2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ben 5 ay önce bi gebelik geçirdim alıştım alttan muayene :)) hiç kasma kendini canım ben kaç doktora açtım bi bilsen yani öyle can yakıcı bir durum yok hele ultrasonda bakması daha da kolay anestezili mi hsg??

İnşallah vardır canım günün geçtikten sonra test yaparsın.
İnşaAllah cnm hayırlısı bakslım

En güzeli cnm cnm dogal yollarla vermek zaten. Hersey kenfimizde bitiyor yeterki gercekten isteyelim veririz kilolarıda
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH BEBİŞİN GELMİŞTİR ARTIK SENİ BEKLİYORUZ
İnşaAllah cnm inşaAllah

Ablacım face instagram ekledik seni de ekleyelim
Beni niye eklemediniz küstüm

yok canım anestezili değil ama ağrısız yöntemle çekecekler gerek yok dedi doktor narkoza..bakalım güvendik doktora çıktık bi alemetesen hamile kalabiliyormuşsun neden gerek duydular ki hsg ye

Kızlar bugğn hiç halim yok kafamda bi agırluk var uyumsk istiyorum uyuyamıyorum..hamileliğe yormak istemiyotum..
Bolu-izmir-antalya turundan dolayı hsva değişiminden oluyo galiba..
Bide ben gecen ay 4 gün önce adet olmuştum batdan acep bu ay gecikme olur mu

yok canım anestezili değil ama ağrısız yöntemle çekecekler gerek yok dedi doktor narkoza..bakalım güvendik doktora çıktık bi alemetesen hamile kalabiliyormuşsun neden gerek duydular ki hsg ye
Canım benim yaşım. 31 artık geç kalmak istemiyorum çünkü Allah nasip ederse 2-3 çocuk istiyorum :) aşılama istedim oda ön şartı hsg dediği için çekiniyorum aşılamada mayısın son haftası yapılacak inş yine tutmazsa Temmuzda tüp bebek istiyorum ama umarım gerek kalmaz

adet olsam bende bu ay aşılama istiyordum ama olamadım hala. ağustosa kadar gelmezse bende ağustos ayında tüp bebek istiyorum
rabbim gönlüne göre versin bende 2.yi bulayım ahdım var hiç korunmayacağım 3.yüde yapacağım inşallah sağlıklı ve hayırlı evladlar gödelim hep beraber inşallah

hadi bakalım inş canım benimde yaş 28 bakıyorum yaşıtların ikişer çocukları var böyle olunca tüm yöntemlere saldırasım geliyor..bende klomenle falan bi kaç ay bekliycem olmazsa direk aşılama istiyorum..

İnşaAllah cnm hayırlısı bakslım

En güzeli cnm cnm dogal yollarla vermek zaten. Hersey kenfimizde bitiyor yeterki gercekten isteyelim veririz kilolarıda

İnşaAllah cnm inşaAllah

Beni niye eklemediniz küstüm
Ay canım küsme ekleriz yaz faceni kuzu benim eşimin facesi var ona ekledim kızları

Yaşıtız seninle :)

Canım iki kürü bi arada yapmayın ikiside yumurtayı arttıyor yumurta çok olunca hem kistik görüntü artıyor hem yumurtalar birbirlerini baskıladıkları için yeterince büyüyemiyorlar incir yapıyorsan Diğerini yapma lütfen

inciri kür şeklinde yapmıycam sadece sabah bi tane yiycem yine mi kür gibi olur mu..sakıncalıysa bal tarçın çörek otunu bi dahaki ay ypayım o zaman

inciri kür şeklinde yapmıycam sadece sabah bi tane yiycem yine mi kür gibi olur mu..sakıncalıysa bal tarçın çörek otunu bi dahaki ay ypayım o zaman
Oluyor canım normal yiyincede yumurtayı çoğaltıyor ve büyütüyor araştır istersen belki ben bu ay benim mal doktorun lafına uyup klomenle incirde tükettiğim için yumurtalar daha çoğaldı ve büyümedi yapma bence tabi yine sen bilirsin

yapmıyım o zaman canımcım ne bileyim gaza geldim bu ay olsun diyerektensen bu ne yapacaksın doktora gidecek misin adet de oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…