- 2 Kasım 2012
- 576
- 243
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #39.461
Evet satılıyor 40, 50 TL gibi bir şeydi sanırım. Tabii bence bi otrivine değil :):)Eczanede satılıyordu değil mi? Ama normal tuzlu sudan pek bir farkı yokmuş zaten
heheheh, desene kocalarin hepsi aynı mantikta :) bizimki de öyle canımbugün eşime diyorum bu çocuk sadece benim ben taşıyorum ben besliyorum ağrıları ben çekiyorum bizimki ne dese beğenirsin anasın sen anadedim iyi laftı bu da bana kapak olsun
Ay cnm ya aynen benim eşimde uzmanlık için uğraşıyor ya. akademiye gidiyor hafta sonu hafta içi işte zaten hafta sonuda sabah 9 öğlen 3-4 de geliyor. hafta sonum onsuz geçicek nerdeyse hafta içi işteyiz zaten. üzülüyoruuummmmBendede var o okuzden disari cikmaz cunku kafasina gore bulamiyo bulsa baglayamam zaten.ama elinde 24 saat tel tuvalette bile telefnla.adam ya uyuyo ya telle ugrasiyo surekli araba modifiyeleriyle ilgileniyo ben varmiyim yokmuyum haberi yok.dun sinir oldm kavga ettim artk herseyi tek basima yaptigini soyledm yok neymis oda arastryms bazi seyleri ben neden gormuyrm acebaaaa.ay bide isinde yukselmek icin ugrasiyi buaralar.eger evraklari kabul edilirse adam nisanda gidicek 4 ay sonra gelick annesini yanima getrckms benm annem gelemez o ay kucuk kardesm okuyo.kafam allak bullak
Çantana atıştırmalık bişiler at. Dinlen dinlen gez. Alışveriş engel tanımaz. Bahane yokben kisa kollu pijama takimi alayim diyom üsüme gibi bir durumum olursa bir hirka getiririm diye düsünüyom :)) gecen gidip baktim sirf adi lohusa pijama diye 130 lira yuh dedim.. neyse yarin arkadaslarla bi carsiya gitcez yine bakarim ama gezmekten korkuyom cok yoruluyom nasil dayancam kendi kendime diyom
Kızlar, benim de dün doktorum söyledi.. Bebegin kafası yukarda, popusu asagida... Eger son 2 haftaya kadar yani 23 Nisana kadar dönmezse sezeryanla alacagiz mecburen dediBi sonrakinde belli olur o zamana kadar konuşup anlaşacaz bi orta yolu bulacaz küçük beyle
Maşallah canım. Allah muhabbetinizi artırsın. Özlersin tabi göremiyormuşsun ki adamcağızı.Ay cnm ya aynen benim eşimde uzmanlık için uğraşıyor ya. akademiye gidiyor hafta sonu hafta içi işte zaten hafta sonuda sabah 9 öğlen 3-4 de geliyor. hafta sonum onsuz geçicek nerdeyse hafta içi işteyiz zaten. üzülüyoruuummmmbebeğimiz için gelecğimz için diyor.tamam diyoruuum özlüyorm ki ben işteykende özlüyorum ya ben niye böyleyim sevgi pıtırcığıyım
Dur daha 23 Nisan'a çok var. O zamana kadar kaç şekle girer. Doktorlar herşeye hazırlıklı ol diye söylüyorlar ama bebişlerin çoğu sonlara doğru dönüyor zaten. Daha öyle dönemeyecek kadar büyümedi kiKızlar, benim de dün doktorum söyledi.. Bebegin kafası yukarda, popusu asagida... Eger son 2 haftaya kadar yani 23 Nisana kadar dönmezse sezeryanla alacagiz mecburen dediBir telas sardi beni ufaktan, hayırlısı artık
teşekkür ederiz teyzesi büyüyorlar çok şükür .Papatya ela @Dontsay maşallah yavrularınıza güzel büyümüşler resminiz de bir harika olmuş çok güzel yakalanmış inş sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelsin
Haklisin, ya hurmada cok fazla vitamin var diye yedim aslinda ama yemeyeyim onuda madem. Bir hafta meyveden de uzak kalayim bakalim neler olacak. Pirinc yemiyorum zaten, ama ispanaga azicik koyuyorum acaba onuda mi koymasamZaten tamamen kesmek imkansız herşeyde var sonuçta ama elimizden geldiğince kesebildiklerimizi kesmek lazım. Hurma zaten baya şekerli. Bir de geç vakit yediysen yüksek çıkması normal. Takma kafana. Benim de akşam yemeğinde pirinç yediğim gün sabah açlık 95 çıkmıştı. Düşün yani nasıl etkiliyor...
