• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar tabiki dr sormadan kesinlikle kullanmayın da duphalac diye bir ilaç var ablam 3 gün çekti ağlıyordu artık kabızlıktan bu ilacı içti düzeldi. Lohusa biri tavsiye etti bize de yinede dr danısarak bi bakablirsiniz

Canim belki biliyosundur soylim dedim yinede annem bana simdiden bi tahin al koy dolaba dedi durdukca uzerine cikan yagi varya gogus ucu yarasina iyi geliyormus dolabinda hazir dursun dedi bide onu dene istersen ins sutunde artar bulgur ye kuru incir suyu ic sifa olsn insAllah
Tahinin yagini kullanin surmek icin ama dogum sonrasi ilk haftalar tuketmemeye dikkat edin.kabizlik yapiyor,dikis falan sorun olmasin diye.

Bilemedim ki canim arkadas öyle caresiz olunca onu dedim benim arkadasim öyle yapmisti oda baya cekti cünkü:KK43: yada kendi sütünü sürsün oda iyi geliyormus diye duymustum.. icime sinmedi bak sen öyle diyince kimsenin kötü olmasina sebep olmak istemem :KK43:
Aslinda dediginiz dogru.
Sut suruluyor.eskiden krem falan yoktu. Amcamin hanimi kuze lerime pisikken de sutunu sagardi,surerdi.gozleri capaklanincada zutunu sagardi.burunlari tikanincada burunlarina sagardi.
Hatta aylik derlerdi bazen boyunlarinda yaralar olunca onlarin ustune bile sutunu sagardi.
Anne sutunun mucizeligine 6-7 yaşlarimdayken tanik oldugum bu olaylardan hepsindede ise yaramasindan dolayi hep inanmisimdir.
Tukuruge gelince en guzel mikrop oldurucudur.hatta elimize falan bi cizik oldugunda ilk agzimiza gotururuz,icgudusel olarak.tukurukle temizligi yapilir.
En etkili olani da sabah ac karninayken surulen tukuruktur.
Birde en guzel tirnak parlatici ve besleyici krem tarifi de benden; makyajsizken temiz zamaninda burnumuzun yanaklabirlesen kenarlarina yukari dogru tek seferdeojesiz tirnakladimizi surdugumuzde ki yagdir.
Saglikli mutlu gunler

Aslinda dediginiz dogru.
Sut suruluyor.eskiden krem falan yoktu. Amcamin hanimi kuze lerime pisikken de sutunu sagardi,surerdi.gozleri capaklanincada zutunu sagardi.burunlari tikanincada burunlarina sagardi.
Hatta aylik derlerdi bazen boyunlarinda yaralar olunca onlarin ustune bile sutunu sagardi.
Anne sutunun mucizeligine 6-7 yaşlarimdayken tanik oldugum bu olaylardan hepsindede ise yaramasindan dolayi hep inanmisimdir.
Tukuruge gelince en guzel mikrop oldurucudur.hatta elimize falan bi cizik oldugunda ilk agzimiza gotururuz,icgudusel olarak.tukurukle temizligi yapilir.
En etkili olani da sabah ac karninayken surulen tukuruktur.
Birde en guzel tirnak parlatici ve besleyici krem tarifi de benden; makyajsizken temiz zamaninda burnumuzun yanaklabirlesen kenarlarina yukari dogru tek seferdeojesiz tirnakladimizi surdugumuzde ki yagdir.
Saglikli mutlu gunler
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz:KK16::KK9:

38. Haftanın da sonuna geldik. Merhaba 39. Hafta :anneadayı: :nazar: Artık hareket etmeye, ayakta kalmaya halim kalmadı. Enerjim olsa da aşağı kısımda batma oluyor, mecburen hemen uzanıyorum. Son 2-3 hafta zormuş gerçekten. Cuma günü son kontrolümüz var. Pzts günü de doğum kısmetse... Doğum yapanları tebrik ediyorum, yapacaklara da hayırlı doğumlar diliyorum... :anneadayı::KK200:

Merhabalar
2017 Ocak annesiyim kızımı uyuturken buraya bakayım dedım çok güzel heyecanlar bunlar çabuk geçiyor ama 5 ay ne ara oldu anlamadım herkese hayırlı doğumlar diliyorum dizlere tavsiyem bebeklerın gaz sorunu için mutlaka ilaç kullanın ve aşı günleri sonrası huysuLukşarına hazır olun

Tesekkur ederim canım kayısıyı arttıracağım.
İlk gun ne guzel tuvaletimi de yapmıştım gaz da cıkarmıştım sonrasında da sıvı ile beslendim ama ne lanet bişeymiş.. allahım cok cektirmesin inş

Kayısı, elma, armut, muz, şeftali, erik gaz yapan meyveler arasında sayılıyormuş. İnternette öyle yazıyor

38. Haftanın da sonuna geldik. Merhaba 39. Hafta :anneadayı: :nazar: Artık hareket etmeye, ayakta kalmaya halim kalmadı. Enerjim olsa da aşağı kısımda batma oluyor, mecburen hemen uzanıyorum. Son 2-3 hafta zormuş gerçekten. Cuma günü son kontrolümüz var. Pzts günü de doğum kısmetse... Doğum yapanları tebrik ediyorum, yapacaklara da hayırlı doğumlar diliyorum... :anneadayı::KK200:
Ben bu gidişle senle birlikte doğum yapacağım galiba :işsiz:

insallah canim cok stres yapiyorum bu son günler. Bende cok heycanliyim sana nasil yapcaklar genel anestezi mi yoksa uyusturcaklar mi
belden uyusturacagiz dedi dr.m panik yaparsam bayiltin derim artik :) insallah ayaklaniriz hemen canim bebegimle kendim ilgilenmek istiyorum hayirlisi bakalim

Ne cabuk geldik degil mi ?? Daha dun neleri konusuyorduuukkk.... Seninle asagi yukari ayni gidiyoruz. Son haftalar bana da sknti basmaya basladi artik. Enerjim var ama su arasira gobek ve rahim ve mesana batmalarina anlam veremiyorum... Birde gece yatakta bir tarafa donerken karnim lop diye yataga dusuyor benden once. :KK48:O beni fena yapio ... Merhaba 39 diyelim bakalim neler bekliyor bizi :):halay:

Ne cabuk geldik degil mi ?? Daha dun neleri konusuyorduuukkk.... Seninle asagi yukari ayni gidiyoruz. Son haftalar bana da sknti basmaya basladi artik. Enerjim var ama su arasira gobek ve rahim ve mesana batmalarina anlam veremiyorum... Birde gece yatakta bir tarafa donerken karnim lop diye yataga dusuyor benden once. :KK48:O beni fena yapio ... Merhaba 39 diyelim bakalim neler bekliyor bizi :):halay:
Hahaha o göbek düşmesi birkac kere bana da oldu ben o yuzden once karnımı tutuyorum dönerken :D

Back
X