- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #20.361
İkili sonucu şüpheli çıkınca yurtdışına anne kanından gönderiyorlar. Anne kanından bebek kanını ayrıştırıp baktırıyorlar. O testten bahsediyorum. Arkadaş da yaptırmıştı da o yüzden ona söyledim oradan cinsiyet de belli oluyormuş...Dna sonucu derken ? Üçlü testmi oluyor o ?
Ben de 1den fazla portakal yiyemiyorum amao portakali kokla kokla ona doyamiyorum. esime diyorum ki beni portakal suyunun icine at. o kabuklari alip koklayip koklayip ohhhluyorum valla.Kızlar çay yerine sıcak suya bir ince dilim limon koyup için çok iyi geliyor, hem de bağışıklık sistemine iyi gelir. Sarımsak, turp, portakal, mandalina gibi faydalı şeylerden de yemeye çalışıyorum. Sabah bir kalkıyorum boğazım bir garip. Ama olmadım hasta çok şükür. Ama gebeliğimiz tam kışa denk geliyor, kış boyu hasta olmamız muhtemel. Mümkün mertebe dikkat edelim de en az hafif hastalıkla atlatalım inşallah...
İncir dene canım ise yarıyor yada sabah 1 tatlı kaşığı zeytinyağı iyi geliyokızlar bağırsaklarında hiç problem olmayan ben, hamilelikte bu konudan gerçekten çok çekiyorumkullandığım demir ve kalsiyumdan mıdır, hamilelikten midir bilmiyorum inanılmaz zorlanıyorum ya hiç sıkıntı yaşamazdım. öneriniz varmı? sürekli de sulu yiyemiyorum ki lifli gıda filan sevmem yemiyorum yani. kuru kayısı da çare olmadı
Korkma annesi güzel olacak her şey. Bi sorun olunca yavrularımız çok güzel sinyal veriyor. Dr çok korkuttu, çok dikkat et dedi ama içim çok rahat nedense. Allah a emanet yavrularımız. Cinsiyet öğrenmediniz mi?
Bende sürekli okuyorum canım, bulamadım bir türlü. Zaten bizim tüp bebek olunca ilişkiye hiç yanaşmadık. Dr da kanamadan sonra çok tembihledi. İlişki yasak tabi canım da sen hareketlerine de dikkat et yine de.
:)) akibetini merak ettim.yap yap bitsin ciksin aradanNerden aldin canim güzel görünüyor internetten mi aldin?
Aleykümselam canim kara kara düsünüyom bu aksam ütü yapsam mi yapmasam mi :) sen napiyon
Ah canim ne kadar saglikli olsunlar onemli degil desekte insan emin olmak istiyor anliyorum suan nasil hissettigini.hakkinizda hayirlisi insallahKızlar merhaba.
Ozel bir dr un klinigine gidiyordum bir ay oncesine kadar icime sinmeyen durumlar oldu neyse bugün üçlü test için devlet hastanesine gittim dr burda yapamıyoruz diye başka bi hastaneye yönlendirdi.
Ama gelmişken ultrasonda bu bakalım muayene edelim dedi neyse ozeldeki dr kiz demişti bu gittiğim dr erkek dedi eminmisiniz dedim çok emin bir sekilde erkek dedi.
Ordan çıktık üçlü için yönlendirdiği hastaneye gittim ordaki dr da kiza benziyor pipiyi goremedim dedi.
Hala cinsiyet net degil anliycaganiz. Ayni durum basina gelen var mi?
Masallah sehir disina ciktiysan iyisin canim
Tansiyonuna bak canım. Bana da oluyor arada...Bu gece cok carpintim oluyor valla. Yarin kontrole gidecek olmanin mi heyecani acaba bilmiyorum.
Canım benim de tam 3,59du 37,5mg kullandım 1 ay 0,98 oldu. Bana da aynen devam et dedi ben bir bilmişlik yapıp 25mg devam ettim inşallah arttırmamışımdır... veya iyice dibe vurmamıştır. Önemli değilmiş o kadar yükseklik aslında. Zaten normal değerlerin içinde sayılıyor bu değer. Korkmayalım boşuna. Ben de perşembe endokrine gidicem. Hayırlısı.Merhabalar kızlar
Doktordan geldim Tsh için 3,59 du en son 25 mg kullanıyordum
2,89 devam dedi aynı doza
Tsh taki bu küçük artışlar problem değil dedi..Öyle 100 falan olmadıkça zeka geriliği olmaz dedi.
içim rahatladı açıkçası
Yalniz değilsin tatli anne bende kilo verenlerdenimAnladım ben 5 kilo verdim kilo kaybı yaşıyorum merakımdan sordum benim gibi kilo veren oldumu acaba?
