2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Sağolasın canım benim.. Rabbimden hayırlısı artık...
Hadi gözün aydın sevindim ..inşallah doğumun da bir solukta olur...
çok heyecanlı yasemint dün doğumhanede nst ye girdim ilk kez.. ben orada nst deyken bir bebiş doğdu..
öyle güzel bir duygu ki...biz de inşallah yakın zamanda alacağız kucağımıza kuzularımızı

Bizimkiler hem cadi hem nazli. Bide tersine disari cikinca bir kasiliyo coi fena bendd acemiym geliyomu napiyo diyorum..parmağında.oynatiyo bunlar hizi :))))))
Hele bi ciksinlarda bizde onlari oynatiriz annesi yok demi ssndede daha kipirti

Masallah yine baya dogum yapan arkadaslar oldu:) Allah anali babali büyütsün insallah. Tebrik ediyorum :) haftayads sira bende bi aksilik olmasa 10 mayis sezeryana alcaklar.. bugün doktor randevumuz var bakalim neler bizi bekliyor:))
aynı gün doğum yapacağız.ben geçen hafta gittim Dr a acil bir durum olmazsa gelme,direk doğuma gel dedi bakalım heyecanla bekliyoruz

Sabah yoğun su geldi doktoruma geldim devam etti 2 kez muayene ettiler ebeler ve doktor hiç acilma yoktu ve 6 ya kadar bekleyip sezeryana alindim bebişim yanımda simdi. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.
Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün .darısı bizlerin başına

Hepiniz sağolun arkadaslar spinal anestezi ile oldum iyi geçti hersey Allah'a şükür ilk ciktiği ani gorebildim cok guzel bir duyguydu:)
Ben de 15inde sezaryene gireceğim. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Sağlıkla büyüt yavrunu Doğum sonrası çok ağrın oldu mu? Merak ediyorum

Hele bi ciksinlarda bizde onlari oynatiriz annesi yok demi ssndede daha kipirti
Yok canm yaa anca kendini toparliyo belli bolgelerde. Ne cati agrisi ne kasik.agrisi. sanki.minnak yok icimde. Sadece bi mesaneye baski yapiyor o kadar.normal de pimpirikli degilimdr ama uykum derin olduğundan arada uyanp hareket ediyomu diye kontrol ediyorum. Surda kalms 1 haftack sag salim kavusalm prenseslere. Çıksın ilk totosuna yapstrcm. Cok cektm ben bunun nazini:))))))

selam kızlar bu sabah tekrar nst ye gittim. Doktor begenmemişti dün ki degerleri. Makinede skntı vardı sanırım cunku dune göre degerler cok cok normaldi. Yarın tekrar muayeneye gideceğim. Suyuna bakalım dedi . Eger sancılar baslamazsa doktor cok da bekletmeyi düşünmüyor. Suni sancı ile deneyeceğiz sanırım. Öyle ya da böylr
kavusmaya az kaldı. İnsallah sagsalim kucagımıza alırız bebişlerimizi..

Hepiniz sağolun arkadaslar spinal anestezi ile oldum iyi geçti hersey Allah'a şükür ilk ciktiği ani gorebildim cok guzel bir duyguydu:)
Canm hayırlı olsun ne mutlu .Darısı bizim başımıza artık doğumu bekleyenlere. Sabırsızlıkla bekliyorum bende. Inşallah kısa zamanda kavuşuruz. Allah şansını bahtını açık etsin bebeğinin.

Hahaa bebimkide hareketli masallah diorm acaba kanala indgndenmi boyle geride dusunuyorm kac gundur bi inemedimi diye bende ilk topuklarini isircam vurmasini bilioda cikmasini bi turlu bilemedi diye

Slm hamsiler.yarın 39 hafta olucak ne sancı var ne de belirti.sadece bazı saatlerde hareketli oluyor. Geçen hafta Dr a gittiğimde 38. Hftda 3.800 gr iri bebek dedi catım da dar gibi gorunuyormus.tam da bakamadi ben korktugum icin.ilk gebeligim şimdiye kadar herşey normaldi ancak bundan sonra
Sezeryan ihtimali öld.söyledi. açıkçası moralim bozuldu.böyle bi durum yaşayan var mı acaba

Kızlar,
Ayaklarım ve ayak bileklerim hatta bacaklarım diz altı o kadar şişti ki size anlatamam. Tansiyonumda sıkıntı yok.. Tuzla zaten aram
Yok. Dun gittim hastaneye. Akupunktur yaptırıyorum bu arada.. orada hemşire ayaklarını kaldır hep dedi ve Mısır püskülü cayı ic dedi bana. İnternetten baktım ödem sokturucuymus. Gebelikte kullanmayın falan yazıyor. Bilemedim.. naapsam ki?? O kadar kotu sis ki cok cok rahatsız oluyorum

En mınığı benim kızım qaiba 37+4 de 2350 g dı dr gelişimi normal sadıce biraz zayıf dedi
2 kilodan sonra korkmaya gerek yok. Buyuyecek annesi. efehatun da demisti sanirim. Zamanli dogan zayif bebek erken dogan sisman bebekten daha sagliklidir diye. O yuzden ben cok takmiyorum. Haftada ortalama 200 gram aliyor.

Canim havalar isindikca da etkiliyor. Herkesin bunyesi farklidir gerci ben 3 gun bursadaydim. Is yapmadigim icin mi havasi daha sicak diye mi bilmiyorum bana fenaliklar basti. Ayaklarim 2 kati sisti. Şok yasadim resmen. Istanbula donduk evimde is yapmaya basladim hicbir sey kalmadi. Ama ben is yapmaktan oldugunu dusunmuyorum. Havasi beni fena yapti.
Doktorlar ayaklarinizi kalp hizasinin ustune uzatin diyorlar. Ayrica misir puskulunun zarari neymis? Cocuga mi zararli yoksa erken doguma mi sebep oluyor? Abartmadigin surece kolay kolay erken doguma sebep olacagini sanmiyorum. Maydanoz dusuge sebep.olur diyorlar. Dinledigim bir doktor boyle seylerin olmadigini oturup kimsenin 3-4 demet maydanoz yemeyecegini soylemisti. Tabi cocuga zarari varsa ona bir sey diyemem.

Benim oglusumda 37+1 de 2350 gram. Tansiyon ve su azlığı ile zorunlu sezeryanla sağlıkla kucagima aldım....rabbim hepinize sağlıkla kavuşmayı nasıl etsin
Amin canım benim de su azlığım vardı bu kontrolde bir şey soylemedi bu konuda kilosu bu yüzdenmi az yoksa hamileliğmin başından beri kansızlık sorunumda var ondanmı bilemedim. Dr 12 mayısa (40+0) kadar doğurmasan kontrole gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…