- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.401
Yok canim igne trde var burda kesinlikle vermiyorlar yokta zaten antibiotik var sadece bu tur seylerde hamile oldugum icinde hicbirsey vermedi biliyodum zaten rapor almam gerekiyodu ondan gittim. Deniz suyunu döktüm burnum daha beter tikandi önce hic olmazsa arada aciliyoduAy iyi bari canm dedm igne falan vurursa. Cok gecms olsun cabucak atlat inss
Selam canim sana biberonlari sorcaktim ben aklima geldide sende aventin 4 lüsünü almistin dimi? Ya ben baktim minnaklarda ikisinde tek delik, diger buyuklerde daha fazla delikmi var? Gözlerde iyi degil cözemedim igne batirsan girmez o kadarki ufak delikler anlasilmiyo pek. Benmi yanlis gördüm yada hepsinde tek delikmi var uclar kac aya göre?Oh sekerinizin olmamasi süper olmus. Bebiste cok iyi masallah! Gecmis olsun. Masallah size.
Çok sevindim canımm maşallah onateyzeler Dr dan geldik şekerimiz yokmuş şükür 2.yükleme normal çıkmış. 28.haftalik olmuşuz 1200 gr 35 cm boyuna erişmisiz sağlığı gayet iyiymiş. 10 tane ciğer geliştirici iğne yazdı tarihler verdi onları yaptıracagız.
Masallah benim prensesime iyi bakmissin annesi yerim onu ya cok güzel bir kiz olacak, annesi güzel nede olsa :)ya bende diyorum niye bu kadar büyük, babasına benziyor ama tıpa tıp küçüklük fotosuyla yan yana koydum şok oldum
Selammm :) Evet avent seti aldim ben. bugünde 240 ml mavi avent siparis verdim :)) Evet büyüdükce delikler büyüyor simdi baktım sen demeden farketmemistim hic :) Uclar değişiyor zaten ml ler ve aylar büyüdükce :)Selam canim sana biberonlari sorcaktim ben aklima geldide sende aventin 4 lüsünü almistin dimi? Ya ben baktim minnaklarda ikisinde tek delik, diger buyuklerde daha fazla delikmi var? Gözlerde iyi degil cözemedim igne batirsan girmez o kadarki ufak delikler anlasilmiyo pek. Benmi yanlis gördüm yada hepsinde tek delikmi var uclar kac aya göre?
Ay kiyamam ya zavalli cocuk :))) sen yüzünü yikasaydin ya sampuanla anlardin yani yakip yakmadigini. Yinede cok akilli bir yegenin varmis benimkinin akli erse niye beni kullaniyon oglun icin der fena cadi yani kucukken bende öyleydim ayni halasi :))))Teyze ben daha dün yıkandım neden bunla yıkanayım ki diyodedim kuzenin için doğunca hemen konuşamayacak gözleri acırsa anlamayız dedim tamam dedi yıkandı
Nasıl kıydın canım ya hayatta ben yapamam ağlarım hüngür hüngür ya dışarı çıkınca bişey olsa başına bişey gelse varsın gitsin arkadaşlarının yanına güzel bir dille biraz daha az git de sağ olsunlar da canım bebişlerimiz babasız kalmasın ben hemen olayın en kötü yönünü düşünüp teselli olurum gerçi sana derim kendiminki napar söyliyim balık sezonu açıldı mi şehir dışına yatılıya baliga gider bildiğin kamp kurarlar en fazla 3 gece kalır 4.gece kalamaz neymiş efendim nişanlıyken ben ona olur demişim anlaşmamız böyleymiş en fazla 3 gecekalir aman boşver sen de git ablana laklak yapmaya hamilelikte çok sıkmamak lazım adamları napsınlar onların da işi zor yanimizdalar ama biseyden mahrumlar bırak iki hava alsınlar üzme kocaciğıni valla yanımdayken ben bile özlüyorum kocamı zaten bebek oldu mu kendi hiç gitmek istemicek istesen de gitmicek şu dönem karşılıklı biraz anlayışlı olmak lazım al kocanın gönlünü şekerimAh yavrum tüm arkadaşlarım evlendi çoluğa çocuğa karıştı kimi alayım da çıkayım dışarı o yüzden beni hemen anneme ablamlara birine bırakıp hemen kaçmanın derdinde yer mi Anadolu çocuğu taviz tavizi doğurur 7.ayıma gelmişim bundan sonra sıkı yönetim geldi zili çaldı yarım saat mesaj attı aradı açmadım gitti irademe sağlıkpişman değilim
