- 9 Aralık 2015
- 780
- 416
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #53.621
Cihazla alakalı da olabilir canım sıkma canını benimde yarın randevum var insallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucagıma benim dogum seklim hakkında doktor ne diyecek cok merak ediyorum catı muayenemide yarın yapcak doktor insallah hakkımızda hayırlısı olur günüm geçer diye bende korkuyorum inanılmaz sitres olmaya basladım bazen karnımda agrı oluyor ama cok az hiç dogcak gibi değil sanki moralim cok bozuluyorBugun nst değerlerini bgenmedi doktor.
Kalp atışı bi düşüyor bi normal oluyor. Baglayan ebe karnıma taktıgı sey için kaymış dedi ama doktor yine de yarın sabah tekrar bakalım dedi. Yarın tekrar gidicem nst degerlerinden sonra karar verecek. Persembe buyuk ihtimal suni sancı verecekler. Acılma olmazsa da sezeryana alırız dedi. Sagsalim kavusayım da gözümde yok artık normali sezaryeni.. bugun cok gerildim ve üzüldüm acaba içimde rahat değil mi diye.. hareketlerini hissediyorum şükür.. umarım makinenin dengesizliğidir
Canım Doğuma giderken değil de çıkınca bi arkadaşına falan sürdür bence.allah korusun nolur nolmaz.ben hep öyle düşünürüm.belki yanlış belki doğruPersembe günü dogumum. Bugün tum vücut epilasyonumu yaptim manikur pedikur tamam sadece kaş bıyık kaldi. Acaba diyorum oje sursem mi rakı beyazi ? Hamileligim boyunca hic surmedim ama bilemedim simdi
Sezaryan olucaksan sakın surme sezaryende trnak rengiden anlıyorlar anenin durumunu. Normal olucaksada sezeryene dönme ihlimali her zaman var.Persembe günü dogumum. Bugün tum vücut epilasyonumu yaptim manikur pedikur tamam sadece kaş bıyık kaldi. Acaba diyorum oje sursem mi rakı beyazi ? Hamileligim boyunca hic surmedim ama bilemedim simdi
Evet isin o yönü de var tabi.Canım Doğuma giderken değil de çıkınca bi arkadaşına falan sürdür bence.allah korusun nolur nolmaz.ben hep öyle düşünürüm.belki yanlış belki doğru
Evet sezeryan olacak uyarin icin teşekkür ederim bu durumda surmeyecegim.Sezaryan olucaksan sakın surme sezaryende trnak rengiden anlıyorlar anenin durumunu. Normal olucaksada sezeryene dönme ihlimali her zaman var.
Cihazla alakalı da olabilir canım sıkma canını benimde yarın randevum var insallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucagıma benim dogum seklim hakkında doktor ne diyecek cok merak ediyorum catı muayenemide yarın yapcak doktor insallah hakkımızda hayırlısı olur günüm geçer diye bende korkuyorum inanılmaz sitres olmaya basladım bazen karnımda agrı oluyor ama cok az hiç dogcak gibi değil sanki moralim cok bozuluyor
plates topunda oturarak zıplayabilirsin sıcak duş alabilirsin doğumu hızlandırmak ve rahatlamak içşnSelam kizlar sabah nişan dedikleri sey geldi cok az suyum geldi hemen gittik hastaneye acilma yokmus hic bu gece de gelebilir 3 gunde surebilir dedi doktor eve donduk cok heveslenmistik simdi sancilarin artmasini bekliyoruz evde boyle olan varmi tecrubeli annelerden cevap bekliorum
plates topunda oturarak zıplayabilirsin sıcak duş alabilirsin doğumu hızlandırmak ve rahatlamak içşnSelam kizlar sabah nişan dedikleri sey geldi cok az suyum geldi hemen gittik hastaneye acilma yokmus hic bu gece de gelebilir 3 gunde surebilir dedi doktor eve donduk cok heveslenmistik simdi sancilarin artmasini bekliyoruz evde boyle olan varmi tecrubeli annelerden cevap bekliorum
Okuyorum canim buralardayim aslinda ama pek yazamadim son zamanlardaCanım geçmiş olsun bir an önce gögüs ucuçılaroco pompa ile süt saçma makinesi edin hem kendin hem bebeğin için,gögüs ucun çıkacaktır sonunda
hadi hayırlı kolay bir doğum inş.
