- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.061
Hic bu yonu aklima gelmemisti esim dediki 19 mayis olursa unutmam dogum gununu esime dedim amaan sanki ozel gunlere cok onem veriyosun 19 mayis olsa cocugun dogum gunu hediyemi alicaksn nie almayayim diyor ben nie gormuyorum deyince siz kadinlarn ozel gunumi bititor diyoOkulda tatile gelir sınıfta kutlayamaz
Benim babasi da ikizler hem de tam ikizler burcu. Babasi yetmiyor simdi oglu cikacak basimaZaten senin mesajdan sonra hemen burclara baktimikizler oluyomus benim oglan . Ikizler erkegide fena oluyormus biraz yukseleni kurtarr umarim
Benim babasi akrepBenim babasi da ikizler hem de tam ikizler burcu. Babasi yetmiyor simdi oglu cikacak basima
anne memesine yakın olduğu için ben damaksız tercih ettim, smothie aldımKızlar günaydın emzik tercihiniz ne oldu damaklımı damaksızmı farklı görüşler var karar veremedim ben hangisi doğru
15 mayıs görünüyor burada tahmini doğum tarihin. 40+0 olmuyor musun 15inde? Bana da doktorum 15inde görüşürüz öncesinde doğurmazsan diyorBenimmde 39+1 de 15 mayista olmasina karar verildi. Tabii o gune kadar kendi gelmeye kalkmazsa
anne memesine yakın olduğu için ben damaksız tercih ettim, smothie aldım
Yok canim onu ben dogacagi tarihe gore hesapladim ay benim dr umda ayni seyi soyluyor ama bende o boyle dedikce tirsiyorum. Benim ikinci cocugum ama ilkini normal beklenen tarihinden tam 11 gun once almislardi. Boyle beklemesi cok zor oluyormus ya gelirse korkusuyla15 mayıs görünüyor burada tahmini doğum tarihin. 40+0 olmuyor musun 15inde? Bana da doktorum 15inde görüşürüz öncesinde doğurmazsan diyor
Az kalmiş canım hayırlı doğumlar inşallah ayy çok az kalmış bebişini kucaklamana sonra hemen yersin bişeyler canım sağsalim kucağına al inşallahHastanede sezaryen sırası bekliyorum. Damar yolu açtılar, kıyafetleri giydirdiler, serum taktılar bekle bekle bir şişe bitti. 5. Sıradaymışım 1 kişi kaldı. Doktor gece 12 den sonra bir şey yiyip içme dedi. 7.30 da burdaydık. Çok susadımbu kadar bekleyeceğimi bilseydim gece içerdim biraz daha su.
39+539+1 oluyorum. Sen?
Oğlum da ikizler olcak 22 mayis a gün aldık. Eşiniz nasıl fiziksel ve duygusal olarak ?Benim babasi da ikizler hem de tam ikizler burcu. Babasi yetmiyor simdi oglu cikacak basima
Cnm sezeryanda sut gelmio hemen gelse de cocugun doyacagibkadsr olmayabilir. E ac kalirsa sarilik olur Allah korusun. Ben kucuk bi mama almistim ama hastane kendi de veriomus kardesim saat basi alip icirdi sorun yadamadk cok sukurSelam kizlar. Mama nasil bir sey bilmiyorum. Toza su mu ekleniyor yoksa sivi olarak mi satiliyor bilmeden yorum yapiyorum. Asil sorum şu. Hastane cantaniza mama koyuyor musunuz? Sutunuz hemen gelmezse diye?
Allah yardimcin olsun ne heyecan vardir simdi sende habersiz birakma bizi ♡Hastanede sezaryen sırası bekliyorum. Damar yolu açtılar, kıyafetleri giydirdiler, serum taktılar bekle bekle bir şişe bitti. 5. Sıradaymışım 1 kişi kaldı. Doktor gece 12 den sonra bir şey yiyip içme dedi. 7.30 da burdaydık. Çok susadımbu kadar bekleyeceğimi bilseydim gece içerdim biraz daha su.
sağlıcakla kucağına alırsın inş. Baya beklemişsin özel hastane mi.devlet mi? Benimde saati belli değil 9 da gel bakalım inş.çok beklemem çarşamba günü benimde günüm.Hastanede sezaryen sırası bekliyorum. Damar yolu açtılar, kıyafetleri giydirdiler, serum taktılar bekle bekle bir şişe bitti. 5. Sıradaymışım 1 kişi kaldı. Doktor gece 12 den sonra bir şey yiyip içme dedi. 7.30 da burdaydık. Çok susadımbu kadar bekleyeceğimi bilseydim gece içerdim biraz daha su.
Dün gece belim çok agrıyordu oyle uyudum. Sabah da nişan denilen kanli akıntı geldi. Eee ağrım sizim yok. Şimdi nolcak?önceki dogumumda ne nisan ne de su gelmişti. Bakalım bu nasıl olacak?
Nişan hakkında fikri olan var mı?
Canm ya bunun oncesinde dr yoktu diye ozele gtmstm kadin 2 cm acilma var demisti ya . hep yalan varya. Yokmus acilma falan . devletteki bakmiyodu. Baksin istedm. Oda ebe bakti 1 cm dedi. O kadar yurudugum halde 1cm acilms. Bu sekilde ds dogum gerceklesmez zaten dedi..nst de de sanci cikmadi. Kalp atisi iyi suyu iyi. Her gun nstye grcm artk. Sz ne yaptnz cnmKizimin Cani istedgi zaman dogurucam deben beklioruz her an beklemedeyiz diorm .. hadi insallah hayurli haberlerle gel banada haber edersen sevinirm bakalim ne dicek doktorun meraktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?