• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

O zaman bi çay içelim :) yani ben sana anlatayımda sonra benim yaşadıklarımı yaşama sende benim ki büyük seviyor sanki kırıp yiyecek ya tövbe tövbee Elazığdayım ben canım doktor var burda iyi çokta devlet hastamesinde sıra çok randevu alıyorsun yine para etmiyor burda da ne çok doğuran varmış ya kadın geliyor küçücük bişey ilk mi diyorum yok üçüncü ben şok
:KK57::KK57:
Aşkım pkoda klomen ok fazla yumurta yapıyor ve hepsi büyüyemiyor maalesef ki yarışı biri ikisi ancak kazanıyor inşallah ikizin olur o zaman madem istiyorsun rabbim ol der inşallah

İnşallah canım.

Ben de öyle hatırlıyorum o da dedi hamile olanların içmemesi lazım öncesinde sorun yok diye. Ama riske atmam ya içmem soğan suyu kafidir.
Civan perçemi çok iyi kistlere falanda iy geliyor ama hamilelik düşünenlerin kullanmaması gereken bi bitki canım onu kullanınca korunman gerek sen sadece sopan suyu iç 15 gün devam et yeterli gelecektir dediğim gibi o ağrıda yumurtlama dönemi olabiliyor

Civan perçemi çok iyi kistlere falanda iy geliyor ama hamilelik düşünenlerin kullanmaması gereken bi bitki canım onu kullanınca korunman gerek sen sadece sopan suyu iç 15 gün devam et yeterli gelecektir dediğim gibi o ağrıda yumurtlama dönemi olabiliyor

Tamam canım :-) hayırlısıyla geçsin şu iltihap. Psikolojik bile oluyormuş.

kızlar naber nasılsınız? dün kan değerlerime baktırdım tsh 4,6 olmuş :( anti tpo 79 zaten bu değerlerde gebelik imkansız zaten ;( ilaç dozu ile düzelmesi 2-3 ayı bulur nasip artık ama moralim bozuldu :(

kızlar naber nasılsınız? dün kan değerlerime baktırdım tsh 4,6 olmuş :KK43: anti tpo 79 zaten bu değerlerde gebelik imkansız zaten ;( ilaç dozu ile düzelmesi 2-3 ayı bulur nasip artık ama moralim bozuldu :KK43:
ayy sorma canim o bendede var yaa doktor hamile kalsan bile devam ettiremeyebilirsin dedi

Back
X