2017 mart transfer olup bekleyenler

Benim istiyor yaa muallakta kalmak tan sıkıldım beklemek ateş gibi yakıyor hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi 8 ay sonra

Ahhh ahhh nerde o gunler gorebilcekmiyim acaba bibyanim cok umitli aslinda yani emin gibi ama bi yanmda korkak bakalm hayirlisi bnde iki gbdur uyuyamiom :)

Kızlar jel claxene iğneyi ilaçları sgk karşıladımı , nereye yazdırdınız :110: kadın dogumcumu yoksa aile hekimimi pek anlayamadım da

Kızlar jel claxene iğneyi ilaçları sgk karşıladımı , nereye yazdırdınız :110: kadın dogumcumu yoksa aile hekimimi pek anlayamadım da

Cnm bn aile hekimine yazdirdim ama kadin dogumda yazar bn bugun aldim glifor,jel,estrofem 18tl sn aile hekimine git recetelerinle o zaten yazilmadigi seyleri soluo yazabildiklerini yazip veriyo hemen

Aile hekimine receteyi gotur yaziyor yeniden aynisini. Ustelik ucretsiz yani. Jel prulotun igne estrefom coraspin gibi ilaclarimin hepsini yazdi ve sigorta karsiliyo. İlkinde cebimden verdim 175 tl idi. Sonra hekimim yazinca 20 tl ye aldim hepsini

Kizlar bir sorum daha olcak. Uc aydir rahim duvarim cok kalin cikiyordu. On gun once histeroskopi yapti doktorim temiz cikti. Rahim icine cizik attigini soyledi. Faydasi olur mu bilen var mi. Yaptiran oldu mu

Kizlar bir sorum daha olcak. Uc aydir rahim duvarim cok kalin cikiyordu. On gun once histeroskopi yapti doktorim temiz cikti. Rahim icine cizik attigini soyledi. Faydasi olur mu bilen var mi. Yaptiran oldu mu
Benc farki goreceksin canim
Benim de cok inceydi. Kalinlasmiyodu. Ayni islemi yaptirdim. Temizdi ve kendiliginden normal ölçülere döndü. N son ince cikmasinn sebebi yumurta toplamadan sonra bir ay baskilama yapildi. Hemen transfer olmadi. Yumurtlama olmayinca da mecbur ince kaldi. Am histeroskopiden sonra duzenli olarak kalinlasti normal olcude.

Benim de cok inceydi. Kalinlasmiyodu. Ayni islemi yaptirdim. Temizdi ve kendiliginden normal ölçülere döndü. N son ince cikmasinn sebebi yumurta toplamadan sonra bir ay baskilama yapildi. Hemen transfer olmadi. Yumurtlama olmayinca da mecbur ince kaldi. Am histeroskopiden sonra duzenli olarak kalinlasti normal olcude.
Benim yumurta toplamadan sonra bes ocakta taze transfer yapildi tutmadi :( uzerine uc adet gordum ve adetin ucuncu gunu hem endomedrium 10mm cikti. Ben de cok umitliyim bu ay. Kasim ayinda bes bucuk yasinda kizimi kaybettim. bir an once olsun istiyoruz cok kötüyüz yeni bir bebekle teselli olmak istiyoruz. :(

Bende bugün bütün cesaretim i toplayıp kan vermeye gittimama bütün gece uyumadim kasiklarim çok agriyor artık strestenmi bilemedim ama yüreğim gogusumun kafesine sigmiyor allahım yarabbim bütün bekletilerimizin karşılığını hayirlisiyla ver.

Benim yumurta toplamadan sonra bes ocakta taze transfer yapildi tutmadi :KK43: uzerine uc adet gordum ve adetin ucuncu gunu hem endomedrium 10mm cikti. Ben de cok umitliyim bu ay. Kasim ayinda bes bucuk yasinda kizimi kaybettim. bir an once olsun istiyoruz cok kötüyüz yeni bir bebekle teselli olmak istiyoruz. :KK43:
Basın Sağol olsun canım Rabbim sabır versin imtihan bizde böyle sinaniyoruz sabir

Back
X