- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.321
Yok canım gitmeyecem bu ay kilo verecem ilkin yumurta takibiymiş ilaçmış uğraşmayacam zaten kilo verirsemde daha sağlıklı yumurtlamaya başlayacam allahın izniyle ben ilaca falan erken başladım sazan misali oltaya geldim yani aslanpençesi içiyırum bir ayı doldurayım önümüzdek ay gidecem adette b hormon baktıracam k büyük ihtimalle düşecek hormonlar bu bitkinin faydasını daha öncede çok gördüm başka bi doktora gidecem tabi iyi bi doktor var çokta ilgili ona gitmeyi düşünüyorum önceliğim kilo vermek anlayacağın canım vermeyede başladım çok şüküryapmıyım o zaman canımcım ne bileyim gaza geldim bu ay olsun diyerektensen bu ne yapacaksın doktora gidecek misin adet de oldun.
Yok canım gitmeyecem bu ay kilo verecem ilkin yumurta takibiymiş ilaçmış uğraşmayacam zaten kilo verirsemde daha sağlıklı yumurtlamaya başlayacam allahın izniyle ben ilaca falan erken başladım sazan misali oltaya geldim yani aslanpençesi içiyırum bir ayı doldurayım önümüzdek ay gidecem adette b hormon baktıracam k büyük ihtimalle düşecek hormonlar bu bitkinin faydasını daha öncede çok gördüm başka bi doktora gidecem tabi iyi bi doktor var çokta ilgili ona gitmeyi düşünüyorum önceliğim kilo vermek anlayacağın canım vermeyede başladım çok şükür
Özelden yaz kuzum hemen ekliyimİnşaAllah cnm hayırlısı bakslım
En güzeli cnm cnm dogal yollarla vermek zaten. Hersey kenfimizde bitiyor yeterki gercekten isteyelim veririz kilolarıda
İnşaAllah cnm inşaAllah
Beni niye eklemediniz küstüm
Bulamadım kuzum YaNazan Yıldız Yıldırım ama ark ekleme acık mu bilmiuom
İnstagram nazo-58
O kadar cok işim var ki hiç halim yok ya zntalya havası fena carptı beni
Bencedee katılıyorum çok değil kilosu Yakilon çok mu canım bu kadar dert edecek..çok haklısın ayrıca pko da kilo düşman zaten ki sen daha yeni evli sayılırsn şöyle zamana bırak bi bakalım ne olacak doğal yolla olur belki..içtiğimiz her ilaç zarar ziyan vücuda ama benim bekleyecek zamanım yok sen bi 6 ay bu şekilde çabala bakalım olacağına eminim Allahın izniyle..
bende bi haftadr yürüyüşe başladım spor bizde önemli biliyorsun daha zinde hissediyorum kendimi
Bende temmuzda yapacam inşallah canım yumurta dondurup olmazsa yine koydırmak istiyorum ama inşallah onlara hiç gerek kalmaz :) bende daha adet olmadım yarın herhalde olurum ağrım varadet olsam bende bu ay aşılama istiyordum ama olamadım hala. ağustosa kadar gelmezse bende ağustos ayında tüp bebek istiyorum
rabbim gönlüne göre versin bende 2.yi bulayım ahdım var hiç korunmayacağım 3.yüde yapacağım inşallah sağlıklı ve hayırlı evladlar gödelim hep beraber inşallah
İnşallah hiç gerek kalmaz umarım bu ay hsg ile sen ben @anneveoglusu hamiş kalırızhadi bakalım inş canım benimde yaş 28 bakıyorum yaşıtların ikişer çocukları var böyle olunca tüm yöntemlere saldırasım geliyor..bende klomenle falan bi kaç ay bekliycem olmazsa direk aşılama istiyorum..
Ya çektimde ışıktan belli olmuyor yeni test aldım ama şimdi yapmıyım bence yarın sabah yapıyım diyorum?
Aynen canım ondan acele ediyorum Rabbim çifter çifter versin inşallah :)Yaşıtız seninle :)
Sağol canım ben incir kürü yapamam zaten prolaktin yüksek bende ama arada bir yiyebilirimO olur canım ama iki kürü bi arada uygulama yoksa yumurtalar oluşsada büyümez ve kist dolar yumurtaların ben uyarayımda sonra sıkıntı yaratmasın sana kuzu
Kolay gelsin canım benimNaparsınız temizlik magduru geldi
Aminnnnnnn aminAynen canım ondan acele ediyorum Rabbim çifter çifter versin inşallah :)
Teeemaaam
İnşallah canımAynen canım ondan acele ediyorum Rabbim çifter çifter versin inşallah :)
Kabul ettim canım
Canım ben 18 kilo vermiştim klomen çatlatma iğne progestan derken şiştim 78 den 85 e fırladı kilo iki ayda az mı salaklık yaptım ya sorma gitsin yani Pko olmasa umurumda olmazda pko olunca dert ediyorsun işte canım.. Bilmez miyim spor pkoda çok iyi tabiki bende başlayacam yürüyüş yapıyordumda adette sancım oluyor kuzu ona rağmen hareket olsun diye deli gibi temizlik yaptım inşallah ya kilo verirsem saplıklı beslenirsem allahın izniyle bende kendiliğimden hamile kalacağıma inanıyorumkilon çok mu canım bu kadar dert edecek..çok haklısın ayrıca pko da kilo düşman zaten ki sen daha yeni evli sayılırsn şöyle zamana bırak bi bakalım ne olacak doğal yolla olur belki..içtiğimiz her ilaç zarar ziyan vücuda ama benim bekleyecek zamanım yok sen bi 6 ay bu şekilde çabala bakalım olacağına eminim Allahın izniyle..
bende bi haftadr yürüyüşe başladım spor bizde önemli biliyorsun daha zinde hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?