Benim normalde zaten carpintim cok olurdu kardiyolojiye gitmistim daha onceden sebep bulamadilar psikolojikti sanirim.simdide zaman zaman cok fazla oluyor nefes nefese kaliyorum carpintimda oldugu zamanBu gece cok carpintim oluyor valla. Yarin kontrole gidecek olmanin mi heyecani acaba bilmiyorum.
Geçen bir bayanla tanıştım. Tsh 75 olmuş gebeyken.Merhabalar kızlar
Doktordan geldim Tsh için 3,59 du en son 25 mg kullanıyordum
2,89 devam dedi aynı doza
Tsh taki bu küçük artışlar problem değil dedi..Öyle 100 falan olmadıkça zeka geriliği olmaz dedi.
içim rahatladı açıkçası
Benide cok etkiliyo 129 du bu gun eskiden olsa 75 i zor buluyodu hayirlisi olsun benisler icin napalimHatta eşime diyorum ki beş ay daha Nasıl götürür ikimizi de bu kalp.ciddi ciddi zorlanıyorum ben bazen
Canım benim de tam 3,59du 37,5mg kullandım 1 ay 0,98 oldu. Bana da aynen devam et dedi ben bir bilmişlik yapıp 25mg devam ettim inşallah arttırmamışımdır... veya iyice dibe vurmamıştır. Önemli değilmiş o kadar yükseklik aslında. Zaten normal değerlerin içinde sayılıyor bu değer. Korkmayalım boşuna. Ben de perşembe endokrine gidicem. Hayırlısı.
Fiyatı ne kadardı acaba biz geçen baktık 1700 liraydı bahsettiğin model ikinci el doğan şahin alsam çocuk arabayla gider çok pahalı geldi banaChıcoo mağzasondan almıştım cnm o zmn hem küçük hem kullanıslı çift yönlü baston olsun başı cıksın fln derken bunu bulmustum yabancı vıdeolarda lastikleri hosuma gitti v.s derken istettim magzasından getirdiler o zmn cokta memnun kaldık puset el ayak valla halada daha bınıyor bakalım kardeşini bindiricekmimağazadan aldım cnm gidip
Evet biz baktığımızda da satıcı öyle söylemişti ama o kadar alınacak şey varken onu ertelemeyi seçtim benKizlar bebek arabalarina %25 ila %30 zam gelecekmis hem yilbasi zammi hem kur.
Ben bu hafta alicam cogu magaza fiyat listesini guncellemeye basladi nerden baksaniz 300 400 lira fark ediyor
Ne heyecan ama sizin ufaklık pek bi fena geldi bana şimdiden anneye cilveler yapıyoKızlar merhaba.
Ozel bir dr un klinigine gidiyordum bir ay oncesine kadar icime sinmeyen durumlar oldu neyse bugün üçlü test için devlet hastanesine gittim dr burda yapamıyoruz diye başka bi hastaneye yönlendirdi.
Ama gelmişken ultrasonda bu bakalım muayene edelim dedi neyse ozeldeki dr kiz demişti bu gittiğim dr erkek dedi eminmisiniz dedim çok emin bir sekilde erkek dedi.
Ordan çıktık üçlü için yönlendirdiği hastaneye gittim ordaki dr da kiza benziyor pipiyi goremedim dedi.
Hala cinsiyet net degil anliycaganiz. Ayni durum basina gelen var mi?
3 aydan sonra o kadar önemli değildir herhalde. Bebek kendi hormonunu üretiyormuş 3 aydan sonra. Kullanacağız ama yapacak bir şey yok. Vallahi dert bitmiyor...bana 3,59 da 6 gün 25 mg 1 gün 50 mg kullanacaksın dedi..
Ben de başka doktora gittim bugün o da aynı şeyi söyledi..ufak değer artışları çok önemli değil dedi
1 gün ilaç içmesen bile farketmez dedi..
Ama işin ucunda bebişler olunca insan rahat edemiyorki
Geçen bir bayanla tanıştım. Tsh 75 olmuş gebeyken.
bana 3,59 da 6 gün 25 mg 1 gün 50 mg kullanacaksın dedi..
Ben de başka doktora gittim bugün o da aynı şeyi söyledi..ufak değer artışları çok önemli değil dedi
1 gün ilaç içmesen bile farketmez dedi..
Ama işin ucunda bebişler olunca insan rahat edemiyorki
kizlar hamilelik basinda 3.91 di benimdr ilaca gerek yok dedi. banada zeka geriligi olmasi icin 100 u gecmesi lazim demisti. 21. haftada tekrarlanacak tahlil. arttiysa ilac verecekmis3 aydan sonra o kadar önemli değildir herhalde. Bebek kendi hormonunu üretiyormuş 3 aydan sonra. Kullanacağız ama yapacak bir şey yok. Vallahi dert bitmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?