Canim ben daha buyuk set almistim ya ama biberon ondada 4 tane var uclar biberonlara takili kucuklerde bi delik digerlerinde kac delik var? Hangisi hangi aya göre acaba? Iki ayri uc var onu paketlemisler onda yaziyo ay ama digerleri biberona takili ya anlamadim ben. Gözümün gördügü kadar farkli geldi banada emin olamadim. Mavi avent drken sisesimi mavi? Valla bi bunlari alsinda önce benim yegenime cam setini aldilar kullanmadi cocuk gitti ucuz biberon emdiSelammm :) Evet avent seti aldim ben. bugünde 240 ml mavi avent siparis verdim :)) Evet büyüdükce delikler büyüyor simdi baktım sen demeden farketmemistim hic :) Uclar değişiyor zaten ml ler ve aylar büyüdükce :)
Masallah minnosa cok güzel büyümüs annesi. rabbim sag salim kavustursun bizleriteyzeler Dr dan geldik şekerimiz yokmuş şükür 2.yükleme normal çıkmış. 28.haftalik olmuşuz 1200 gr 35 cm boyuna erişmisiz sağlığı gayet iyiymiş. 10 tane ciğer geliştirici iğne yazdı tarihler verdi onları yaptıracagız.
Ay bizimki de Fransaya eğitim almaya gitmeye niyetim var diyor yükselmesi için kusura bakma ülke dışına falan gidemezsin bensiz dedim evlenmeden evveldi o yalnız gitmek dedim ben de gelmezsem biyere gidemezsin dedimBendede var o okuzden disari cikmaz cunku kafasina gore bulamiyo bulsa baglayamam zaten.ama elinde 24 saat tel tuvalette bile telefnla.adam ya uyuyo ya telle ugrasiyo surekli araba modifiyeleriyle ilgileniyo ben varmiyim yokmuyum haberi yok.dun sinir oldm kavga ettim artk herseyi tek basima yaptigini soyledm yok neymis oda arastryms bazi seyleri ben neden gormuyrm acebaaaa.ay bide isinde yukselmek icin ugrasiyi buaralar.eger evraklari kabul edilirse adam nisanda gidicek 4 ay sonra gelick annesini yanima getrckms benm annem gelemez o ay kucuk kardesm okuyo.kafam allak bullak
Canim yanlış anlama beni ama biraz fazla sertsin erkeklerin pek sevmediği şey ters tepiyor canım bu davranış eve geldiğinde biraz susma cezası verseydin super olurdu ben böyle durumlarda hiç ağzımı açıp bir tek kelime etmem işin ciddiyetini anlar zaten o inan bebek olunca zaten gitmicek bile kaç arkadaşım vardı böyle anlatan kahveden gelmez derlerdi suan dizlerinin dibinde canımAma kuzum ben çok anlayışlı tatlı bir insanım şuan yok diye umrumda da değil hani oturur dizimi izlerim misler gibi ama sen daha iyi bilirsin çocuk olunca da bu daralacak çıkmak isteyecek iş yüküm artacak benim çünkü ordaki arkadaşları da öyle olumsuz örnek oluyorlar bizde birlikte çıkıyoruz zaten yeterince biraz da kır dizini evinde çamaşır yıka ev süpür yok bu eve gelince yorgun arkadaş olunca enerjik hak etti bu dersi entrikayla olmaz o iş bu gece kalsın kapıda yarın kuzu kuzu gelir hatta şeytan diyo sende iş çıkışı git sinemaya bi daha yapıyor mu
bak burdan daha kolay olur görmen, delikler resim büyüyünce gözüküyor :)Canim ben daha buyuk set almistim ya ama biberon ondada 4 tane var uclar biberonlara takili kucuklerde bi delik digerlerinde kac delik var? Hangisi hangi aya göre acaba? Iki ayri uc var onu paketlemisler onda yaziyo ay ama digerleri biberona takili ya anlamadim ben. Gözümün gördügü kadar farkli geldi banada emin olamadim. Mavi avent drken sisesimi mavi? Valla bi bunlari alsinda önce benim yegenime cam setini aldilar kullanmadi cocuk gitti ucuz biberon emdi
Hiç sorma bi türlü iyi olamadım ki buraya da yaziyim hastalıklarla savaşıyorum hamile kaldıgımdan beri bebegimi hayırlısıyla kucağıma alim rahat bi nefes alıcam inşallah şimdilik idare ediyorum sen nasılsınSen nerelerdesn kiz sesin yok hic
tesekkur ederiz teyzesi sagolOh sekerinizin olmamasi süper olmus. Bebiste cok iyi masallah! Gecmis olsun. Masallah size.
