2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de aynı durumdayım.cuma günü 39 haftalık olucaz ve şu an da 3900 gr.iri bebek. çatım da çok süper değil o yüzden biz hiç riske atmadan sezeyana yöneldik cuma günü kavuşucaz oğluşla.normal doğum olsun istiyordum ama hayırlısı böyleymiş.normal olucak diye ısrar ederek kendime ve bebeğe daha büyük eziyet çektirmenin anlamı yok diye düşündüm.işallah sizin için de en hayırlısı nasılsa öyle olsun.

Canım bizde dün denedik cinsel ilişki ama hiçbişey olmadı hala beklemedeyim benimde günüm geçiyor ve suni sancıdan korkuyorum iyice sitres olmaya basladım

Bende cok stress olmaya başladım.
Başım agrıyor sabahtan beri..
zaten dogum korkusu bir yandan.. merak bir yandan salak gibi oldum resmen.. doktora gidip tamam uyuştur al bebişimizi kurtulalım diyesim var niye böle olduysam son dakika..

Aynı durumdayız canım yarın doktor ne diyecek cok merak ediyorum dogumdan da korkuyorum iyice allak bullak oldum

Haha ya kendimi okudum resmen aynen benim de pilates topundan indiğim yok ama hala gelen giden yok :)
Canım mutlaka haberdar et bizi aynı günümüz seninle bende yarın doktora gideceğim hayırlı haberler alırız insallah
Tamam canım yazarım mutlaka sen de haberdar et sanırım senin de kontrolün varmış.

Cnm bende bekliyorum ne şancı var ne kasılma. Hiç bir belirti yok doğum pozisyonunda benimki bekliyoruz. Çatı muayenesi oldum normal doğum istiyor doktorum.benimde içimden geçen bu o nedenle bekliyorum sanki hiç gelmeyecekmiş gibi. Hayırlı ve güzel dogumlarimiZ olsun inşallah hepimizin.

KİZLAr 38bitiyo yururken evin icinde kasigima
Alta agrivgirip cikiyo sizce
Bu normal mi?daha bugun kontrole
Gittik hicbisi yoktu suyum
İyi nst iyi.bu agrilar onceden olmuyodu endiseleniorum ya hem akinti hem kasik ageisi girip cikio saniyelik?

northkid aynisi bende oluyo cnm su an acaba gaz mi diye endiselendim
Vaji ve makata duruyo oturunca geciyo evde de
Tekim esim daha gelmedi aramadim
Endiselenmesin diye.otuzsekizinci haftami seninde

northkid aynisi bende oluyo cnm su an acaba gaz mi diye endiselendim
Vaji ve makata duruyo oturunca geciyo evde de
Tekim esim daha gelmedi aramadim
Endiselenmesin diye.otuzsekizinci haftami seninde
Canım o belirtiler bende var. Vajinaya ve makata baskı, basınç gibi. Hatta çişim var diye tuvalete falan girdim ama yok. Ben 39+2 deyim. Sancı yok ama hiç. Eşini arama daha, yanlış alarm olma ihtimali çok yüksek çünkü:) çok uzakta değil dimi eşin?

northkid benim doktor 1 hafta kadar daha bekleyip suni sancı deniyor bildiğim kadarıyla. Benim durum da yarınki muayenede belli olacak.
Seninki sezaryene mi alıyor gelmeyince?

Tuvalete girdim sksmstm cnm kalkarken bir agri girdi anlatamam
Yavas kalkti halbuki.oglan da hareketlicdirmuyo ondan mi acaba.wc den lavaboya zor geldim korktm.hem one hem
De makata vurdu.oram hic agrimadi 9aydir benim ondan korktum.bakirkoyden fulyaya gelio cnm
Amdi yola cikmis.daha erken yani erkek bebek dokuz ay on gun bekler derler ama
İlk tecrubemiz ya korkuyo insan.sende gecen haftadan beri oluyosa normal karsilamam lazim benim ozaman.pazartesiye kadar bisey kalmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…