- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.441
Doktor 32 de çalışabilir verebileceğini söyledi. Rapor verince 37 e kadar çalışabiliyorsun ama dediki 35 de kontrol edicem engel bir durum görürsem 35 de çıkartırım doğum iznine dedi.
Ben her ne kadar zorlansamda bebeğimle geçireceğim haftaları düşününce sabretmek istiyorum. :)
Doğum sonrası için canım, 2 ay süt iznini toplu verirse şirket 5,5 aylıkken işe dönücem o yüzden çalıştığım haftalar doğumdan sonra daha değerli olacak. Tabi bebiş erken davranmazsa. 4 Martta gel dedi doktor çalışabilir vermek için.
İnşallah canım :) Sen devam edecek misin doğumdan sonra.Günaydınnnnn :)
bende aynen böyle yapacam canım :)
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz çalışırız 37 ye kadar. 4 martta rapor için çağırdı benide
İnşallah canım :) Sen devam edecek misin doğumdan sonra.
85-90 civarı çıkıyordu ilk günler ama şimdi 80lere düştü canım diyetle. Ama ben meyveyi filan baya azalttım diyebilirim. Hatta dün hiç yemedim. Şekerli gıdaları doğuma kadar sıfıra yakın bir düzeyde tüketmeye çalışıcam. Biraz sertleştirdim yani diyetimi. Şu an 77 çıktı uzun zaman sonra ilk kez. Bilmiyorum sen sıcak bakar mısın bu duruma, biraz zor ama kan sonucunu görünce değiyor...Diyetteki arkadaslarimmmm, sabah aclik kan degeriniz ne cikiyor? Ayndün sabah 88 cikan aclik sekerim bu sabah 100 cikti yaaaaa. Sabah aclik sekeriyle basim dertte, haftaya saliya randevu aldim kasin dogumcumla gidip dertlescem. Olcumlerimi gostercem, insalllah normal der
Allah kolaylık versin canımEn güzeli canım, bizim ev kredi borcumuz var o yüzden şartlar buna zorluyor :)
Burun spreyine hamilelikte kullanmak zararlı diyorlar. Doktorunun verdiği belki kullanılabiliyordur. Ama bağımlılık yapıyor doğru. En iyisi tuzlu su sanırım.Evt normalmiş bana doktor burun spreyi verdi ama kullanmıyorum bağımlılık yapıyomuş malesef tuzlu suyla açıyorum bazen yastıgımı yukseltyorum bu şekilde idare ediyorum ben.
Ay yok tatlim lutfen oyle hissetme ozurluk bisi yok. Ben kendimden cok burada bir cok hamis var o yuzden olumsuzluklari tekrarlamak istemedigimden oyle yazmistim ama iyisi kotusu herseyi paylascaz destek olcaz dimi. Bak mesela sen olmasan gece nobetini kimle tutcam benHatirlattigim için özür dilerim canım herkes sağlıkla kucağına alsın canım bebeğini ben de insallah kimseye Rabbim evlat acısı yaşatmasın adı da evet güzelmiş Alp çok şükür atlatmışsiniz o süreci ben de önceden kendime çıldırmış gibi kıyafet alırdım hatta annem damadına şikayet ederdi beni verme para almasın diye ama kocam da alırdı ayrıca şimdi var ya gözüm görmüyor kendime kıyafet hatta dolabımda birçok kiyafetlerimi azalttım buralara hep bebegimin elbiselrini doldurcam diyorum Allah nasip ederse olsun sen de acıma verdiklerine kullanan kullansın daha guzellerini Rabbim nasip eder
Evet maşallah iyi büyüdü kızım sonra 3D girince ordaki doktor 1.277 gram dedi galiba degişiyor ultrasondan ultrasonadaMaşallah annesine güzell büyümüş tatlışş. Gözün aydın, bir sıkıntı olmadığına sevindim. Ne tatlı bir fıstık fotosunu yesinler
İnşallah teyzesi hayırlısıyla bir kucagımıza alsaydık şöyle baktıkça her saniye deliriyorum doyamıyorum bakmalara vallahiMasallah benim prensesime iyi bakmissin annesi yerim onu ya cok güzel bir kiz olacak, annesi güzel nede olsa :)
Cadir cok iyi fikirmisBen de canta falan almadım daha Allahım ne heyecanlı alışverişler bunlar perşembe gidicem yine çarşıya uf hergün çarşıya gidesim var en iyisi ben bir çadır kurayim oraya ya
Cnm bende minyonum ama görenler hiç kilo almamışsın diyor bir göbek var o kdrBugun tartildim suan tam 10 kilo almisim. Ama istahim ciddi acildi gece kalkip biseyler yiyorum :) ve bu siralar beni gorenler hep ayni seyi soyluyo ''dogum yakin herhalde..?'' Daha 3 ayimiz var diyorum ama uyuz olmaya basladim bu duruma... Umarim 19-20 olmam ben zaten minyon ufak tefek biriyim top gibi yuvarlanip giderim mazallah :))
Okyanus suyu önerdi bana doktorum.Burun spreyine hamilelikte kullanmak zararlı diyorlar. Doktorunun verdiği belki kullanılabiliyordur. Ama bağımlılık yapıyor doğru. En iyisi tuzlu su sanırım.
