- 5 Nisan 2017
- 36
- 43
- 3
- 35
canım inşallah yarın güzel haberler verirsin bizede umut olursun seni birkaç günden beri takip ediyorum senden cesaret alarak idrar testi yapmıştım bu gün bende..Bende sabah kan verecegim bana dua edin arkadaslar :*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallah yarın güzel haberler verirsin bizede umut olursun seni birkaç günden beri takip ediyorum senden cesaret alarak idrar testi yapmıştım bu gün bende..Bende sabah kan verecegim bana dua edin arkadaslar :*
canım inşallah yarın güzel haberler verirsin bizede umut olursun seni birkaç günden beri takip ediyorum senden cesaret alarak idrar testi yapmıştım bu gün bende..
benim 6. günüm sabah aç karnına yaptım çok silik ikinci çizgi gördüm ama eşimin ilaçların etkisinden dedi cuma günü tekrar yapılamaz bakalım hayirlisiSaol cnm Allah razi olsun insallah cumlemiz bn yaptm idrr testi ama ck sallamadm umudumu kiramaz cnku cikmio genelde cikmayacgnida bliodm bnde baskalarnn gazina gldm dedm belki ama cikmadi olsn morlm bzulmadi hala inancm tam Allahin izniyle yarin gercek sonucumu alacgim snn kacinci gunn testin nasl cikti ?
Ayrica erken testbyapmak bazilri icin ii deil cnku insnlr hemn olmszluga kapilio yikilio eni etkilmycegi icin yaptm
benim 6. günüm sabah aç karnına yaptım çok silik ikinci çizgi gördüm ama eşimin ilaçların etkisinden dedi cuma günü tekrar yapılamaz bakalım hayirlisi
inşallah canım.. yarın Allah in izniyle senin poztifligin kesinleşir inş.. sonra da cuma günü benimkisi..Cok sevindim ilaclarin etkisinden olmaz cnm bu ilaclr ole deil bnde ilkinde silik gordum ama ertesi sabah yaptm cikmadi hicbsy aksmda yaptm cikmadi testlr ck yanilio bazilrida erkendb gostereblio bazilrida yanlslikla gebe gosterio oyuzdn cok sallamiom bn o testi sdce olesne macera olsn cok skur ama snn bnce pozitiftir Allahin izniyle
inşallah canım.. yarın Allah in izniyle senin poztifligin kesinleşir inş.. sonra da cuma günü benimkisi..
Canım sen tekrar kan verecek misinYükselicek ,önce sen inan,ben çok inanıyorum kuzum![]()
Hayırlı sonuçların olsun inşallahBende sabah kan verecegim bana dua edin arkadaslar :*
Canım sen tekrar kan verecek misin
Hayırlı sonuçların olsun inşallah
İlk sonucunu kacinci gun baktirdin kac cikmistiSabah bende kan vereceğim inşallah ilk sonuçtan daha iyi bi sonuç çıkar rabbim herkesin hakkı da hayirlisini nasip etsin
11. gün yaptirdiydim 35.35. çıkmıştı inşallah artar rabbim sanada hayırlı sonuçr versinİlk sonucunu kacinci gun baktirdin kac cikmisti
İnsallah saglikli bisekikde ilerler
11. gün yaptirdiydim 35.35. çıkmıştı inşallah artar rabbim sanada hayırlı sonuçr versin
Evet canım cuma günü tekrarlıycaz,sanırım ilk kan değerinden dolayı iyice netleştirmek istiyo doktorum ve tabi bizdeCanım sen tekrar kan verecek misin
Hayırlı sonuçların olsun inşallah
Güzel haberler inşallah canım benimBende sabah kan verecegim bana dua edin arkadaslar :*
Güzel haberler inşallah canım benim![]()
Yok canım malesef olmadı bugün okadar Haykıra haykira agladimki artık gözümden yaş gelmiyor Rabbim istiyen herkeze versin çok zor cokİnşallah sonucunuz pozitif olmustur. Rabbim herkese evlat versin![]()
Arkadaslar aranızda aret kamar in hastası varmi
Yok canım malesef olmadı bugün okadar Haykıra haykira agladimki artık gözümden yaş gelmiyor Rabbim istiyen herkeze versin çok zor cok