Bende merak ediyordum hiç yazmıyorsunuz artık,petişkoda yazmıyor arada pregnat07 yazıyo.merak ediyorum boş bırakmayın burayı
Canım son günlerimiz biraz zorlu geçiyor ama idare ediyoruz işte.Sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz inş. YavrulamızıOkuyorum canim buralardayim aslinda ama pek yazamadim son zamanlardakizimla birlikte evde yatis yapiyoruz geri sayimlardayiz sen nasilsin kuzum?
Canım canını sıkma hiç önemli olan sağlıklı olması,kuzemin eşi şubatta doğum yaptı 37+5 günlüktü 2,700 gr doğdu kızı,ne kuveze girdi nede sağlık problemi oldu.anne sütüyle toparladı büyüdü bileDoktordan geldim.. bugün 36+0 kızım 2560 gr olmuş.. doktor yine iri bebek olmayacak dedi..
suyum iyiymiş, kafa bu sefer 3 hafta geri çıktı..
doktor önceki haftalarla şimdiki değerler arasında hesaplamalar yaptı. microsefali değil dedi.
şimdilik sorun yok dedi.. ama içim rahatladı mı pek sayılmaz 2 haftadan 3 haftaya çıkması beni üzdü
doğum tarihim de 30 mayıstan ultrasona göre 5 hazirana ilerlemiş ona da canım sıkıldı.
bir süredir akıntım vardı onu söyledim...doktor alttan muayene etti yeşil akıntım varmış fitil verdi..
Neyse en azından nst de sancı çıkmadı.
bir de tahmini doğumu sordum bebeğe aldırabildiğimiz kadar kilo aldıralım dedi.
sezaryen olmasına rağmen 40'ı bekleyecekmişiz.
mama alıp hastane çantama koyayım mı dedim hani sezaryen sütüm gelmezse diye..
gerek yok dedi.. gerekirse aldırırlar dedi.
E Eylulde_gel senin nasıl geçti?
Canım canını sıkma hiç önemli olan sağlıklı olması,kuzemin eşi şubatta doğum yaptı 37+5 günlüktü 2,700 gr doğdu kızı,ne kuveze girdi nede sağlık problemi oldu.anne sütüyle toparladı büyüdü bile
doğumu yaklaşan arkadaşlar her sey hazir insallah saglicakla yavrularimizi kucagimiza alırız ama benim bir sıkıntım var doğum yaklaştıkça doğum korkusu bastı beni bu konuda yardimci olacak onereceginiz bir sey var mi
Canım çokta fazla bi gerilik yok başka bi Dr a daha mı gitsen acaba? Gebelik takviminde bile hemen hemen aynı görünüyor ölçüleriÇok sağol canım moral verdiğin için..
Ben zaten kilosuna değil de ölçümlerdeki artan geriliğe üzülüyorum..
Hayırlısı inşallah daha da artmaz, haftaya tekrar çağırdı..
İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelir..Bunca aydır değişik heyecanlarla bekliyoruz kuzularımızı
Canım çokta fazla bi gerilik yok başka bi Dr a daha mı gitsen acaba? Gebelik takviminde bile hemen hemen aynı görünüyor ölçüleri
Anladım canım inş.haftasıyla uyumu yakalar bebeğinyok canım ben boy ve kilodan bahsetmiyorum
mesela BPd değeri 33+1 de
ac değeri 35 ölçü derken bunları kast ediyorum. yoksa boy da kilo da öyle geri sayılmaz..
zaten bu durumlarda malesef anne karnında yapılabilecek hiçbirşey yok
Doğum gerceklestı mi acaba merakettım seniBende dun sabah ve akşam jel gibi yoğun bir sey geldi peceteye bugün uyandigimda 4-5 madeni para buyuklugu kadar ıslaklık vardı camasırımda lavobadan sonra peceteyle bakinca dune gore daha sivı ama pembemsi oldugunu da farkettim emin olmak icin ped koydum ve emin oldum ama agrim sızim yok hala eşimı bekliyorum doktora gidecez yazarım yine sizlere de. Açiklayici olsun diye acik secik yazdimBakalım hakkımızda hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?