sagolasın teyzesi evet artık 1 kiloyu geçti bayagıda sert vuruyor benim minnak oğlum ama nedense Dr gittigimizde hep dönüyor uyuyor yüzünü göremedik malesef.Çok sevindim canımm maşallah onaartık 1 kilonun üzerine çıktı demek bu minnaklar, zaten tekmelerin kuvvetinden belli oluyordur galiba
ya düşündüm aslında ama benim gözümün hasaslıgı ile çocukların gözlerinin hasaslıgının aynı olmauacagını karar verdim .ilk başta çok kıskandı ama şimdi çok seviyor o yüzden denedi bişey demedi .Ay kiyamam ya zavalli cocuk :))) sen yüzünü yikasaydin ya sampuanla anlardin yani yakip yakmadigini. Yinede cok akilli bir yegenin varmis benimkinin akli erse niye beni kullaniyon oglun icin der fena cadi yani kucukken bende öyleydim ayni halasi :))))
amin canım tek isteğimiz zaten onlar sağlıkla dünyaya gelsin .inanamadım bende daha 15 gün önce 773 gr artık daha hızlı büyüyorlar demek ki .Masallah minnosa cok güzel büyümüs annesi. rabbim sag salim kavustursun bizleri
Zaten bu sıcak basmaları mahvediyor bizi canım. Ben eskiden regl olmadan önceki bu sıcak basmaları yüzünden çok hasta olurdum. Bol c vitamini almaya, bol su tüketmeye çalış. Bir de ılık suya limon sık bir çay kaşığı bal koy onu iç o da boğaza iyi geliyor. Hemencecik geçer inşallahCok sagol canim bende sonbahar ve ilk baharda kendi kendime olurum senede iki kez ama bu defa bi yerden bulasti galiba esim, annemler cok kötü oldu bi ara hicbirine yaklasmadim olmadim bu kezde bilsem olucam dikkat ederdim terledim sicak basti diye askiliyla dolastim bide akilli gibi gectigimiz hafta. Hamileligin basinda olmustum terleyip bol limonlu cay icmistim öyle atlatmistim, bu kez sadece bogazim agriyo sandim önlem almadim hic. Burnuma cekememde gargara yaparim sorun degil hamile degilken sirkeli ilik su iciyodum aliskinim sorun olmaz tadi. Insallah cabuk gecer bu yöntemlerle allah kimseyi hamileyken hasta etmesin zaten halimiz yok iyice elden ayaktan düsüyoruz direnc yok. Bizde sizi cok öpüyoruz teyzesi tekrar tesekkurler ilgin icin.
Ben lohusa külodu var mı diye sordum maalesef hamile külodu var bizde diye cevap aldım hep. Bilemedim ki olur mu acaba? Şu an iç çamaşırlarım olduğu için almadım bilmiyorum nasıl birşey hamilelik külodu. Acemilik zor iş yaf :)Normal hamilelik külodu olmaz mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?