• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

börek aldım dükkana uğrayıp kocacımı gördüm.. parka gittim oturdum yedim şimdi koşar adımla eve geri dönüyorum üşüdüüümm :KK35:

nagihanım helal sana! yok takvim makvim.. vücudumuzu dinleyeceğiz gelirse başımız gözümüz üstüne :KK68:

Aynen caniko aynen nedir bu kndimize eziyetimiz

geçmişler olsun fıstığım.. doktorunu ara da fitil veriyor yanlış hatırlamıyorsam bana da vermişti gebelik öncesi..

Fitil konusunda kararsız kaldım canım M miyaz la konuştuk da soğan suyu içiyim diyorum. Fitil gebeliğe engel olur mu? Biliyor musun? 2 günde 1 ilişki verdiği tarihlerdeyimde.

Fitil konusunda kararsız kaldım canım M miyaz la konuştuk da soğan suyu içiyim diyorum. Fitil gebeliğe engel olur mu? Biliyor musun? 2 günde 1 ilişki verdiği tarihlerdeyimde.
canım ben kullandım gebe kaldım ama kesin birşey söyleyemem doktordan bilgi alman daha makul olur.. hoş soğan suyu da temizlik yapıyor :temizlik:

rüyama da girmişti ya birlikte gebe kursuna gidiyorduk valla rüyamda bile birlikte oluyorduk çok isterdim :KK5:
Aynen yakın olsaydık keşke ay gezio tozmaktan bebek falan düşünmezdik ya rüya demişken bundan bi hafta önce belki daha çok oldu hatırlamıyorum iğneyi yapmadan öncede olabilir yani rüyamda iki tane gebelik testi yapıyorum kopkoyu böyle inanmadım yıkayayım diyorum bide yine aynı ilk kez hamilelikle alakalı böyle bi rüya gördüm

Aynen yakın olsaydık keşke ay gezio tozmaktan bebek falan düşünmezdik ya rüya demişken bundan bi hafta önce belki daha çok oldu hatırlamıyorum iğneyi yapmadan öncede olabilir yani rüyamda iki tane gebelik testi yapıyorum kopkoyu böyle inanmadım yıkayayım diyorum bide yine aynı ilk kez hamilelikle alakalı böyle bi rüya gördüm
hayırlara vesile olsun inşallah sevocum vallahi canı yürekten bekliyoruz hep beraber! ne çıkarsa elhamdülillah :KK200:

Back
X