2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay cnm ya aynen benim eşimde uzmanlık için uğraşıyor ya. akademiye gidiyor hafta sonu hafta içi işte zaten hafta sonuda sabah 9 öğlen 3-4 de geliyor. hafta sonum onsuz geçicek nerdeyse hafta içi işteyiz zaten. üzülüyoruuummmm bebeğimiz için gelecğimz için diyor.tamam diyoruuum özlüyorm ki ben işteykende özlüyorum ya ben niye böyleyim sevgi pıtırcığıyım

Çantana atıştırmalık bişiler at. Dinlen dinlen gez. Alışveriş engel tanımaz. Bahane yok
Dün ben de biraz yürüyüş yapıyim dedim. 10 dk.da bir otura otura iki adımlık yeri bir saatte geldim.
Gerçekten normal pijamaların, kıyafetlerin adı hamile/lohusa olunca rakamların başına bir yüz lira geliyor. Beli rahat kesimli önü düğmeli bişi bakıcam bende sonrasında da giyebileceğim türde. Acelem yok nasılsa bir geceliğim sabahlığım var. Aslında doğru diyorsun hırka da kurtarır durumu. Zaten bir şal yanıma alırım kesin. O zaman bir gelsinde

Bi sonrakinde belli olur o zamana kadar konuşup anlaşacaz bi orta yolu bulacaz küçük beyle
Kızlar, benim de dün doktorum söyledi.. Bebegin kafası yukarda, popusu asagida... Eger son 2 haftaya kadar yani 23 Nisana kadar dönmezse sezeryanla alacagiz mecburen dedi Bir telas sardi beni ufaktan, hayırlısı artık

Maşallah canım. Allah muhabbetinizi artırsın. Özlersin tabi göremiyormuşsun ki adamcağızı.
Çocuğu iyi yapmışsın yine Şaka şaka kızma:)

Kızlar, benim de dün doktorum söyledi.. Bebegin kafası yukarda, popusu asagida... Eger son 2 haftaya kadar yani 23 Nisana kadar dönmezse sezeryanla alacagiz mecburen dedi Bir telas sardi beni ufaktan, hayırlısı artık
Dur daha 23 Nisan'a çok var. O zamana kadar kaç şekle girer. Doktorlar herşeye hazırlıklı ol diye söylüyorlar ama bebişlerin çoğu sonlara doğru dönüyor zaten. Daha öyle dönemeyecek kadar büyümedi ki

Haklisin, ya hurmada cok fazla vitamin var diye yedim aslinda ama yemeyeyim onuda madem. Bir hafta meyveden de uzak kalayim bakalim neler olacak. Pirinc yemiyorum zaten, ama ispanaga azicik koyuyorum acaba onuda mi koymasam vallla dogumdan sonra bikac hafta kendime rahatlik verip yicem herseyinyaaa resmen kendimi kotu hissediyem ne garip bir hamilelik

Aynen bende öyle yapacağım cnm. 32-33 de çıkacağım ben kısmetse. süt izninide alacağım inşallh verirler toplu banada . 2ay mı sadece cnm ? o zamn yıllık iznimde var benm 5 aylık oluyor benm kuzumda

Canım hiç de yemezsin doğumdan sonra. :) Ben yaptığım diyetten biliyorum. Vücut öyle bir alışıyor ki, sonra canın istemiyor. Benim 3 haftalık diyet sonrası bir gün özgür günüm vardı, diyetisyenim yiyemezsin zaten ama o gün istediğini ye dedi. İnanır mısın normalden bir gıdım fazla yiyebildim. Vücut alışıyor. Pirinci tabi ıspanağa da koyma. Direk komple kes.

Dün öğle yemeğini biraz geç yemiştim, hatta azıcık da fazla kaçırdım, bir saat sonra yürüyüş yaptım. Akşam da biraz sarktı bende bir tabak dolusu yoğurtla bir elma yedim. Yatana kadarda birşey yemedim. Sabah açlık şekerim 77 son bir haftanın en düşük değeriydi. Öğün ve araöğün atlamadan daha az yiyince düşüyor sanki. Şeker ölçmeye başlayınca anneminkini de takibe başladık. Onunda sabah açlık şekeri yüksek çıkıyor. Yürüyüşte yapıyor yediklerine de dikkat ediyor. Ama düşmedi. Bizde cuma gitcez endokrine. Benim diyette süt ve peynir çok az geliyor bana. Severim süt yoğurt ayran içemiyorum rahat rahat. Hem bunu hem sabah şekerini nasıl düşürürüz diye sorcam bakalım ne diyecek? Senin doktorunun ne diyeceğini de merak ettim.. Sen günde kaç kere ölçüyordun? 3 ölçüm alındığında ne zamanlar ölçmek gerekiyor bilen var mı?

Benimki hep yan . geçen kontrolde de yan dı şimdide yan. döner hralde inşallh az kalmış belliki.

Mide de küçülüyor onunla da etkisi vardır sanırım. En güzeli sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…