2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sanci neydi oda kimdi :)))) benm.minnak hakli biraz da anasida tembel anca eksigi bitti. Cantami tam anlamiyla hazirladm şükür:) emziginidr kaynatp koydum mu tamamdr :)))) annaanneside yarin geliyo. Zeynep hanmda anca kendini kasip duruyo icerde bakalm :) ben senden umitliyim sanki once sen gideceksn gibi:)((

Yok kiz bakma benimki anca gelip gidip yokluyo bisy oldgu yok banada sen birden rahatsizlasr bebegni dogurursun gbi gelio :))) senin annen geliomus benimde babam gelio yurt disindan once onlar gelsin hayrlisiyla sonrada bebisler durmasim gelsin insallah biz emzignide kaynatp koyduk nerdeyse iki haftadr herseyimiz hazir cantasi al cik vaziyette her ihtimale karsi

Ben de 15inde sezaryene gireceğim. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Sağlıkla büyüt yavrunu Doğum sonrası çok ağrın oldu mu? Merak ediyorum
Doğum sonrasi ilk yataktan kalkmam zor oldu ama yürüdükce açıldım şu an cok cok daha iyim:) ama benim agri esigim biraz yuksek sanirim az etkilendim cevremdekilere gore insallah sizde de öyle olur

Agrın sızin oldu mu? Rahat hareket edebikiyor musun? 2 gece mi kaldin hastanede? Cumartesi gircem doguma bende. Aklimda deli sorular...
Hastamedeyuz 2 gece kalacaz bu gun son gecemiz sabah 9 da taburcuyuz ağrım ilk kalkinca oldu ama su an bayağj toparladım Allah kurtarsın. Ben hep normal düsunurken sezeryan oldu sezeryandan korkmayın derim

Kızlar moralim cok bozuk 40+1 bugün hala tık yok korkuyorum bebeği kakasını yiyenler oluyomus haftası geçince aklıma binbir türlü şeygeliyo

Pff bende de bicak gbi batma hissi var bazen yognlasiyor.ani refleks ile sicriyorum oyle bisey yani. Hem vajinaya hem de gobek sol altina.... Sanki mesane gibi bilemedim bu ne smdi
Bende de oluyor canim bicak
Batma
Hissi anidan geliyor ve iki gundur yuruyemiyorum.bicak batiriyolar sanki insan korkuyo tam
Gobegimin alti benim de

Korkma cnm cok geçmiş sayılmaz. Doktor kontrolde zaten anlıyor suyun rengi değişiyormus. Biz bu hafta sonu dogurcaz bence
İnsallah canım ben doguramazsam sitresten doguramayacagım bebek tekrar yukarı cıktı kaburgalarım acıyor her kafadan bir ses çıkınca rahat insanıda böyle sitres sahibi yapıyorlar

Anladim canim hayirlisi olsun. Beni de bilgilendirir misin merak ettim ayni seyi mi yapacak doktorlar

Kızlar moralim cok bozuk 40+1 bugün hala tık yok korkuyorum bebeği kakasını yiyenler oluyomus haftası geçince aklıma binbir türlü şeygeliyo
Merak etme canim doktor kontrolünde hersey ben de ayni gundeyim. 1 hafta daha bekleyecek doktorum. Aksi halde suni sanci ile agrin daha fazla olur ve dogum daha uzun surer sezaryen ihtimalin de artar onermoyoruz bebek rahatken zorlamayi dedi. 1 hafta daha bekleyecegiz biz senin doktorun ne dedi

Günaydın anneler, bizde 38. Haftadayız yarın 39 a giriyoruz inşallah, son haftalarda insan artık sabırsızlanıyor, bir an önce kavuşayım , doğsun istiyor , ben de öyleyim ama doğru bir yaklaşım değil, miniklerimizin 41. Hafta sonuna kadar hakları var, aylardır bekliyoruz az daha sabır , kendi doktoruma 4-5 kere risk varsa sezaryen olabilir dedim aslında demeye çalıştığım artık doğsun ben sabırsızlanıyorumdu ancak sonradan bunun doğru olmadığına karar verdim , Allah'tan doktorum sabırlı ve kararlı bir doktor, bekleyeceğiz diyor. Doğma vakti gelen bebeği zaten tutamazsınız, risk olmayanlar en azından 41. Hafta sonuna kadar sabırlı olsunlar, doktoruna güvensinler. Son hafta artık ağırlaştık , hareketlerimiz kısıtlandı, günlük işlerimizi bile tam yapamıyoruz , doğarsa bunlar normAle dönecek diye de sabırsızlanıyoruz ama az kaldı az daha dayanın kızlar

Selam kizlar. Benim arkadasim da 41 haftalikken dogun yapti. O da cok stres olmustu gunu gecfi diye ama doktor soyle demisti. Eger suyu yeterliyse kakasini yapsa dahi suda cozunur ve bogazinda kalmaz ama suyu yeterli degilse suda cozunemez ve bogazinda kalir bebek nefessiz kalir o zaman sorun baslar demisti. O yuzden icini rahat tutun hayirli dogumlar nasip etsin hepimize. Insallah bir cirpida saglikla dogurursunuz. Ama beklemek cok zormus. Insallah 2. Hamileligimde hafta degil ay sayacagim. Bunda hafta hafta saymak zor oldu zaman gecmek bilmiyor.

Canım stres yapma benim arkadaşlarımdan 41+6'da dogum yapanlar oldu, doktorlar zaten surekli kontrol ediyorlar, oyle bir durum olsa mudahale ederler zaten. Aklına kötü seyler getirip kendini de bebeği de strese sokma :)
Anladim canim hayirlisi olsun. Beni de bilgilendirir misin merak ettim ayni seyi mi yapacak doktorlar
Simdi gidiyorum kontrole canım, çıkınca yazarım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…