş incir yiyoruz her sabah aç dün başladık yani..şimdi rahim filmim var haftaya ben direk sansım artsın diye bal çörek otuna başlayım dedim incirle ikisi olur mu çünkü ikiside sabah aç karnına..

Ay çok geçmiş olsun canım benim Ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…