2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bugun dogum yapacak arkadaslar Allah hayirlisiyla kavustursun yavrulariniza. Darisi bize. Eminim benim oglum 22-23 mayis gibi gicik bir tarihte dogacak. Boga burcu mu ikizler mi belli olmayan bir tarih. Neyse saglikla dogsun da onemli degil:)

Bugun dogum yapacak arkadaslar Allah hayirlisiyla kavustursun yavrulariniza. Darisi bize. Eminim benim oglum 22-23 mayis gibi gicik bir tarihte dogacak. Boga burcu mu ikizler mi belli olmayan bir tarih. Neyse saglikla dogsun da onemli degil:)
Ayy niye oyle diyonerken gelmeye kalkismazsa doktorum 23 mayisa tarih verdiesimde israr ediyor doktorla konusalim 19 mayisa aldiralim dogum tarihi 19 mayis olsun diyor.iyide doktor 1 gun bile fazladan kalsa cok iyi dedi daha erkene hayatta almaz dyorum ama yok elinden gelse o gun dogurtacak beni zorla

Okulda tatile gelir sınıfta kutlayamaz

Tabiki 42yi gecmedigi surece 1 gun bile anne karninda durmasi kâr. Burclar falan aslinda geyik olsun diye. Hem 2 burclu olmus olur bizim cocuklar. Gerci sizinki belli benim daha tarih belli degil. :) normal icin engel yok su an ama normal mi sezaryen mi beli degil henuz :) yavrularimiz saglikla dogsun da insallah.

Selam kizlar. Mama nasil bir sey bilmiyorum. Toza su mu ekleniyor yoksa sivi olarak mi satiliyor bilmeden yorum yapiyorum. Asil sorum şu. Hastane cantaniza mama koyuyor musunuz? Sutunuz hemen gelmezse diye?

ben sezaryen olacağım için mama tavsiyesi sordum. 3 gün kadar süt gelmeyebiliyormuş..
mamaya şuan için gerek yok süt gelemezse zaten hemen mama alınır dedi..
etraf eczane dolu sonuçta
ben gene hazırlıklı olayım diye hem süt pompamı hem biberon koyacağım

Evet ben de dusundum. Acil ihtiyac olursa hastanenin cevresi eczane dolu. Biberon da koydum cantaya ama hala sut sagma makinesi almadim. Onu siparis verip almam lazim artik. Bana lazim olacak ozellikle. Eylulde isbasi

İnsallah canim cok sagol burdaki arkadaslarimizin sizlerin dualarini bekliyoruz toplu dualarimiz kabul olsun insallahhhhh saglikla kurtulalim

Allah sağlıkcakla kucağınıza almanızı nasip etsin.. okurken bile heyecanlanıyor insan..
Ömrünüzce unutamayacağınız bir an, çok güzel bir duygu

J juppiter izzetgullufan

Önyargili olma cnm bakarsn 22sindennsnra gelir arkadasm oyle tam anlamiyla ikizler :) ben de bir mayista gelecek diye cokckorkuodum
Cok sukur gununu bekledik daha gibegm
Bile
Dusmedi ama sezeryan olunca 39+1 de aliolar. Bu hamilelik gunlerimizi cooook ozlucezzz

Allah sağlıkcakla kucağınıza almanızı nasip etsin.. okurken bile heyecanlanıyor insan..
Ömrünüzce unutamayacağınız bir an, çok güzel bir duygu

J juppiter izzetgullufan
Amin Cok sagolun cok heyycanli anlar gercekten insan bir daha bu anlari yasayamicammdiye dusunuyo Allahim
Olmayan herkese nasip etsin bu tatli heyecanlari

Aynen ben hamilelikten cok sikayet edenlerdenim. Once bulanti ve kusmalar basladi. 7/24 kesintisiz bulanti yasadim. Bulanti bitti bas agrisi basladi. Bas agrisi bitti mide yanmasi basladi. Mide yanmasini ilacla bir sekilde hallettik agirlik basladi. Sisme odem. 7 aylik falanken 1 gece bunaldigimdan agladim agladim agladim. Esim de beni teselli etmeye calisti. Az kaldi bitiyor merak etme diye ama yine de koskoca bir gobek tasiyip penguen gibi yurumeme ragmen en rahat donemlerim su zamanlar. Ben de her seye ragmen hamileligi ozleyecegimi dusunuyorum. Cok sukur bu gunumuze. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin.

Bende daha gunune var diyorum oyle diyenlere. Ama yarin gunumuzde bitiyor ne diyyycem. Bu gun randevu var bakalm
Kizimin Cani istedgi zaman dogurucam de ben beklioruz her an beklemedeyiz diorm .. hadi insallah hayurli haberlerle gel banada haber edersen sevinirm bakalim ne dicek doktorun meraktayim

Kızlar günaydın emzik tercihiniz ne oldu damaklımı damaksızmı farklı görüşler var karar veremedim ben hangisi doğru

Canm o 5.gun falan gecio yine zorlaniosn ama acisi ilk zamnla kiyaslanamayacak kadar az. Benim gibi agrilardan hergun aglayan biri soyluo:) ama benm simdi gaz ve buyuk idarar sorunum war o dikisleri unuturuo zateen

Gaz ve buyuk idrar sorunu 3 gundur bende de var mahvoluyorummmmmmmm

Zaten senin mesajdan sonra hemen burclara baktim ikizler oluyomus benim oglan . Ikizler erkegide fena oluyormus biraz yukseleni kurtarr umarim

Kizimin Cani istedgi zaman dogurucam de ben beklioruz her an beklemedeyiz diorm .. hadi insallah hayurli haberlerle gel banada haber edersen sevinirm bakalim ne dicek doktorun meraktayim
Slm kızlar.herkes daha doğmadi mi diye soruyor ben de beklemedeyiz hayirlisiyla gelsin diyorum.insan zaten son haftalar stres oluyor bir de böyle dusunceszlir sorup duruyor.işin tuhaf yani 3 -4ay önce bu durumu yaşamış kişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…