2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay bizimki de Fransaya eğitim almaya gitmeye niyetim var diyor yükselmesi için kusura bakma ülke dışına falan gidemezsin bensiz dedim evlenmeden evveldi o yalnız gitmek dedim ben de gelmezsem biyere gidemezsin dedim
Mart ayinda bi ankara ya gidick zaten sende gel dio bana gunu birlik bu ama ay ben nereye gidicem ankarada dedim bu halimle senide gotursek dert goturmesek dert diyor.ama yani cocugu on gun gorup gitmek 4 ay gelmemek nedir yahu 6 yil beklemisiz enguzel zamanlarinda ona en cok ihtiyacim oldugu zamanlarda gitmekte nedir anneme soyledim kiyamam oda seviniyo ins gider 4 ay benm yanimda kalicaksn diyor.uzagiz annemlede.kayinvalidemle kalmicami soyledm esime onayladi giderse annemin yanina birakicak beni.ay ama varya 4 ay bende konusmam onunla dogru durust.burnundan getiririm yani

Günaydin kizlar, bu program beni cok iyi anliyor valllaaa gerci kasik agrim azaldi ama bebisim hakkaten aksam 7-10 arasi acayip hareketli dün resmen icerde titresim yapiyordu, titrek pandam

Eklentiler

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 86
Ben 28. haftada dolgu yaptırdım canım, köprü tedavim vardı onu tamamladım tellerim vardı onlar çıkarıldı. dolgu için mecburen uyuşturdu herhangi bir sorun olmadı. Çekimde de uyuşturulcak zaten doktorunla görüş fikir al ona göre yaptır iltihap olursa bebeğe geçme ihtimali oluyormuş ondan korkuma yaptırdım ben

calamityjane son durum nedir? Kocişkonu eve aldin miyazik gece gece bu kadar ceza yeter bida yapmaz canisi
Kızlar hepinizin yaptığı yorumlara bayıldım tek öküz benimki değilmiş en azından herkes bi anlatıp içini döktü tam gitti diye rahatlamış sodamı açmışken çilingirle geri döndü bide canım merak ettim seni diye rol kesiyo adamın yanında rezil olmuşmuş sabah da kalkmış bana kahvaltılık hazırlamış işte yiyeyim diye şeytan dedi vur borcamla kafasına konuşmadım küsüm sabah arabadan inerken de çektim kapıyı indim azıcık daha sürünsün mendebur

Canım izne biraz geç ayrılmıyor musun Çok da abartma yahu dinlen son zamanlar...
Doktor 32 de çalışabilir verebileceğini söyledi. Rapor verince 37 e kadar çalışabiliyorsun ama dediki 35 de kontrol edicem engel bir durum görürsem 35 de çıkartırım doğum iznine dedi.

Ben her ne kadar zorlansamda bebeğimle geçireceğim haftaları düşününce sabretmek istiyorum. :)

Canım benim izne son 6 gün ben zor dayanıyorum şuan sen niye o kadar geç çıkıyorsun izne
Doğum sonrası için canım, 2 ay süt iznini toplu verirse şirket 5,5 aylıkken işe dönücem o yüzden çalıştığım haftalar doğumdan sonra daha değerli olacak. Tabi bebiş erken davranmazsa. 4 Martta gel dedi doktor çalışabilir vermek için.

Canım benim izne son 6 gün ben zor dayanıyorum şuan sen niye o kadar geç çıkıyorsun izne
Doğum sonrası için canım, 2 ay süt iznini toplu verirse şirket 5,5 aylıkken işe dönücem o yüzden çalıştığım haftalar doğumdan sonra daha değerli olacak. Tabi bebiş erken davranmazsa. 4 Martta gel dedi doktor çalışabilir vermek için.

Canım ufak almama kısmına bende katılıyorum bebek kilolu olabilir o zaman o mini minnacıklar hassas tenini sıkarmış hatta çorapları bile elinle gevşetip giydir iz kalıyo diyolar geniş olduğunda bebiş daha rahat ediyormuş bende şimdi yaz sezonu çıksın biraz büyüklerden de alayım diye bekliyorum

Ay cok tatlisin, sinirin gecince orur konus bidaha da yapmasin ama konusmadan icine atma, konus icini dok rahatla onlemini al

Diyetteki arkadaslarimmmm, sabah aclik kan degeriniz ne cikiyor? Ayndün sabah 88 cikan aclik sekerim bu sabah 100 cikti yaaaaa. Sabah aclik sekeriyle basim dertte, haftaya saliya randevu aldim kasin dogumcumla gidip dertlescem. Olcumlerimi gostercem, insalllah normal der

Sende haklısın tabi canım ben doğumdan sonra devam etmiycem işe o yüzden bir an önce dinlenmeye geçmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…