- 3 Ocak 2013
- 415
- 219
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #53.721
Bu basınç hissi bugün çok belirgin, daha önce bir iki kez olmuştu sanırım. Akintim baya bı süredir artmıştı zaten. Günde 3 tane günlük pes falan değiştiriyorum. Hayırlısı, artık gelseler de vakti, hosgelsinler inşallah:) ama bi tedirginlik oldu bende... nolcak acaba diye kurbanlık koyun gibi bekliyorum resmen :)))
Hadi bakalım darısı yarına :)Doğurmadım, doğuramadım
Yarın kontrol var, bakalım doktor ne diyecek
Doktorun göğüs masajını önerdi mi canım sezaryen öncesi? Benim haberim yok ondan...normal doğumu bekleyenlere tavsiye ediliyor ilişki. Gögüs uçlarını uyarmakta etkiliymiş.Ben sezaryan doğum yapacağım ama gögüs mesajına başlayacağım bu hafta çünkü doğum sonrası süt gelmesine çok faydası oluyor.
Kwsinlikle kurbanlik koyn gibi bekliyoruBu basınç hissi bugün çok belirgin, daha önce bir iki kez olmuştu sanırım. Akintim baya bı süredir artmıştı zaten. Günde 3 tane günlük pes falan değiştiriyorum. Hayırlısı, artık gelseler de vakti, hosgelsinler inşallah:) ama bi tedirginlik oldu bende... nolcak acaba diye kurbanlık koyun gibi bekliyorum resmen :)))
Oturunca geciyo sadece ayaktayken oluyor bu kasik agrilari.dogum tarihim belli pazartesi gunu o gune kadar sabretse baru oglum.Son haftada baskı basınç hissi normaldir, Doğum başlasa bile en iyi ihtimal 4-6 saatiniz var o yüzden telaşlanmayın, ağrı basınç dinlenmekle geçiyorsa Doğum henüz başlamamıştır, herkese hayırlı doğumlar olsun
Olur valla kiyabilirsemm isirrimBenim yerime de isir:)))) bunlar süpriz yapacaklar ama ne zamann:))) gecen kadinin biri gördü. Inmemis karnin diyo daha var. :) gunlerini bekliyo minnoslar belli
Dr söylemedi canım ben kızımda da yapmıştım,hem bakım yapıyordum doğum sonrası yara olmasın diye,hemde son haftalarda masaj yapmaya başlamıştım ama doğumu başlatmaya sebep olmadı kızım 41 hafta durdu içeride sancım bile olmadıHadi bakalım darısı yarına :)
Doktorun göğüs masajını önerdi mi canım sezaryen öncesi? Benim haberim yok ondan...
Nasıl yapıyorsun canım? Ucuna krem mi sürüyorsun yoksa diğer kısma mı masaj?Dr söylemedi canım ben kızımda da yapmıştım,hem bakım yapıyordum doğum sonrası yara olmasın diye,hemde son haftalarda masaj yapmaya başlamıştım ama doğumu başlatmaya sebep olmadı kızım 41 hafta durdu içeride sancım bile olmadı,ama kanalları uyardığım için doğum sonrası anında sütüm geldi.
Ucuna krem sürüyorum 1 aydır. Masaj için elimi bebe yağı ile yağlayıp c şeklinde hafif hafif sağma hareketi yapıyorumNasıl yapıyorsun canım? Ucuna krem mi sürüyorsun yoksa diğer kısma mı masaj?
Evt bende de 3 4 gündür bas ağrısı var niye bende anlamadımKızlar artık bende sabah ayrı akşam ayrı baş ağrısı başlıyo dokuz ay hiç olmadı sizdede olan var mı
northkid benim doktor 1 hafta kadar daha bekleyip suni sancı deniyor bildiğim kadarıyla. Benim durum da yarınki muayenede belli olacak.
Seninki sezaryene mi alıyor gelmeyince?
Ben mi çok evhamlıyım bilmiyorum aklıma kötü şeyler geliyo yok zehirlenme falanEvt bende de 3 4 gündür bas ağrısı var niye bende anlamadım
Canım benim kontrolüm yarın, ne olacağı yarın belli olacak ama genelde 1 hafta kadar beklediğini biliyorum doktorun, birkac hamilesine o sekilde yaptığını söylemişti ama dedigim gibi benim durumum yarın belli olacak.merhaba canim gunlerimizs eninle ayni ben de bugun kontrole gittim suyum iyi sancim yok pazartesi tekrar kontrole gidicem hala her sey yolundaysa persembe gunu aliriz dedi ama sanirim suni sanci ilw. Senin de mi bekleyecek 1 hafta? Ya da ne kadar bekleyecek?
Gözün aydın darısı bizlere inşallah.Kızlar ben de doğum yaptım bugün 2de. Suni sancıyla normal Doğum oldu. Şimdi iyiyim hepinize hayırlı doğumlar dilerim
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün minik inşallah. Darısı bizlere :)Kızlar ben de doğum yaptım bugün 2de. Suni sancıyla normal Doğum oldu. Şimdi iyiyim hepinize hayırlı doğumlar dilerim
northkid benim doktor 1 hafta kadar daha bekleyip suni sancı deniyor bildiğim kadarıyla. Benim durum da yarınki muayenede belli olacak.
Seninki sezaryene mi alıyor gelmeyince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?