Aynen bende öyle yapacağım cnm. 32-33 de çıkacağım ben kısmetse. süt izninide alacağım inşallh verirler toplu banada . 2ay mı sadece cnm ? o zamn yıllık iznimde var benm 5 aylık oluyor benm kuzumdaDoğum sonrası için canım, 2 ay süt iznini toplu verirse şirket 5,5 aylıkken işe dönücem o yüzden çalıştığım haftalar doğumdan sonra daha değerli olacak. Tabi bebiş erken davranmazsa. 4 Martta gel dedi doktor çalışabilir vermek için.
Canım hiç de yemezsin doğumdan sonra. :) Ben yaptığım diyetten biliyorum. Vücut öyle bir alışıyor ki, sonra canın istemiyor. Benim 3 haftalık diyet sonrası bir gün özgür günüm vardı, diyetisyenim yiyemezsin zaten ama o gün istediğini ye dedi. İnanır mısın normalden bir gıdım fazla yiyebildim. Vücut alışıyor. Pirinci tabi ıspanağa da koyma. Direk komple kes.Haklisin, ya hurmada cok fazla vitamin var diye yedim aslinda ama yemeyeyim onuda madem. Bir hafta meyveden de uzak kalayim bakalim neler olacak. Pirinc yemiyorum zaten, ama ispanaga azicik koyuyorum acaba onuda mi koymasamvallla dogumdan sonra bikac hafta kendime rahatlik verip yicem herseyinyaaa resmen kendimi kotu hissediyem ne garip bir hamilelik
Dün öğle yemeğini biraz geç yemiştim, hatta azıcık da fazla kaçırdım, bir saat sonra yürüyüş yaptım. Akşam da biraz sarktı bende bir tabak dolusu yoğurtla bir elma yedim. Yatana kadarda birşey yemedim. Sabah açlık şekerim 77 son bir haftanın en düşük değeriydi. Öğün ve araöğün atlamadan daha az yiyince düşüyor sanki. Şeker ölçmeye başlayınca anneminkini de takibe başladık. Onunda sabah açlık şekeri yüksek çıkıyor. Yürüyüşte yapıyor yediklerine de dikkat ediyor. Ama düşmedi. Bizde cuma gitcez endokrine. Benim diyette süt ve peynir çok az geliyor bana. Severim süt yoğurt ayran içemiyorum rahat rahat. Hem bunu hem sabah şekerini nasıl düşürürüz diye sorcam bakalım ne diyecek? Senin doktorunun ne diyeceğini de merak ettim.Ben de aslinda cok fazla meyve tuketmiyorum, ama dun aksam 2tane hurma yedim acaba o mu aclik sekerimi yukseltti diyorum. Ben de en iyisi meyveden uzak durayim. Cunku tokluk degil de aclik sekerimde yukseklik var. Haftaya carsambada doktoruma gidecegim, onada sorarim. Haklisin yani sifir seker ile doguma kadar dayanmamiz gerekecek. Çünkü yüksek cikinca moralim bozuluyor gercekten. Elveda meyveler
Nereden geliyorlar canm. Umarim anlaysli insanlardr. Gerci ne kadar anlaysli olsalar da kosturmak zorunda kaliyo insanKızlar bnm kayınvalide kayınpederde yrn geliyormuş bize bir hafta kalırlar eşimde bu hafta ful çalışçak napcam ben yaa
Benimki hep yan . geçen kontrolde de yan dı şimdide yan. döner hralde inşallh az kalmış belliki.Kızlar, benim de dün doktorum söyledi.. Bebegin kafası yukarda, popusu asagida... Eger son 2 haftaya kadar yani 23 Nisana kadar dönmezse sezeryanla alacagiz mecburen dediBir telas sardi beni ufaktan, hayırlısı artık
Mide de küçülüyor onunla da etkisi vardır sanırım. En güzeli sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek aslındaCanım hiç de yemezsin doğumdan sonra. :) Ben yaptığım diyetten biliyorum. Vücut öyle bir alışıyor ki, sonra canın istemiyor. Benim 3 haftalık diyet sonrası bir gün özgür günüm vardı, diyetisyenim yiyemezsin zaten ama o gün istediğini ye dedi. İnanır mısın normalden bir gıdım fazla yiyebildim. Vücut alışıyor. Pirinci tabi ıspanağa da koyma. Direk komple kes.
Sana da günaydınnnlarrr:) İyiyiz çok şükür takvimden bir gün daha azaldıGUNAYDINLARRR NASILSINIZZ
Kolay gelsin canım, kendini fazla yormamaya bakKızlar bnm kayınvalide kayınpederde yrn geliyormuş bize bir hafta kalırlar eşimde bu hafta ful çalışçak napcam ben yaa
Benimde aynı senleSana da günaydınnnlarrr:) İyiyiz çok şükür takvimden bir gün daha azaldı. Sen nasılsın, bebişin nasıl? Kontrol var mı yakınlarda?
Küçüldüğü gibi kalır mı dersin? Hadi inşallahMide de küçülüyor onunla da etkisi vardır sanırım. En güzeli sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?