2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydınnnnn :)

bende aynen böyle yapacam canım :)
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz çalışırız 37 ye kadar. 4 martta rapor için çağırdı benide

85-90 civarı çıkıyordu ilk günler ama şimdi 80lere düştü canım diyetle. Ama ben meyveyi filan baya azalttım diyebilirim. Hatta dün hiç yemedim. Şekerli gıdaları doğuma kadar sıfıra yakın bir düzeyde tüketmeye çalışıcam. Biraz sertleştirdim yani diyetimi. Şu an 77 çıktı uzun zaman sonra ilk kez. Bilmiyorum sen sıcak bakar mısın bu duruma, biraz zor ama kan sonucunu görünce değiyor...

Evt normalmiş bana doktor burun spreyi verdi ama kullanmıyorum bağımlılık yapıyomuş malesef tuzlu suyla açıyorum bazen yastıgımı yukseltyorum bu şekilde idare ediyorum ben.
Burun spreyine hamilelikte kullanmak zararlı diyorlar. Doktorunun verdiği belki kullanılabiliyordur. Ama bağımlılık yapıyor doğru. En iyisi tuzlu su sanırım.

Ay yok tatlim lutfen oyle hissetme ozurluk bisi yok. Ben kendimden cok burada bir cok hamis var o yuzden olumsuzluklari tekrarlamak istemedigimden oyle yazmistim ama iyisi kotusu herseyi paylascaz destek olcaz dimi. Bak mesela sen olmasan gece nobetini kimle tutcam ben. Guzel dualarin icin cok tesekkur ederim insallah hepimiz guzel guzel giyeriz giydiririz. Alcaz tabi her zaman mi bebisimiz oluyor. Yasasin icimizdeki alisveris canavari

Cnm bende minyonum ama görenler hiç kilo almamışsın diyor bir göbek var o kdr ben abartarak söyledim o kdr bile alsak die. Aynen bnmde iştah açıldı. Sabah elim ayağım titriyor resmen açlıktan

Ben de aslinda cok fazla meyve tuketmiyorum, ama dun aksam 2tane hurma yedim acaba o mu aclik sekerimi yukseltti diyorum. Ben de en iyisi meyveden uzak durayim. Cunku tokluk degil de aclik sekerimde yukseklik var. Haftaya carsambada doktoruma gidecegim, onada sorarim. Haklisin yani sifir seker ile doguma kadar dayanmamiz gerekecek. Çünkü yüksek cikinca moralim bozuluyor gercekten. Elveda meyveler

ben kisa kollu pijama takimi alayim diyom üsüme gibi bir durumum olursa bir hirka getiririm diye düsünüyom :)) gecen gidip baktim sirf adi lohusa pijama diye 130 lira yuh dedim.. neyse yarin arkadaslarla bi carsiya gitcez yine bakarim ama gezmekten korkuyom cok yoruluyom nasil dayancam kendi kendime diyom

Imm şeey nişan ne oluyo çok tatlı telaşlar ya Allah yardımcısı olsun an itibariyle geri sayım başlamış ben heyecandan uyuyamam herhalde o durumda
suyun gelmesi cnm. Tıkaç var (sıvı ve kırmızı renk ) o geliyor çamaşırına. sonra zaten doğumun yavaş yavaş oluyor bir iki güne.

Zaten tamamen kesmek imkansız herşeyde var sonuçta ama elimizden geldiğince kesebildiklerimizi kesmek lazım. Hurma zaten baya şekerli. Bir de geç vakit yediysen yüksek çıkması normal. Takma kafana. Benim de akşam yemeğinde pirinç yediğim gün sabah açlık 95 çıkmıştı. Düşün yani nasıl etkiliyor...

Her zamn böyle yapıyorsa iyi yapmışsın cnm ama sonradan aç tabi ki :) aaaaaaa ne o öyle ya. ben alınırım yani zatn eşime ijtiyacım var benm yoksa ne anladık bu işten. otursun evde sana baksın göbüşünü sevsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…