- Konu Sahibi endless love
-
- #53.701
Ben de aynı durumdayım.cuma günü 39 haftalık olucaz ve şu an da 3900 gr.iri bebek. çatım da çok süper değil o yüzden biz hiç riske atmadan sezeyana yöneldik cuma günü kavuşucaz oğluşla.normal doğum olsun istiyordum ama hayırlısı böyleymiş.normal olucak diye ısrar ederek kendime ve bebeğe daha büyük eziyet çektirmenin anlamı yok diye düşündüm.işallah sizin için de en hayırlısı nasılsa öyle olsun.Slm hamsiler.yarın 39 hafta olucak ne sancı var ne de belirti.sadece bazı saatlerde hareketli oluyor. Geçen hafta Dr a gittiğimde 38. Hftda 3.800 gr iri bebek dedi catım da dar gibi gorunuyormus.tam da bakamadi ben korktugum icin.ilk gebeligim şimdiye kadar herşey normaldi ancak bundan sonra
Sezeryan ihtimali öld.söyledi. açıkçası moralim bozuldu.böyle bi durum yaşayan var mı acaba
Canım bizde dün denedik cinsel ilişki ama hiçbişey olmadı hala beklemedeyim benimde günüm geçiyor ve suni sancıdan korkuyorum iyice sitres olmaya basladım
Aynı durumdayız canım yarın doktor ne diyecek cok merak ediyorum dogumdan da korkuyorum iyice allak bullak oldumBende cok stress olmaya başladım.
Başım agrıyor sabahtan beri..
zaten dogum korkusu bir yandan.. merak bir yandan salak gibi oldum resmen.. doktora gidip tamam uyuştur al bebişimizi kurtulalım diyesim varniye böle olduysam son dakika..
Haha ya kendimi okudum resmenKendime masaj yaptırsam o da rahatlatıyomus sanırım doguma etki edebilir dediler. Ay ne var ne yok deniyorum zaten onları da deneyeyim.
Hurma yiyorum, pilates topunda zıplıyorum, alaturka tuvalete girio çömeliyorum. 2 gundur yapıyorum bunları :s hayırlısı bakalım. Saglıkla gelsinler de nasıl isterlerse öyle olsun
Tamam canım yazarım mutlaka sen de haberdar et sanırım senin de kontrolün varmış.Canım mutlaka haberdar et bizi aynı günümüz seninle bende yarın doktora gideceğim hayırlı haberler alırız insallah
Ben de aynı durumdayım.cuma günü 39 haftalık olucaz ve şu an da 3900 gr.iri bebek. çatım da çok süper değil o yüzden biz hiç riske atmadan sezeyana yöneldik cuma günü kavuşucaz oğluşla.normal doğum olsun istiyordum ama hayırlısı böyleymiş.normal olucak diye ısrar ederek kendime ve bebeğe daha büyük eziyet çektirmenin anlamı yok diye düşündüm.işallah sizin için de en hayırlısı nasılsa öyle olsun.
Ben de aynı durumdayım.cuma günü 39 haftalık olucaz ve şu an da 3900 gr.iri bebek. çatım da çok süper değil o yüzden biz hiç riske atmadan sezeyana yöneldik cuma günü kavuşucaz oğluşla.normal doğum olsun istiyordum ama hayırlısı böyleymiş.normal olucak diye ısrar ederek kendime ve bebeğe daha büyük eziyet çektirmenin anlamı yok diye düşündüm.işallah sizin için de en hayırlısı nasılsa öyle olsun.
Evet benimkide yarınHaha ya kendimi okudum resmenaynen benim de pilates topundan indiğim yok ama hala gelen giden yok :)
Tamam canım yazarım mutlaka sen de haberdar et sanırım senin de kontrolün varmış.
Cnm bende bekliyorum ne şancı var ne kasılma. Hiç bir belirti yok doğum pozisyonunda benimki bekliyoruz. Çatı muayenesi oldum normal doğum istiyor doktorum.benimde içimden geçen bu o nedenle bekliyorum sanki hiç gelmeyecekmiş gibi. Hayırlı ve güzel dogumlarimiZ olsun inşallah hepimizin.Slm hamsiler.yarın 39 hafta olucak ne sancı var ne de belirti.sadece bazı saatlerde hareketli oluyor. Geçen hafta Dr a gittiğimde 38. Hftda 3.800 gr iri bebek dedi catım da dar gibi gorunuyormus.tam da bakamadi ben korktugum icin.ilk gebeligim şimdiye kadar herşey normaldi ancak bundan sonra
Sezeryan ihtimali öld.söyledi. açıkçası moralim bozuldu.böyle bi durum yaşayan var mı acaba
Haha ya kendimi okudum resmenaynen benim de pilates topundan indiğim yok ama hala gelen giden yok :)
bir arkadasım tum hamileliği boyunca deli gibi yuruyup kilolarca hurma yemişti... :s gelmeyince gelmiyor. Herseyin bir zamanı var ama benim doktorun bekletmeye niyeti yok
Kızlar bugün vajinaya ve makata dogru basınç var bende. Bi değişik, daha önce olmamıştı. Bu gece doğuracak mıyım yoksa?
Yanlis kisiye yamisim northkidi etiketlemisimKızlar bugün vajinaya ve makata dogru basınç var bende. Bi değişik, daha önce olmamıştı. Bu gece doğuracak mıyım yoksa?
Canım o belirtiler bende var. Vajinaya ve makata baskı, basınç gibi. Hatta çişim var diye tuvalete falan girdim ama yok. Ben 39+2 deyim. Sancı yok ama hiç. Eşini arama daha, yanlış alarm olma ihtimali çok yüksek çünkü:) çok uzakta değil dimi eşin?northkid aynisi bende oluyo cnm su an acaba gaz mi diye endiselendim
Vaji ve makata duruyo oturunca geciyo evde de
Tekim esim daha gelmedi aramadim
Endiselenmesin diye.otuzsekizinci haftami seninde
Tuvalete girdim sksmstm cnm kalkarken bir agri girdi anlatamamCanım o belirtiler bende var. Vajinaya ve makata baskı, basınç gibi. Hatta çişim var diye tuvalete falan girdim ama yok. Ben 39+2 deyim. Sancı yok ama hiç. Eşini arama daha, yanlış alarm olma ihtimali çok yüksek çünkü:) çok uzakta değil dimi eşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?