2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Y yetisbacim gecen haftadan beri akinti miktarinda degisim artis
Oldu mu peki?
Bu basınç hissi bugün çok belirgin, daha önce bir iki kez olmuştu sanırım. Akintim baya bı süredir artmıştı zaten. Günde 3 tane günlük pes falan değiştiriyorum. Hayırlısı, artık gelseler de vakti, hosgelsinler inşallah:) ama bi tedirginlik oldu bende... nolcak acaba diye kurbanlık koyun gibi bekliyorum resmen :)))

Doğurmadım, doğuramadım
Yarın kontrol var, bakalım doktor ne diyecek
Hadi bakalım darısı yarına :)
Doktorun göğüs masajını önerdi mi canım sezaryen öncesi? Benim haberim yok ondan...

Kwsinlikle kurbanlik koyn gibi bekliyoru
En ufak agrida geliyo mu acaba diye korkuyoruz:) vaktiyle gelsinler insallah.3 olsa iyi ben gunluk ped koyuyorum ve onun altina geciyo akinti camasira ve tayta.o yuzden endisleniorm( ama doktor suyun iyi dedi

Oturunca geciyo sadece ayaktayken oluyor bu kasik agrilari.dogum tarihim belli pazartesi gunu o gune kadar sabretse baru oglum.

Benim yerime de isir:)))) bunlar süpriz yapacaklar ama ne zamann:))) gecen kadinin biri gördü. Inmemis karnin diyo daha var. :) gunlerini bekliyo minnoslar belli
Olur valla kiyabilirsemm isirrim bugun ben az daha aha geliomu dedim ama herzmanki gbi bos cikti sanci gelio surekli ama kisa surmuyo uzun suruyo bide duzenli degil onun icin hic emin olamiorm diorm kesin yine kuru sanci :/ benim karnim biraz indi ama cokda degil oyle annemde kizim senin daha ilkin cok fark ettirmez ikinci ucuncude flan daha cok belli olur o dedi ama bilemiorm bence bunye meselesi :)

Hadi bakalım darısı yarına :)

Doktorun göğüs masajını önerdi mi canım sezaryen öncesi? Benim haberim yok ondan...
Dr söylemedi canım ben kızımda da yapmıştım,hem bakım yapıyordum doğum sonrası yara olmasın diye,hemde son haftalarda masaj yapmaya başlamıştım ama doğumu başlatmaya sebep olmadı kızım 41 hafta durdu içeride sancım bile olmadı,ama kanalları uyardığım için doğum sonrası anında sütüm geldi.

Nasıl yapıyorsun canım? Ucuna krem mi sürüyorsun yoksa diğer kısma mı masaj?

northkid benim doktor 1 hafta kadar daha bekleyip suni sancı deniyor bildiğim kadarıyla. Benim durum da yarınki muayenede belli olacak.
Seninki sezaryene mi alıyor gelmeyince?

merhaba canim gunlerimizs eninle ayni ben de bugun kontrole gittim suyum iyi sancim yok pazartesi tekrar kontrole gidicem hala her sey yolundaysa persembe gunu aliriz dedi ama sanirim suni sanci ilw. Senin de mi bekleyecek 1 hafta? Ya da ne kadar bekleyecek?

Pff bende de bicak gbi batma hissi var bazen yognlasiyor.ani refleks ile sicriyorum oyle bisey yani. Hem vajinaya hem de gobek sol altina.... Sanki mesane gibi bilemedim bu ne smdi

Canım benim kontrolüm yarın, ne olacağı yarın belli olacak ama genelde 1 hafta kadar beklediğini biliyorum doktorun, birkac hamilesine o sekilde yaptığını söylemişti ama dedigim gibi benim durumum yarın belli olacak.

Yarin bizim de kontrolumuz var, her kontrolde hafif sancilarim cikiyordu serumla sifirliyorduk. Artik bu haftadan sonra sanci cikarsa doktorum mudahale etmeyecegiz dedi. Bakalim yarin neler olacak Hayirlisiyla vakitlice bebisleri saglikla kucagimiza alalim insalllah

northkid benim doktor 1 hafta kadar daha bekleyip suni sancı deniyor bildiğim kadarıyla. Benim durum da yarınki muayenede belli olacak.
Seninki sezaryene mi alıyor gelmeyince?

Yarın kontrolum var. Kesinlesir sanırım. Ultrasonda 1 hafta önden gittigi için bekletmek istemiyor. Suni sancı verelim dedi daha once ama yarın suyuna vs bakınca netleştirecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…