- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #13.301
Ayyy inşallah canım dua edelim birbirimizeAYNI MODDAYIZ BENDE ADET OLAYIM RAHİM FİLMİ VAR ÖNÜMDE İNŞALLAH BENDE SENDE Y yumyumyumiyum DA RAHİM FİLMİ SONRASINDA GEBE KALIRIZ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah canım dua edelim birbirimizeAYNI MODDAYIZ BENDE ADET OLAYIM RAHİM FİLMİ VAR ÖNÜMDE İNŞALLAH BENDE SENDE Y yumyumyumiyum DA RAHİM FİLMİ SONRASINDA GEBE KALIRIZ
Ben 5 ay önce bi gebelik geçirdim alıştım alttan muayene :)) hiç kasma kendini canım ben kaç doktora açtım bi bilsenbende öyle canım filmden sonraki 3 ay gebelik şansı çokmuş benim doktorum da öyle dedi de işte cekincem var biraz daha önce hiç alttan muayene olmadım ben geriliyorum düşününce..ama sonucu iyi olur inş biraz sıkıntı çekicez mecbur..
bende hergün incir yemeye başladım bal çörek otu tarçınıda bu akşam yapıp yemeye başlıycam kısmet belki sebep olurlar belli mi olur.
yani öyle can yakıcı bir durum yok hele ultrasonda bakması daha da kolay anestezili mi hsg??Canım incir kürü yapmayacağım sadece günde 1 incir yemeyi düşünüyorum belki 2 yumurtam oluşur :)Canım ya incir yada bal tarçın çörek otu ikisini bir yapma kuzu
İnşaAllah cnm hayırlısı bakslımİnşallah vardır canımgünün geçtikten sonra test yaparsın.
En güzeli cnm cnm dogal yollarla vermek zaten. Hersey kenfimizde bitiyor yeterki gercekten isteyelim veririz kilolarıdaBen yine sporla falan veririm allahın izniyle canım ya çok şükür irademe hakimim amam işte yumurtalıklarda kist görünümü artınca hem kilo alıyorum ve veremiyorumda km ne derse desin vücuda dışardan hormon alımı vücudun dengesini bozuyor ve kilo aldırıyor hangi doktor buna alakası yok derse desin aldırıyor
İnşaAllah cnm inşaAllahİNŞALLAH CANIM İNŞALLAH BEBİŞİN GELMİŞTİR ARTIK SENİ BEKLİYORUZ
Beni niye eklemediniz küstümAblacım face instagram ekledik seni de ekleyelim![]()
Ya çektimde ışıktan belli olmuyor yeni test aldım ama şimdi yapmıyım bence yarın sabah yapıyım diyorum?Atsana testini ay hadi inşallah ya içim açıldı güzel haberler e ihtiyaçımız var![]()
Ben 5 ay önce bi gebelik geçirdim alıştım alttan muayene :)) hiç kasma kendini canım ben kaç doktora açtım bi bilsenyani öyle can yakıcı bir durum yok hele ultrasonda bakması daha da kolay anestezili mi hsg??
