- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.041
39+1 oluyorum. Sen?HappyMommy sen pazartesi gunu kac haftalik olucaksin yani 15 mayista
Benimmde 39+1 de 15 mayista olmasina karar verildi. Tabii o gune kadar kendi gelmeye kalkmazsa39+1 oluyorum. Sen?
Bende daha gunune var diyorum oyle diyenlere. Ama yarin gunumuzde bitiyor ne diyyycem. Bu gun randevu var bakalmhic deme yaa kim gorse bide simdi daha doguramadinmi demiomu
Ayy niye oyle diyonBugun dogum yapacak arkadaslar Allah hayirlisiyla kavustursun yavrulariniza. Darisi bize. Eminim benim oglum 22-23 mayis gibi gicik bir tarihte dogacak. Boga burcu mu ikizler mi belli olmayan bir tarih. Neyse saglikla dogsun da onemli degil:)
Okulda tatile gelir sınıfta kutlayamazAyy niye oyle diyonerken gelmeye kalkismazsa doktorum 23 mayisa tarih verdi esimde israr ediyor doktorla konusalim 19 mayisa aldiralim dogum tarihi 19 mayis olsun diyor.iyide doktor 1 gun bile fazladan kalsa cok iyi dedi daha erkene hayatta almaz dyorum ama yok elinden gelse o gun dogurtacak beni zorla
Tabiki 42yi gecmedigi surece 1 gun bile anne karninda durmasi kâr. Burclar falan aslinda geyik olsun diye. Hem 2 burclu olmus olur bizim cocuklar. Gerci sizinki belli benim daha tarih belli degil. :) normal icin engel yok su an ama normal mi sezaryen mi beli degil henuz :) yavrularimiz saglikla dogsun da insallah.Ayy niye oyle diyonerken gelmeye kalkismazsa doktorum 23 mayisa tarih verdi esimde israr ediyor doktorla konusalim 19 mayisa aldiralim dogum tarihi 19 mayis olsun diyor.iyide doktor 1 gun bile fazladan kalsa cok iyi dedi daha erkene hayatta almaz dyorum ama yok elinden gelse o gun dogurtacak beni zorla
Selam kizlar. Mama nasil bir sey bilmiyorum. Toza su mu ekleniyor yoksa sivi olarak mi satiliyor bilmeden yorum yapiyorum. Asil sorum şu. Hastane cantaniza mama koyuyor musunuz? Sutunuz hemen gelmezse diye?
Evet ben de dusundum. Acil ihtiyac olursa hastanenin cevresi eczane dolu. Biberon da koydum cantaya ama hala sut sagma makinesi almadim. Onu siparis verip almam lazim artik. Bana lazim olacak ozellikle. Eylulde isbasiben sezaryen olacağım için mama tavsiyesi sordum. 3 gün kadar süt gelmeyebiliyormuş..
mamaya şuan için gerek yok süt gelemezse zaten hemen mama alınır dedi..
etraf eczane dolu sonuçta
ben gene hazırlıklı olayım diye hem süt pompamı hem biberon koyacağım
İnsallah canim cok sagol burdaki arkadaslarimizin sizlerin dualarini bekliyoruz toplu dualarimiz kabul olsun insallahhhhh saglikla kurtulalim
Önyargili olma cnm bakarsn 22sindennsnra gelir arkadasm oyle tam anlamiyla ikizler :) ben de bir mayista gelecek diye cokckorkuodumBugun dogum yapacak arkadaslar Allah hayirlisiyla kavustursun yavrulariniza. Darisi bize. Eminim benim oglum 22-23 mayis gibi gicik bir tarihte dogacak. Boga burcu mu ikizler mi belli olmayan bir tarih. Neyse saglikla dogsun da onemli degil:)
Amin Cok sagolun cok heyycanli anlar gercekten insan bir daha bu anlari yasayamicammdiye dusunuyo AllahimAllah sağlıkcakla kucağınıza almanızı nasip etsin.. okurken bile heyecanlanıyor insan..
Ömrünüzce unutamayacağınız bir an, çok güzel bir duygu
J juppiterizzetgullufan
Önyargili olma cnm bakarsn 22sindennsnra gelir arkadasm oyle tam anlamiyla ikizler :) ben de bir mayista gelecek diye cokckorkuodum
Cok sukur gununu bekledik daha gibegm
Bile
Dusmedi ama sezeryan olunca 39+1 de aliolar. Bu hamilelik gunlerimizi cooook ozlucezzz
Kizimin Cani istedgi zaman dogurucam deBende daha gunune var diyorum oyle diyenlere. Ama yarin gunumuzde bitiyor ne diyyycem. Bu gun randevu var bakalm
Canm o 5.gun falan gecio yine zorlaniosn ama acisi ilk zamnla kiyaslanamayacak kadar az. Benim gibi agrilardan hergun aglayan biri soyluo:) ama benm simdi gaz ve buyuk idarar sorunum war o dikisleri unuturuo zateen
Kayısı, elma, armut, muz, şeftali, erik gaz yapan meyveler arasında sayılıyormuş. İnternette öyle yazıyor
Hastaneden ciktin degil
Mi cnm cok kisi var kaciriyorum. Kizlar metsil gaz giderici tablet icmisler hastanede ilk sezeryan gununden itibaren.cok sukur gazlari olmamis
Zaten senin mesajdan sonra hemen burclara baktimTabiki 42yi gecmedigi surece 1 gun bile anne karninda durmasi kâr. Burclar falan aslinda geyik olsun diye. Hem 2 burclu olmus olur bizim cocuklar. Gerci sizinki belli benim daha tarih belli degil. :) normal icin engel yok su an ama normal mi sezaryen mi beli degil henuz :) yavrularimiz saglikla dogsun da insallah.
Slm kızlar.herkes daha doğmadi mi diye soruyor ben de beklemedeyiz hayirlisiyla gelsin diyorum.insan zaten son haftalar stres oluyor bir de böyle dusunceszlir sorup duruyor.işin tuhaf yani 3 -4ay önce bu durumu yaşamış kişilerKizimin Cani istedgi zaman dogurucam deben beklioruz her an beklemedeyiz diorm .. hadi insallah hayurli haberlerle gel banada haber edersen sevinirm bakalim ne dicek doktorun meraktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?