- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.281
Canım ya incir yada bal tarçın çörek otu ikisini bir yapma kuzuCanım ben çok umutluyum en azından tüplerde bi sıkıntı varsa onu görecez ve ona göre bi tedavi yapılacak bende yarın adet olursam hafta hsgye gircem bakalım birde şıp diye ardından hamile kalıyor muşuz ohh misssss
Birde doktorum hsg çekilecek ay klomen tedavisi vermiyo zaten gebelik şansın artar diyor bende çörek otu bal tarçın kürü yapıp hergün b12 ve folik asit içeyim diyorum birde hergün incir yiyim bir tane çok şey yapasım var çoooook
DR BANA 6-8 GÜNLER ARASI ÇEKTİR DEDİ HADİ BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH GÜZEL GÜNLERİ GETİRİR ARKASINDAN
SEN HANGİ İLDE İDİN CANIM
Rabbim beterinden saklasın her şerde bi hayır var canım şer diyip dövündüğümüz şeylere sonra bi bakınca aslında bizim yararımıza olduğunu anlayabiliyoruz benim çok başıma geldiİnşallah canım.. biraz üzüldüm ama Allah bilir.. kurban bayramina kadar bakarım olmazsa tedavi artık kismet... haberlerde okudum yerel 32 yaşında bir kadın sezeryan ile doğum yapmış 15 gün once enfeksiyondan vefat etmiş cok üzüldüm yaa Allah hayirlisibi versin
Dinlemiyırlar ki canım arsız olur böyleleri herşeyin en iyisini bz biliriz modunda takılıyorlar yani pislik inip dövesim geldi kızdımda zaten iki lira için adamı öldüreceksin dedim kaç kez dedik bok mu var bu kadar hızlı sürecek bu kaçıncı senin yani bi kerede babam içindeyken arabaya çarpmış yine allah korumuş ilkin ailemi aradım so ra diğer tanıdıkları kim varsa aratıp binmeyin dedim onun minibüse kazanmasın pislikgeçmiş olsun canım ya adamcağız iyidir inşallah..var öyleleri hemen uyarı yapacaksın aslında canımızı sokakta bulmadık yani
Bende öyle yani yaşlı genç kim olsa üzülürdüm tabi ama yaşlılar ve çocuklar bana daha çok böyle korunmaya bakıma muhtaç gibi geliyorlar içim cız ediyor ya aklımdan çıkmıyor inankiÇok geçmiş olsun canım. Allah korumuş yine. Ben yaşlılara dayanamıyorum görünce ya üzülüyorum.
Bende öyle yani yaşlı genç kim olsa üzülürdüm tabi ama yaşlılar ve çocuklar bana daha çok böyle korunmaya bakıma muhtaç gibi geliyorlar içim cız ediyor ya aklımdan çıkmıyor inanki
Sana demedim cnm sakıncalı diye sevcan forx5 yazmışya ona dedimBen bu tilyayı saraçoğlunun sayfasından sormuştum canım pkoda insilin direnci diye bi zıkkım millet antidiyabetle zayıflıyor bende bana mısın demiyor şekeri dengeliyormuş bu kür
Bu arada bat yarın benim yoruldugumda belim agrıyor ve ara ara sag kasıgım agrıyo bacakla beraber gögüslerim sis arada bi sızlıyolar
İnşaAllah bebiş vardır
EVET CANIM ÖZELDE ÇEKTİRECEĞİM BEN TEKİRDAĞDAYIM AYNI İLDEYSEK BENDE ORAYA GİDEYİM DİYECEKTİM.bursadayım abla o zaman hafta başı gibi randevu verir bana..sende özelde mi çektireceksin..
Evet bide çocukları hayırsız olanlar varEvet savunmasız gibiler. Kendi halinde yaşlıları bile görünce üzülüyor insan.
Ben yine sporla falan veririm allahın izniyle canım ya çok şükür irademe hakimim amam işte yumurtalıklarda kist görünümü artınca hem kilo alıyorum ve veremiyorumda km ne derse desin vücuda dışardan hormon alımı vücudun dengesini bozuyor ve kilo aldırıyor hangi doktor buna alakası yok derse desin aldırıyorSana demedim cnm sakıncalı diye sevcan forx5 yazmışya ona dedim
Diyet döneminde bende cok kür uygulamıştım
EVET CANIM ÖZELDE ÇEKTİRECEĞİM BEN TEKİRDAĞDAYIM AYNI İLDEYSEK BENDE ORAYA GİDEYİM DİYECEKTİM.
Bu arada bat yarın benim yoruldugumda belim agrıyor ve ara ara sag kasıgım agrıyo bacakla beraber gögüslerim sis arada bi sızlıyolar
İnşaAllah bebiş vardır
Dinlemiyırlar ki canım arsız olur böyleleri herşeyin en iyisini bz biliriz modunda takılıyorlar yani pislik inip dövesim geldi kızdımda zaten iki lira için adamı öldüreceksin dedim kaç kez dedik bok mu var bu kadar hızlı sürecek bu kaçıncı senin yani bi kerede babam içindeyken arabaya çarpmış yine allah korumuş ilkin ailemi aradım so ra diğer tanıdıkları kim varsa aratıp binmeyin dedim onun minibüse kazanmasın pislik
İnşallah vardır canımgünün geçtikten sonra test yaparsın.
CANIM SENİN YUMURTLAMA BİTTİ DİMİ
Ablacım face instagram ekledik seni de ekleyelimMERHABA HANIMLAR HAYIRLI CUMALAR
KIZLAR SİZ BİRBİRİNİZİ NERDEN GÖRDÜNÜZ ZAYIFSIN DİYORSUNUZ BİRBİRİNİZE SÖYLEYİN BAKALIM BANE HELE
Ay çok geçmiş olsun canım benim YaKızlar dün bizim mahalle minibüsüyle aşağı indim bitki almaya kaza yaptık salak şöför öyle bi sürüyor ki adamın birine çarptı yaşlı bide kabusum oldu ya adam aklımdan çıkmıyor binerken içime attı ama bu ya bi yere yada birine çarpacak diye dengesiz üç beş kuruş için milleti tehlikeye atıyor bu kaçıncı bi kadın parayı eksik verdi diye önüne bakmadan bastı gaza sinir olmuş el kol hareketi yapıyor önüne bakmadan bastı gaza mahfetti adamı valla aklıma geldikçe ağlayasım geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?