- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
- #4.761
Aynen öyle ama merak işte peki ne zaman öğrenilir cinsiyet
3. Aydan sonra öğreniriz inşallah canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle ama merak işte peki ne zaman öğrenilir cinsiyet
Haziran'a katılırsın inşallah Can'ım.hayırlısı olsun hakkında.önümüzdeki ay gebelik söz konusu olursa mutlaka bize de haber ver.Merhaba kizlar, ben araniza katilamiyorum ne yazik ki. Bugun doktora gittim kan testi 0 ne yazik ki. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum![]()
BennnnnSlm ben araniza yeni katildim tup bebek yaptiran var mi aranizda..
Slm ben araniza yeni katildim tup bebek yaptiran var mi aranizda..
Ben varımSlm ben araniza yeni katildim tup bebek yaptiran var mi aranizda..
Peki nasil oldu tuttu muBen varım![]()
Evet cok şükür hamileyim 3 ekimde kalp atışlarını duymaya gidicemPeki nasil oldu tuttu mu
Sen sonuc felanmı bekliyorsun canımPeki nasil oldu tuttu mu
Can'ım benimde tuttu 5 ekimde duyucam kalp atışını.tam olarak merak ettiğin ne senin..Peki nasil oldu tuttu mu
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi..Cuma gunu kan verip ogrencem sonucu canm sali gunu transfer oldu
Yumurta toplamadan kaç gün sonra donduruldu.Yaklasik bi ay dondurdular beni hazrldilr ondan sonra transfer ettiler canm
Can'ım bi belirti olmuyo aslında yaşanılanlar ilaçla alakalı ben 5+5 oldum hala belirti yok düşün.arama belirti herşey olucanı varıyor,.Ben tutunup tutunmadigini merak ediyorum bi belirtileri oldu mu nasl anliyosun tutunup tutunma bes gun sonra olmasi lazm
Ben hamileliğimi öğrendiğimde bile adet sancım var acaba gelicek mi diye tedirgindim.o adet sancısı malesef oluyor çoğu kişide.sen fazla dinleme kendini burdan aklına takılan olursa yaz mutlaka...Sagol canm bende pco var doktor %75 oraninda tutar uc gun kimildama dinlen uc gun sonra agir is yapma hoplama ziplama sikinti olmaz dedi. De adet olcakmis gibi agrim var belde ve kasikta