- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.401
Instgram yaaa:)))yazsana bana ekle cnm
Instgramdan istek gelmedi bana cnmEkldm kuzu seni nagehnfacdn ekle yok sende sen beni ekle msj attm sana
Eee face ortak yaaaa neyse artık ben burda. Yazarım size:))instgramdan ekle ama takip ederiz birbirimiziKiz instada grup yapmasi zor
Özelden yazsana bana adresini eklim:)SS2007 Adin ne cnm ekleyeym seni instgramdan
canım adet günüm bugün salıya kadar beklicem gelmezse doktora gitcem gelirse zaten gitmeme gerek yokKız iyi hissetmiyorsan niye salıyı bekliyorsun gerçi adetinin geçmeside lazım e ama yani böylede olmaz ki
Test yaptın mı kuzumcanım adet günüm bugün salıya kadar beklicem gelmezse doktora gitcem gelirse zaten gitmeme gerek yok
Tamam canım gelmez inşallahcanım adet günüm bugün salıya kadar beklicem gelmezse doktora gitcem gelirse zaten gitmeme gerek yok
Ay canım küsme ben sabah buraya mesaj attım bi kaç kerede baktım ama kimsecikler yoktuHerkese günaydın.. sosyal medyayı kullanıp burayı ihmal etmeyin küserim vallahi..
Bi süre sonra hafifler inşallah canımGünaydın kızlarbitkin, bulantısı oldugundan lavabodan çıkamayan ben bi zaman sonra döndüm . Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor benim pek iyi gitmiyo mide bulantısıyla dertteyim doktor ilaç verdi oda fayda etmedi :)
canım naptın merak ettim senicanım adet günüm bugün salıya kadar beklicem gelmezse doktora gitcem gelirse zaten gitmeme gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?