- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #53.681
Anladim. Doktor daha iyi bilir ama gelisimi normal sadece zayif bebek demis. Kotu ihtimalleri dusunup de stres yasamani istemem. Hayirlisi olsun canim. Doktorun ona gore yol izliyordur. Tedbirli davranmak lazim.Sorunda o isde benim kızım 2 hafta 5 günde sadice 150 g almiş
Geçmiş olsun, günde en az 1 kez tansiyon ölçtürün, bugün ya da yarın idrar tahlili yaptırın protein kaçağı var mı bakılması lazım , hatta mümkünse 24 saatte toplanan idrarda protein bakılsa daha iyi olur, tuzu sıfırlayın az tuzlu olanları dahi yememeyi çalışın , her fırsatta Uzanın hatta ayaklarınızın altına yastık koyarak yükseltin , Mısır püskülü biberiye vb ödem attırıcı bitkileri kullanmayın çünkü onlar sadece bacağınızdan değil tüm vücudunuzdan ve bebeğinizden de suyu attırır zarar verebilir , kanda albümin / protein dengenizin değiştiği ihtimali var, bu yüzden tahliller önemli, inşallah sağlıkla birbirinize kavuşunKızlar,
Ayaklarım ve ayak bileklerim hatta bacaklarım diz altı o kadar şişti ki size anlatamam. Tansiyonumda sıkıntı yok.. Tuzla zaten aram
Yok. Dun gittim hastaneye. Akupunktur yaptırıyorum bu arada.. orada hemşire ayaklarını kaldır hep dedi ve Mısır püskülü cayı ic dedi bana. İnternetten baktım ödem sokturucuymus. Gebelikte kullanmayın falan yazıyor. Bilemedim.. naapsam ki?? O kadar kotu sis ki cok cok rahatsız oluyorum
Son dönem bebeğe kilo Aldıran tek şey karbonhidratlardır, ama bebeğe faydası olsun diye sağlıklı karbonhidrat tüketmek Lazım, tatlı hamur işi rafine şeker yerine muz, elma, sossuz az yağlı makarna, pirinç, kuru meyvelerin tümü, bal, pekmez gibi kaliteli karbonhidrat tüketin bu hafta, yalnız gebelik şekeriniz varsa porsiyonlarına çok dikkat edin , geçmiş olsunSorunda o isde benim kızım 2 hafta 5 günde sadice 150 g almiş
Benim yerime de isir:)))) bunlar süpriz yapacaklar ama ne zamann:))) gecen kadinin biri gördü. Inmemis karnin diyo daha var. :) gunlerini bekliyo minnoslar belliHahaabebimkide hareketli masallah diorm acaba kanala indgndenmi boyle geride dusunuyorm kac gundur bi inemedimi diye bende ilk topuklarini isircam vurmasini bilioda cikmasini bi turlu bilemedi diye
Gozun aydin cnm ben daha 38.haftadayim bu sbaah uc dort madrni para seklinde renksiz su geldi.kontrol vardi zaten amaSabah yoğun su geldi doktoruma geldim devam etti 2 kez muayene ettiler ebeler ve doktor hiç acilma yoktu ve 6 ya kadar bekleyip sezeryana alindim bebişim yanımda simdi. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.
Gözun aydin. Saglikla mutlulukla buyutmek nasip olsun insallahSabah yoğun su geldi doktoruma geldim devam etti 2 kez muayene ettiler ebeler ve doktor hiç acilma yoktu ve 6 ya kadar bekleyip sezeryana alindim bebişim yanımda simdi. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.
Agrın sızin oldu mu? Rahat hareket edebikiyor musun? 2 gece mi kaldin hastanede? Cumartesi gircem doguma bende. Aklimda deli sorular...Hepiniz sağolun arkadaslar spinal anestezi ile oldum iyi geçti hersey Allah'a şükür ilk ciktiği ani gorebildim cok guzel bir duyguydu:)
Suyun ve ya nişanın gelmediyse denemekde bir zarar yok bir şey kayıp etmezsın.Kızlar, cinsel ilişkinin dogumu tetiklediğine dair yazılar var hep. Deneyen oldu mu aranızda?
Bir arkadasımda cinsel ilişki sonrası nişanı gelmişti. Sancısı başlamıştı. Ve normal dogumla dogurmuştu bebişini..
40. Hafta bitecek tık yok, biz de denesek mi diye dusunuyoruz. doktor 41. Haftayı beklemeyecek suni sancı vermeden en azından denedik deriz napsak bilemedik.
Suyun ve ya nişanın gelmediyse denemekde bir zarar yok bir şey kayıp etmezsın.
Göğüs uclarnı uyarma doğumun başlamasını tetiklermiş onuda dene istersen meme başlarına sağma şeklinde her birine 10-15 dakika majaz yapHiç bişey gelmedi. Resmen psikopat gibi sancı bekliyorum yok...
Doğurmadım, doğuramadımmorordek sen yazmayınca acaba doğum oldu mu diyorum :) Arada ses ver :)
normal doğumu bekleyenlere tavsiye ediliyor ilişki. Gögüs uçlarını uyarmakta etkiliymiş.Ben sezaryan doğum yapacağım ama gögüs mesajına başlayacağım bu hafta çünkü doğum sonrası süt gelmesine çok faydası oluyor.Kızlar, cinsel ilişkinin dogumu tetiklediğine dair yazılar var hep. Deneyen oldu mu aranızda?
Bir arkadasımda cinsel ilişki sonrası nişanı gelmişti. Sancısı başlamıştı. Ve normal dogumla dogurmuştu bebişini..
40. Hafta bitecek tık yok, biz de denesek mi diye dusunuyoruz. doktor 41. Haftayı beklemeyecek suni sancı vermeden en azından denedik deriz napsak bilemedik.
Göğüs uclarnı uyarma doğumun başlamasını tetiklermiş onuda dene istersen meme başlarına sağma şeklinde her birine 10-15 dakika majaz yap
normal doğumu bekleyenlere tavsiye ediliyor ilişki. Gögüs uçlarını uyarmakta etkiliymiş.Ben sezaryan doğum yapacağım ama gögüs mesajına başlayacağım bu hafta çünkü doğum sonrası süt gelmesine çok faydası oluyor.
Canım bizde dün denedik cinsel ilişki ama hiçbişey olmadı hala beklemedeyim benimde günüm geçiyor ve suni sancıdan korkuyorum iyice sitres olmaya basladımHiç bişey gelmedi. Resmen psikopat gibi sancı bekliyorum yok...
Canım mutlaka haberdar et bizi aynı günümüz seninle bende yarın doktora gideceğim hayırlı haberler alırız insallahDoğurmadım, doğuramadım
Yarın kontrol var, bakalım doktor ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?