- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #53.741
Sanci neydi oda kimdi :)))) benm.minnak hakli biraz da anasida tembel anca eksigi bitti. Cantami tam anlamiyla hazirladm şükür:) emziginidr kaynatp koydum mu tamamdr :)))) annaanneside yarin geliyo. Zeynep hanmda anca kendini kasip duruyo icerde bakalm :) ben senden umitliyim sanki once sen gideceksn gibi:)((Olur valla kiyabilirsemm isirrimbugun ben az daha aha geliomu dedim ama herzmanki gbi bos cikti sanci gelio surekli ama kisa surmuyo uzun suruyo bide duzenli degil onun icin hic emin olamiorm diorm kesin yine kuru sanci :/ benim karnim biraz indi ama cokda degil oyle annemde kizim senin daha ilkin cok fark ettirmez ikinci ucuncude flan daha cok belli olur o dedi ama bilemiorm bence bunye meselesi :)
Yok kiz bakma benimki anca gelip gidip yokluyo bisy oldgu yok banada sen birden rahatsizlasr bebegni dogurursun gbi gelio :))) senin annen geliomus benimde babam gelio yurt disindanSanci neydi oda kimdi :)))) benm.minnak hakli biraz da anasida tembel anca eksigi bitti. Cantami tam anlamiyla hazirladm şükür:) emziginidr kaynatp koydum mu tamamdr :)))) annaanneside yarin geliyo. Zeynep hanmda anca kendini kasip duruyo icerde bakalm :) ben senden umitliyim sanki once sen gideceksn gibi:)((
Doğum sonrasi ilk yataktan kalkmam zor oldu ama yürüdükce açıldım şu an cok cok daha iyim:) ama benim agri esigim biraz yuksek sanirim az etkilendim cevremdekilere gore insallah sizde de öyle olurBen de 15inde sezaryene gireceğim. Allah yardımcımız olsun hepimizin.Sağlıkla büyüt yavrunu Doğum sonrası çok ağrın oldu mu? Merak ediyorum
Hastamedeyuz 2 gece kalacaz bu gun son gecemiz sabah 9 da taburcuyuz ağrım ilk kalkinca oldu ama su an bayağj toparladım Allah kurtarsın. Ben hep normal düsunurken sezeryan oldu sezeryandan korkmayın derimAgrın sızin oldu mu? Rahat hareket edebikiyor musun? 2 gece mi kaldin hastanede? Cumartesi gircem doguma bende. Aklimda deli sorular...
42'ye kadar vakti var canim merak etme. Ondan sonrasi risk. Ama o zamana gelmesini beklemez doktor.Kızlar moralim cok bozuk 40+1 bugün hala tık yok korkuyorum bebeği kakasını yiyenler oluyomus haftası geçince aklıma binbir türlü şeygeliyo
Kızlar moralim cok bozuk 40+1 bugün hala tık yok korkuyorum bebeği kakasını yiyenler oluyomus haftası geçince aklıma binbir türlü şeygeliyo
Bende de oluyor canim bicakPff bende de bicak gbi batma hissi var bazen yognlasiyor.ani refleks ile sicriyorum oyle bisey yani. Hem vajinaya hem de gobek sol altina.... Sanki mesane gibi bilemedim bu ne smdi
Hayirli olsun bir mutlu haber daha yasasinnnnnKızlar ben de doğum yaptım bugün 2de. Suni sancıyla normal Doğum oldu. Şimdi iyiyim hepinize hayırlı doğumlar dilerim
Hayirli ygurlu olsun cnm darisi basimizaaaKızlar ben de doğum yaptım bugün 2de. Suni sancıyla normal Doğum oldu. Şimdi iyiyim hepinize hayırlı doğumlar dilerim
Hayırlı olsun cnm çok sevindim şansı bahtı açık olsun yavrunun inşallah.Kızlar ben de doğum yaptım bugün 2de. Suni sancıyla normal Doğum oldu. Şimdi iyiyim hepinize hayırlı doğumlar dilerim
Kızlar ben de doğum yaptım bugün 2de. Suni sancıyla normal Doğum oldu. Şimdi iyiyim hepinize hayırlı doğumlar dilerim
Bugün gidicem doktora beklemek istemiyorum gittkce daha cok sitres olmaya basladım basıma agrılar giriyor artık42'ye kadar vakti var canim merak etme. Ondan sonrasi risk. Ama o zamana gelmesini beklemez doktor.
İnsallah canım ben doguramazsam sitresten doguramayacagım bebek tekrar yukarı cıktı kaburgalarım acıyor her kafadan bir ses çıkınca rahat insanıda böyle sitres sahibi yapıyorlarKorkma cnm cok geçmiş sayılmaz. Doktor kontrolde zaten anlıyor suyun rengi değişiyormus. Biz bu hafta sonu dogurcaz bence
Anladim canim hayirlisi olsun. Beni de bilgilendirir misin merak ettim ayni seyi mi yapacak doktorlarCanım benim kontrolüm yarın, ne olacağı yarın belli olacak ama genelde 1 hafta kadar beklediğini biliyorum doktorun, birkac hamilesine o sekilde yaptığını söylemişti ama dedigim gibi benim durumum yarın belli olacak.
Merak etme canim doktor kontrolünde hersey ben de ayni gundeyim. 1 hafta daha bekleyecek doktorum. Aksi halde suni sanci ile agrin daha fazla olur ve dogum daha uzun surer sezaryen ihtimalin de artar onermoyoruz bebek rahatken zorlamayi dedi. 1 hafta daha bekleyecegiz biz senin doktorun ne dediKızlar moralim cok bozuk 40+1 bugün hala tık yok korkuyorum bebeği kakasını yiyenler oluyomus haftası geçince aklıma binbir türlü şeygeliyo
Canım stres yapma benim arkadaşlarımdan 41+6'da dogum yapanlar oldu, doktorlar zaten surekli kontrol ediyorlar, oyle bir durum olsa mudahale ederler zaten. Aklına kötü seyler getirip kendini de bebeği de strese sokma :)Kızlar moralim cok bozuk 40+1 bugün hala tık yok korkuyorum bebeği kakasını yiyenler oluyomus haftası geçince aklıma binbir türlü şeygeliyo
Simdi gidiyorum kontrole canım, çıkınca yazarım mutlakaAnladim canim hayirlisi olsun. Beni de bilgilendirir misin merak ettim ayni seyi mi yapacak doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?