- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
O nerdeydi cnm ben uludağ üniversitesinde yaptrdmBen Prof. Murat arslan da yaptırdım canım sen nerde yaptırdın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nerdeydi cnm ben uludağ üniversitesinde yaptrdmBen Prof. Murat arslan da yaptırdım canım sen nerde yaptırdın
Benim istiyor yaa muallakta kalmak tan sıkıldım beklemek ateş gibi yakıyor hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi 8 ay sonra
Kızlar jel claxene iğneyi ilaçları sgk karşıladımı , nereye yazdırdınızkadın dogumcumu yoksa aile hekimimi pek anlayamadım da
Hımm tamam canım tşklerCnm bn aile hekimine yazdirdim ama kadin dogumda yazar bn bugun aldim glifor,jel,estrofem 18tl sn aile hekimine git recetelerinle o zaten yazilmadigi seyleri soluo yazabildiklerini yazip veriyo hemen
Arkadaslar jel varya onu gunde kac defa kullaniyorzunuz
Merhaba teşekkür ederim cnm. Peki endomedrium ilk ölçüde kac cikti. Transferde kac mm diBen 17. Gunde oldum canım.
Aile hekimine receteyi gotur yaziyor yeniden aynisini. Ustelik ucretsiz yani. Jel prulotun igne estrefom coraspin gibi ilaclarimin hepsini yazdi ve sigorta karsiliyo. İlkinde cebimden verdim 175 tl idi. Sonra hekimim yazinca 20 tl ye aldim hepsiniKızlar jel claxene iğneyi ilaçları sgk karşıladımı , nereye yazdırdınızkadın dogumcumu yoksa aile hekimimi pek anlayamadım da
Benim 4.5 çıktı canım ama zaten benim kalinlasma ile ilgilj sorunum vardi. Estrofem ve kan sulandirici haplarla 15gunde 9.5 oldu.Merhaba teşekkür ederim cnm. Peki endomedrium ilk ölçüde kac cikti. Transferde kac mm di
Hazırım canım hissediyorum orda bebişim:))
Merhaba teşekkür ederim cnm. Peki endomedrium ilk ölçüde kac cikti. Transferde kac mm diBen 17. Gunde oldum canım.
İlk ölçümde 4.5, transeferde en son 9.5tu canim.Merhaba teşekkür ederim cnm. Peki endomedrium ilk ölçüde kac cikti. Transferde kac mm di
Benc farki goreceksin canimKizlar bir sorum daha olcak. Uc aydir rahim duvarim cok kalin cikiyordu. On gun once histeroskopi yapti doktorim temiz cikti. Rahim icine cizik attigini soyledi. Faydasi olur mu bilen var mi. Yaptiran oldu mu
Benc farki goreceksin canim
Benim de cok inceydi. Kalinlasmiyodu. Ayni islemi yaptirdim. Temizdi ve kendiliginden normal ölçülere döndü. N son ince cikmasinn sebebi yumurta toplamadan sonra bir ay baskilama yapildi. Hemen transfer olmadi. Yumurtlama olmayinca da mecbur ince kaldi. Am histeroskopiden sonra duzenli olarak kalinlasti normal olcude.
Benim yumurta toplamadan sonra bes ocakta taze transfer yapildi tutmadiBenc farki goreceksin canim
Benim de cok inceydi. Kalinlasmiyodu. Ayni islemi yaptirdim. Temizdi ve kendiliginden normal ölçülere döndü. N son ince cikmasinn sebebi yumurta toplamadan sonra bir ay baskilama yapildi. Hemen transfer olmadi. Yumurtlama olmayinca da mecbur ince kaldi. Am histeroskopiden sonra duzenli olarak kalinlasti normal olcude.
Hazırım canım hissediyorum orda bebişim:))
Basın Sağol olsun canım Rabbim sabır versin imtihan bizde böyle sinaniyoruz sabirBenim yumurta toplamadan sonra bes ocakta taze transfer yapildi tutmadiuzerine uc adet gordum ve adetin ucuncu gunu hem endomedrium 10mm cikti. Ben de cok umitliyim bu ay. Kasim ayinda bes bucuk yasinda kizimi kaybettim. bir an once olsun istiyoruz cok kötüyüz yeni bir bebekle teselli olmak istiyoruz.
![]()