2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sormayın.ben de neredeyse gün boyu bu problemle uğraşıyorum.dr a soracam utanıyorum.eşime diyim o sorsun:))öyle aman aman bişey de yemiyorum inanın.kararında.müthiş bir gaz ve sürekli kilo alıyorum.akşam on gibi özellikle başlıyor sabaha kadar afedersiniz rahatsız ediyor gaz

Kaç kilo aldınız sorması ayıp

Merabalar ben 7. Haftanin icindeyim temmuz sonu gozukuor dogum. Ama hic birsey yiyemiorum hep yatiorum migde bulantisi bas donmesi hic gecmior benim gibi hamilelik geciren varmi veya cozumu ne olabilir kg kaybediorum
Canim ben cok agir gecirdim. bircok insanin 12.haftada bitiyor benim 14-15e kadar surdu simdi %60 hafifledi diyebilirim. dayanabilecegim duzeyde en azindan. onun da 1-2 haftaya gececegini dusunuyorum. benim sana onerim tiksinmedigin seyler illaki olacak onlari kesfetmen ve zorlansan da kussan da onlari yemeye calisman. mideni bos tutma. bana muz cok iyi geliyordu hala geceleri midem kazindigi icin kalkip yiyorum. leblebi cubuk kraker gibi seyleri atistirabilirsin. bulantin cok agirsa gecirmiyor ama biraz dayanabiliyorsun. ben hic denemedim ama zencefil cayi iyi geliyor diyorlar deneyebilirsin. cok kusarsan doktora git idrar tahlili yapip serum takabiliyorlar cok cok gecmis olsun. Allah yardimcin olsun. bu gunler gececek onu dusun.

Kiz olcak insallah teyzesi :) rabbimden hayirlisi insallah sagligi kilosu boyu iyi olsunda farketmez bi satimiz kaldi randevuya merak ediyorum askimi ya :) yine yicem cikolatalari migdemi kaldircam bi göstermesin sorarim onada doktorada
Sonucuuu cok.merakkk ediyorummm gosterdimii.minnakk. insaallahhh gonlundeki olmusturrrr

Anladım ben 5 kilo verdim kilo kaybı yaşıyorum merakımdan sordum benim gibi kilo veren oldumu acaba?
Baya kilo kaybetmişsiniz, toparlarsınız inş.. Mide bulantıları ve kusma devam mı?? Ben 1 kilo aldım şimdilik, benim bulantı hep vardı, kusma da 11.hafta ile 15.hafta arasında sürdü. Allah'tan kilo kaybı boyutuna ulaşmadı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…