Canım benim yaşım. 31 artık geç kalmak istemiyorum çünkü Allah nasip ederse 2-3 çocuk istiyorum :) aşılama istedim oda ön şartı hsg dediği için çekiniyorum aşılamada mayısın son haftası yapılacak inş yine tutmazsa Temmuzda tüp bebek istiyorum ama umarım gerek kalmazyok canım anestezili değil ama ağrısız yöntemle çekecekler gerek yok dedi doktor narkoza..bakalım güvendik doktora çıktık bi alemetesen hamile kalabiliyormuşsun neden gerek duydular ki hsg ye
adet olsam bende bu ay aşılama istiyordum ama olamadım hala. ağustosa kadar gelmezse bende ağustos ayında tüp bebek istiyorumCanım benim yaşım. 31 artık geç kalmak istemiyorum çünkü Allah nasip ederse 2-3 çocuk istiyorum :) aşılama istedim oda ön şartı hsg dediği için çekiniyorum aşılamada mayısın son haftası yapılacak inş yine tutmazsa Temmuzda tüp bebek istiyorum ama umarım gerek kalmaz
Canım benim yaşım. 31 artık geç kalmak istemiyorum çünkü Allah nasip ederse 2-3 çocuk istiyorum :) aşılama istedim oda ön şartı hsg dediği için çekiniyorum aşılamada mayısın son haftası yapılacak inş yine tutmazsa Temmuzda tüp bebek istiyorum ama umarım gerek kalmaz
Ay canım küsme ekleriz yaz faceni kuzu benim eşimin facesi var ona ekledim kızlarıİnşaAllah cnm hayırlısı bakslım
En güzeli cnm cnm dogal yollarla vermek zaten. Hersey kenfimizde bitiyor yeterki gercekten isteyelim veririz kilolarıda
İnşaAllah cnm inşaAllah
Beni niye eklemediniz küstüm![]()
Yaşıtız seninle :)Canım benim yaşım. 31 artık geç kalmak istemiyorum çünkü Allah nasip ederse 2-3 çocuk istiyorum :) aşılama istedim oda ön şartı hsg dediği için çekiniyorum aşılamada mayısın son haftası yapılacak inş yine tutmazsa Temmuzda tüp bebek istiyorum ama umarım gerek kalmaz
O olur canım ama iki kürü bi arada uygulama yoksa yumurtalar oluşsada büyümez ve kist dolar yumurtaların ben uyarayımda sonra sıkıntı yaratmasın sana kuzuCanım incir kürü yapmayacağım sadece günde 1 incir yemeyi düşünüyorum belki 2 yumurtam oluşur :)
Sağol güzelim benimAy çok geçmiş olsun canım benim Ya
Canım iki kürü bi arada yapmayın ikiside yumurtayı arttıyor yumurta çok olunca hem kistik görüntü artıyor hem yumurtalar birbirlerini baskıladıkları için yeterince büyüyemiyorlar incir yapıyorsan Diğerini yapma lütfenbişey sorucam canım eşimle ben keten tohumu yağında beklemiş incir yiyoruz her sabah aç dün başladık yani..şimdi rahim filmim var haftaya ben direk sansım artsın diye bal çörek otuna başlayım dedim incirle ikisi olur mu çünkü ikiside sabah aç karnına..
Ay canım küsme ekleriz yaz faceni kuzu benim eşimin facesi var ona ekledim kızları
Canım iki kürü bi arada yapmayın ikiside yumurtayı arttıyor yumurta çok olunca hem kistik görüntü artıyor hem yumurtalar birbirlerini baskıladıkları için yeterince büyüyemiyorlar incir yapıyorsan Diğerini yapma lütfen
Oluyor canım normal yiyincede yumurtayı çoğaltıyor ve büyütüyor araştır istersen belki ben bu ay benim mal doktorun lafına uyup klomenle incirde tükettiğim için yumurtalar daha çoğaldı ve büyümedi yapma bence tabi yine sen bilirsininciri kür şeklinde yapmıycam sadece sabah bi tane yiycem yine mi kür gibi olur mu..sakıncalıysa bal tarçın çörek otunu bi dahaki ay ypayım o zaman
:) aha benimde açık değil profil resminide de bari nerden bulacam yoksam ki :)Nazan Yıldız Yıldırım ama ark ekleme acık mu bilmiuom
İnstagram nazo-58
O kadar cok işim var ki hiç halim yok ya zntalya havası fena carptı beni
Oluyor canım normal yiyincede yumurtayı çoğaltıyor ve büyütüyor araştır istersen belki ben bu ay benim mal doktorun lafına uyup klomenle incirde tükettiğim için yumurtalar daha çoğaldı ve büyümedi yapma bence tabi yine sen bilirsin