Eczanede satılıyordu değil mi? Ama normal tuzlu sudan pek bir farkı yokmuş zatenOkyanus suyu önerdi bana doktorum.
Ben de aslinda cok fazla meyve tuketmiyorum, ama dun aksam 2tane hurma yedim acaba o mu aclik sekerimi yukseltti diyorum. Ben de en iyisi meyveden uzak durayim. Cunku tokluk degil de aclik sekerimde yukseklik var. Haftaya carsambada doktoruma gidecegim, onada sorarim. Haklisin yani sifir seker ile doguma kadar dayanmamiz gerekecek. Çünkü yüksek cikinca moralim bozuluyor gercekten. Elveda meyveler85-90 civarı çıkıyordu ilk günler ama şimdi 80lere düştü canım diyetle. Ama ben meyveyi filan baya azalttım diyebilirim. Hatta dün hiç yemedim. Şekerli gıdaları doğuma kadar sıfıra yakın bir düzeyde tüketmeye çalışıcam. Biraz sertleştirdim yani diyetimi. Şu an 77 çıktı uzun zaman sonra ilk kez. Bilmiyorum sen sıcak bakar mısın bu duruma, biraz zor ama kan sonucunu görünce değiyor...
ben kisa kollu pijama takimi alayim diyom üsüme gibi bir durumum olursa bir hirka getiririm diye düsünüyom :)) gecen gidip baktim sirf adi lohusa pijama diye 130 lira yuh dedim.. neyse yarin arkadaslarla bi carsiya gitcez yine bakarim ama gezmekten korkuyom cok yoruluyom nasil dayancam kendi kendime diyomBende listecilerdenim:) Cogu seyi netlestirdim ama pijama takiminda bende kararsizlik yasiyorum. Hastane sicak olur Mayis sonu olacak birde zaten sicak basiyor. Onumuzde yaz olacak. Kisa kollu bir sabahligim ve geceligim var hastane icin uygun. Ilk dogumda pijamayla daha rahat etmistim. Bir pijama takimi almayi dusunuyorum ama uzun kollu mu kisa kollu mu ya da kendi kisa kollu olup uzun kollu sabahligi olan mi alsam karar veremiyorum. Kisa kollu olsa herseyim kisa olacak ya usursem. Uzun alsam yazin giyemem. Sabahlikli alsam yazin giyilmez kisin hic kullanmayacagim bir parca almis olcam.
Neyse canim allah baska dert vermesin
suyun gelmesi cnm. Tıkaç var (sıvı ve kırmızı renk ) o geliyor çamaşırına. sonra zaten doğumun yavaş yavaş oluyor bir iki güne.Imm şeey nişan ne oluyoçok tatlı telaşlar ya Allah yardımcısı olsun an itibariyle geri sayım başlamış ben heyecandan uyuyamam herhalde o durumda
Zaten tamamen kesmek imkansız herşeyde var sonuçta ama elimizden geldiğince kesebildiklerimizi kesmek lazım. Hurma zaten baya şekerli. Bir de geç vakit yediysen yüksek çıkması normal. Takma kafana. Benim de akşam yemeğinde pirinç yediğim gün sabah açlık 95 çıkmıştı. Düşün yani nasıl etkiliyor...Ben de aslinda cok fazla meyve tuketmiyorum, ama dun aksam 2tane hurma yedim acaba o mu aclik sekerimi yukseltti diyorum. Ben de en iyisi meyveden uzak durayim. Cunku tokluk degil de aclik sekerimde yukseklik var. Haftaya carsambada doktoruma gidecegim, onada sorarim. Haklisin yani sifir seker ile doguma kadar dayanmamiz gerekecek. Çünkü yüksek cikinca moralim bozuluyor gercekten. Elveda meyveler
Her zamn böyle yapıyorsa iyi yapmışsın cnm ama sonradan aç tabi ki :) aaaaaaa ne o öyle ya. ben alınırım yani zatn eşime ijtiyacım var benm yoksa ne anladık bu işten. otursun evde sana baksın göbüşünü sevsin.Kızlar size ailevi bir problemimi anlatmak istiyorum acaba hormonlardan çok mu abartıyorum ki bana yaptığım çok normal geliyo eşim olacak öküz tanesi haftada 3 dışarı çıkmaya başladı genelde 101de yada bi arkadaşıyla gittikleri bir cafe var kimlerle olduğunu biliyorum zaten sorun kıskançlık değil evde durmaması ve bunu alışkanlık edinip ilerde de of sıkıldım of iş daralttı diyip diyip çıkmaya zemin hazırlaması bugün de beni eve bıraktı ben gidiyorum dedi bende gitme dedim o da gidecem dedi bende eve gelirsen kapıyı açarsam adam diilim dedim açmayacam da gitsin nerde yatarsa yatsın sonuçta ben ekstra ilgi sevgi beklerken 3ay sonra çocuğumla baş başa kalmak istemiyorum anlayışsız mendebur açmayacam da kapıyı oh iyi yapmışım di mi hadi bana aferin diyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?