- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #7.781
Hiç mahsum değil canım dışardan hormon alıyorsun vücuduna sonuçta illaki etkileri oluyor geçen tv de izledim özellikle pkolu olanlarda daha çok yumurta oluyor ve ölüme kadar yol açabiliyormuş çok dikkatli olmak lazımmış düşün yani canım ilaçlar mahsum olur mu hiç benim bi sıkıntım yoktu çok cüzzi miktardaydı hatta boyutlarıda normaldi bak ne yaptı işte kiloda aldım veremiyorumda gitmiyor biliyordum sıkıntı olduğu için zayıflayamadığımı bu ilaçtan önce çokta güzel zayıflıyordum arttırdı kistleri kiloda veremiyorum yapacam zaten soğan kürü canım adeti bekleyeyimde bi olayım bitsin ikinci günü başlayacam inşallah boşver rabbime bıraktım ilaç milaçta kullanmam artık ki bu ayda verme dedim durmadı kürü yapayım zayıflayacam o kistler gitmeden zayıflayamıyorum maalesef
aynen canım bi kaç ay öyle devam et nasılsa sorununuz yok allaha şükür.ben klomen kullanmadım ya bu ay daha fazla belirti hissettim o yumurtlama akıntısı oluyor nerdeyse bir haftadır var..ilacı kullanırken hiç öyle bişey olmadı..
kilon çok mu cnm senin ki takma o kadar tabi kilo engel ama veririsn boşver..