2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar çay yerine sıcak suya bir ince dilim limon koyup için çok iyi geliyor, hem de bağışıklık sistemine iyi gelir. Sarımsak, turp, portakal, mandalina gibi faydalı şeylerden de yemeye çalışıyorum. Sabah bir kalkıyorum boğazım bir garip. Ama olmadım hasta çok şükür. Ama gebeliğimiz tam kışa denk geliyor, kış boyu hasta olmamız muhtemel. Mümkün mertebe dikkat edelim de en az hafif hastalıkla atlatalım inşallah...

Dna sonucu derken ? Üçlü testmi oluyor o ?
İkili sonucu şüpheli çıkınca yurtdışına anne kanından gönderiyorlar. Anne kanından bebek kanını ayrıştırıp baktırıyorlar. O testten bahsediyorum. Arkadaş da yaptırmıştı da o yüzden ona söyledim oradan cinsiyet de belli oluyormuş...

Ben de 1den fazla portakal yiyemiyorum amao portakali kokla kokla ona doyamiyorum. esime diyorum ki beni portakal suyunun icine at. o kabuklari alip koklayip koklayip ohhhluyorum valla.

İncir dene canım ise yarıyor yada sabah 1 tatlı kaşığı zeytinyağı iyi geliyo

Öğrendik canım kız dedi ama değişebilir de dedi 10 gün sonra bir dahaki kontrol..
İnşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir bebişlerimiz..
İnşallah perşembe sen de güzel haberler verirsin

Nerden aldin canim güzel görünüyor internetten mi aldin?
Aleykümselam canim kara kara düsünüyom bu aksam ütü yapsam mi yapmasam mi :) sen napiyon
:)) akibetini merak ettim.yap yap bitsin ciksin aradan
Ah canim ne kadar saglikli olsunlar onemli degil desekte insan emin olmak istiyor anliyorum suan nasil hissettigini.hakkinizda hayirlisi insallah
Kizlarrrr selammm bi sehir disina ciktim geldim birrr sururruuu mesaj birikmiss ne var ne yok herkess iyidir tum bebisler iyidir insallahhh dery.a @Dadli sizden ne haberler sekerlerr
Masallah sehir disina ciktiysan iyisin canim
Allah sahit bugun sen geldin aklima nerde ki bu kiz sesi cikmiyor epeydir diye.cok sukur canim gorunurde bi yaramazlik yok insaAllah.yarin 3 lu tarama sonucumu gosricem bakalim arastirmalarima gore risk grubunda cikmisim insallah amniyosentez isteyecek kadar vahim degildir dururmum.dualarinizi bekliyorum.sen nasilsin guzel kizin nasil annesi artik epey hareketlenmistir degilmi kuzucuk?

Merhabalar kızlar
Doktordan geldim Tsh için 3,59 du en son 25 mg kullanıyordum
2,89 devam dedi aynı doza
Tsh taki bu küçük artışlar problem değil dedi..Öyle 100 falan olmadıkça zeka geriliği olmaz dedi.
içim rahatladı açıkçası

Canım benim de tam 3,59du 37,5mg kullandım 1 ay 0,98 oldu. Bana da aynen devam et dedi ben bir bilmişlik yapıp 25mg devam ettim inşallah arttırmamışımdır... veya iyice dibe vurmamıştır. Önemli değilmiş o kadar yükseklik aslında. Zaten normal değerlerin içinde sayılıyor bu değer. Korkmayalım boşuna. Ben de perşembe endokrine gidicem. Hayırlısı.

Bu gece cok carpintim oluyor valla. Yarin kontrole gidecek olmanin mi heyecani acaba bilmiyorum.
Benim normalde zaten carpintim cok olurdu kardiyolojiye gitmistim daha onceden sebep bulamadilar psikolojikti sanirim.simdide zaman zaman cok fazla oluyor nefes nefese kaliyorum carpintimda oldugu zaman

Geçen bir bayanla tanıştım. Tsh 75 olmuş gebeyken.

bana 3,59 da 6 gün 25 mg 1 gün 50 mg kullanacaksın dedi..
Ben de başka doktora gittim bugün o da aynı şeyi söyledi..ufak değer artışları çok önemli değil dedi
1 gün ilaç içmesen bile farketmez dedi..
Ama işin ucunda bebişler olunca insan rahat edemiyorki

Fiyatı ne kadardı acaba biz geçen baktık 1700 liraydı bahsettiğin model ikinci el doğan şahin alsam çocuk arabayla gider çok pahalı geldi bana

Kizlar bebek arabalarina %25 ila %30 zam gelecekmis hem yilbasi zammi hem kur.
Ben bu hafta alicam cogu magaza fiyat listesini guncellemeye basladi nerden baksaniz 300 400 lira fark ediyor
Evet biz baktığımızda da satıcı öyle söylemişti ama o kadar alınacak şey varken onu ertelemeyi seçtim ben

Ne heyecan ama sizin ufaklık pek bi fena geldi bana şimdiden anneye cilveler yapıyo

3 aydan sonra o kadar önemli değildir herhalde. Bebek kendi hormonunu üretiyormuş 3 aydan sonra. Kullanacağız ama yapacak bir şey yok. Vallahi dert bitmiyor...

k
Geçen bir bayanla tanıştım. Tsh 75 olmuş gebeyken.

3 aydan sonra o kadar önemli değildir herhalde. Bebek kendi hormonunu üretiyormuş 3 aydan sonra. Kullanacağız ama yapacak bir şey yok. Vallahi dert bitmiyor...
kizlar hamilelik basinda 3.91 di benimdr ilaca gerek yok dedi. banada zeka geriligi olmasi icin 100 u gecmesi lazim demisti. 21. haftada tekrarlanacak tahlil. arttiysa ilac verecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…