• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kuzum kafana takma istersen test yaptırın için rahatlar

Canim turkiyede degiliz ve burda doktora derdini anlatamiyosun. Yani bu ay itibariyle ucuncu cocuk denememiz oldu. Olmazsa artik turkiyeye gelince baktircaz. Tabi bu da bir yildan fazla zamani kapliyo. Zamana kalmis bisey. Bende kendimden korkuyorm smear testi yaptirdim normal demisti doktor. Ama tuplere filan bakmadi. Ultrasyondan kistlere bakti ve goruntude engel yok dedi. Zor yaa beklemek gercekten zor

Keşke yapmasaydım test kendime bi daha bunu yaşatmıcam çok kötüyüm :KK43:
Canım yapma bunu kendine ne test yaptığın için suçla kendini ne de umutlandığın için... Biz de hamile olduğumda çok sevindik eşim kayınvalideme söyledi vs... Sonra kalp atışı olmadı kürtaj oldum... Rabbim bilir herşeyde hayır vardır... Sonra çok üzüldüm antidepresan kullanmak zorunda kaldım geçti şükür... Artık ne gelirse rabbimden kabülüm...
Diyeceğim sen de kendini suçlama şartlandırma kendini olacağı varmış testler hatalı olabiliyormuş...
En kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah sağlıkla :KK68:

Ben daha hiç bebek denemedim olup olmadığını bilmiyorum antidepresan içiyodum annemi kaybettim o yüzden antidepresan ı bıraktım doktora gittim akıntın çok iltihap ve enfeksiyon verdi bu iltihap hamile kalmaya engelmi diye korkuyorum smear kötü çıkar diye korkuyorum moralim çok bozuk

Başın sağ olsun benim de yok annem
İltihap genel olarak engel olmasa da dönemlik bir engel denebilir ben çok yaşadım iltihabı bişey olmaz allahın izniyle ancak ilaç kullanımı çok etkiliyor ve bir de hamilelik te yaşamak çook berbat bunu kökten halledersen iyi olur

Günaydın arkadaşlar Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Benim 4 yaşında bir oğlum var Allahım bağışlasın hepimizin yavrularını.Oğlum aşılama ile oldu yumurtalıklarımda trmbellik vardı ikinciyi düşünmeye başladık ama doktor tekrar aşılama dedi tahlil istedi ve tahlilde yumurtlamam olmuş o ay.1,2 ay deneyin sonra aşılama dedi ilk ay olmadı çok deneyrmedik zaten hep test yaptım ve tek çizgiyi götmekten çok sııkıldım.Bu ay adeti. Geçmeden tekrar yaptım silik çizgi çıktı kanda baktırdım pozitif çıktı.Çarşamba fünü Allahım izin verirse doktora gidicez.Dua edin keseyi ve kalp ataşlarını görelim suyalım kızlar.
Canım Allah bağışlasın evladını tam zamanında ikinci kardeş için karar vermişsiniz sağlıklı kucağında göresin inşallah evladını

Insallah canim benim rabbim nasip ettiyse hayirlisiyla olur insallah dualarimiz seninle :) sende bize dua et olurmu. bu sabah benden pembe lekelenme geldi ve adetime daha 3 gun var. Test yaptim ama cooooookkk silik cikti , yarin tekrar denicem kizlar dua edin
Canım adetten önce test yapmayın kimyasal gebelikler olabiliyor O çizgiler insanı yanıltabiliyor sonra

adet gününden önce test yapmayı O yüzden ben pek tavsiye etmiyorum inşallah Adetten sonra daha koyu bir çizgi olarak görürsün silik çizgiyi

yavrunu kucağına da görürsün görürsün inşallah

0.1 canım negatifmiş :KK43:
Ebrucun Hakkında hayırlısı olmayanda da bir hayır var Bunu hiç unutma elbetteki çift çizgiyi görmek seni çok mutlu etti bu sonuçta çok üzdü ama emin ol Çok yakında meleğin gelecek hayırlısıyla ve sağlıkla

Canm testin hassasiyetinde sikinti olavikir ...bence sen kesinlikle kan vermelisin acile giderek...venim hcg 12 cikmisti bu aksma acile gideceim muhakkak...cunki icim rahat etmiyor bu sekilde tekrar kan vereceim
Canım sonucu buraya bildir etiketle beni çok merak ediyorum İnşallah kat ve katlı almıştır kan değeri

Back
X