• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ayy sorma canim o bendede var yaa doktor hamile kalsan bile devam ettiremeyebilirsin dedi
ilaç kullanıyor musun canım.. ben ilaç kullanırken yükselmiş ona üzüldüm :( benim bir düşüğüm var o zaman 2 küsürdü ondan kaynaklı değil demişlerdi nasip...doktora gitmicem kendi halinde kalsın artık dedim bu seferde değerlerim fırlamış :( geçen ay gitmediğime pişman oldum her ay baktırcam artık

Amin inşallah iyiyim abla tv izliyorum sen napiyosun nasilsin
Daim olsun cnm temizlikle bogusuyorum :-)

Amiinnn canım a. Selam bu arada çok şükür sen nasılsın kuzu
Kuzu yarını merakla bekliyorum inl 9 ay hiiiçç adet olmazsın:-)
Benim batda 29 u ama iş ysptıkca belim karnım agrıyo gelcek benim yini kırmızılar :-(

Daim olsun cnm temizlikle bogusuyorum :-)

Kuzu yarını merakla bekliyorum inl 9 ay hiiiçç adet olmazsın:-)
Benim batda 29 u ama iş ysptıkca belim karnım agrıyo gelcek benim yini kırmızılar :-(
Yorulunca oluyor zaten canım hem adete yorma yahu belki bebiş yerleşiyordur yaa inşallah canım bakalım ne olacak ama adet olursam bu yaşıma kadar ilk kez lekelenme olmadan adet görmüş olacam yani

Merhaba arkadaşlar nasılsınız M miyaz durumun nasıl canım
rukiye67 rukiye67 normal olan lekelenme olmaması canım herkeste olacak diye birşey yok
ardemir ardemir sen ne yaptın yumurta kontrolu oldunmu
SS2007 SS2007 sende durumlar nasıl
sağol fıstığım napim ilaca devam ediyorum yumurta takibi 1 mayısta olacak hoş tatil olursa ya öncesi ya sonrası..
sen nasılsın? var mı bir durum?

Back
X