• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doktordan geldim.. bugün 36+0 kızım 2560 gr olmuş.. doktor yine iri bebek olmayacak dedi..
suyum iyiymiş, kafa bu sefer 3 hafta geri çıktı..
doktor önceki haftalarla şimdiki değerler arasında hesaplamalar yaptı. microsefali değil dedi.
şimdilik sorun yok dedi.. ama içim rahatladı mı pek sayılmaz 2 haftadan 3 haftaya çıkması beni üzdü
doğum tarihim de 30 mayıstan ultrasona göre 5 hazirana ilerlemiş ona da canım sıkıldı.
bir süredir akıntım vardı onu söyledim...doktor alttan muayene etti yeşil akıntım varmış fitil verdi..
Neyse en azından nst de sancı çıkmadı.

bir de tahmini doğumu sordum bebeğe aldırabildiğimiz kadar kilo aldıralım dedi.
sezaryen olmasına rağmen 40'ı bekleyecekmişiz.
mama alıp hastane çantama koyayım mı dedim hani sezaryen sütüm gelmezse diye..
gerek yok dedi.. gerekirse aldırırlar dedi.

E Eylulde_gel senin nasıl geçti?
Canım o kuzucuk bi doğsun, gör bak her şey yoluna girecek. BaZıları gebelikte böyle stresler yaşıyor ama; doğduktan sonra sağlıkla geliyo bebişler.
Benim muayene iyiydi canım, çatıda da sıkıntı yok. Beklemedeyiz teyzesi ❤️

Doktordan geldim.. bugün 36+0 kızım 2560 gr olmuş.. doktor yine iri bebek olmayacak dedi..
suyum iyiymiş, kafa bu sefer 3 hafta geri çıktı..
doktor önceki haftalarla şimdiki değerler arasında hesaplamalar yaptı. microsefali değil dedi.
şimdilik sorun yok dedi.. ama içim rahatladı mı pek sayılmaz 2 haftadan 3 haftaya çıkması beni üzdü
doğum tarihim de 30 mayıstan ultrasona göre 5 hazirana ilerlemiş ona da canım sıkıldı.
bir süredir akıntım vardı onu söyledim...doktor alttan muayene etti yeşil akıntım varmış fitil verdi..
Neyse en azından nst de sancı çıkmadı.

bir de tahmini doğumu sordum bebeğe aldırabildiğimiz kadar kilo aldıralım dedi.
sezaryen olmasına rağmen 40'ı bekleyecekmişiz.
mama alıp hastane çantama koyayım mı dedim hani sezaryen sütüm gelmezse diye..
gerek yok dedi.. gerekirse aldırırlar dedi.

E Eylulde_gel senin nasıl geçti?

Benim bebegim de ufak. 35+4 ken 2500 gramdi. Asagi yukari ayni yani. Yarin 37+0 oluyorum. 2700 olur belki de olmaz. Hayirlisiyla dogsunlar da 100-200 gram cok onemli degil.

Kizlar karnimda kasilma oluyo yarim saatte bi vee sekli bi garip oluyo bebek toplanip geri gevsiyo sanki bu kasilma mi oluyo
Ilk defa 40. Haftanda mi oluyor canim ? Benim coook uzun zamandir 1.5 ayi geckindir hatta boyle. Toplaniyor tas gbi bi tarafta. Yumru gbi sivriliyor cok komik oluyor :) ama kasilma degilmis o. Bugun bende doktora sordum rahminde de hissedeceksin kasilmayi dedi.

Evet kiz :KK36: halk arasinda kiz cocugu bide gununden 10 gun once dogar derler beklemez derler hani nerdeee :KK70:
Bizimkiler hem cadi hem nazli. Bide tersine disari cikinca bir kasiliyo coi fena bendd acemiym geliyomu napiyo diyorum..parmağında.oynatiyo bunlar hizi :))))))

Ilk defa 40. Haftanda mi oluyor canim ? Benim coook uzun zamandir 1.5 ayi geckindir hatta boyle. Toplaniyor tas gbi bi tarafta. Yumru gbi sivriliyor cok komik oluyor :) ama kasilma degilmis o. Bugun bende doktora sordum rahminde de hissedeceksin kasilmayi dedi.
Ay kuzumm benim rahim iste kasiliyor nst de sancim cikti bugun .. Cok hafif agrimda var bel.sirt kasikta ama bilemedim doktor siddetlenmeden gelme dedi

Persembe günü dogumum. Bugün tum vücut epilasyonumu yaptim manikur pedikur tamam sadece kaş bıyık kaldi. Acaba diyorum oje sursem mi rakı beyazi ? Hamileligim boyunca hic surmedim ama bilemedim simdi

Doğuma girerken ojeleri sildiriyorlarmış. Bişi olursa tırnaklar morardı mı diye bakmak için. Acil sezeryana alınma olasılığı var diye.

Ay kuzumm benim rahim iste kasiliyor nst de sancim cikti bugun .. Cok hafif agrimda var bel.sirt kasikta ama bilemedim doktor siddetlenmeden gelme dedi

Peki senin göbeğin düştü mü? Doğum kanalına girmiş mi bebecik? Benim de bugün nst de sancım çıktı ama doğum kanalına girmemiş daha

Peki senin göbeğin düştü mü? Doğum kanalına girmiş mi bebecik? Benim de bugün nst de sancım çıktı ama doğum kanalına girmemiş daha
Evet baya indi 4 parmak asagi indi rahat.. Bende sanci beklemiyordum ama çıktı:) pekde güvenemiyor insan bu nst ye .. Bakalim ne zaman olur artik cok agrim var sadece

Evet baya indi 4 parmak asagi indi rahat.. Bende sanci beklemiyordum ama çıktı:) pekde güvenemiyor insan bu nst ye .. Bakalim ne zaman olur artik cok agrim var sadece

Ooo seninkinin eli kulağında sanki:) hadi inşallah güzel bir doğumla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :)

Dogum sancisi dinlenince bile gecmez. Rahminiz avucunuzu sık ac seklinde kasilir. Duzenlidir 10 dkda 3 kereye dusmusse dogum epey yakindir. Hastaneye ne cok erken ne cok gec gidin arkadaslar 5dk da 1 e dusmusse anca o zaman gidin. Benim iki dogumumda da suyum gelmedi agrilarim basladi doguma yakin nisanim geldi suyumu drlar patlatti. Illa su gelecek siye de beklemeyin herkesin bunyesi farklidir. Bir avazda dogurursunuz insAllah.

Sabah yoğun su geldi doktoruma geldim devam etti 2 kez muayene ettiler ebeler ve doktor hiç acilma yoktu ve 6 ya kadar bekleyip sezeryana alindim bebişim yanımda simdi. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.
Allah saglikli uzun omurler versin.gozunuz aydin.
Genel anestezi mi spinal mi
Benimde sezaryen olacak ta.

Sabah yoğun su geldi doktoruma geldim devam etti 2 kez muayene ettiler ebeler ve doktor hiç acilma yoktu ve 6 ya kadar bekleyip sezeryana alindim bebişim yanımda simdi. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.

Hayirli olsun bakalım, bir iyi haberde senden almış olduk, darısı hepimizin başına sağlıcakla

Back
X