2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bu gece doğum oldu çok şükür sancı gelmese sabah suni sancı vereceklerdi. Ben kavuştum darısı bekleyenlerin başına inşallah
Hayırlı olsun canım sanırım seninle günlerimiz yakındı. Darısı başıma. Bu gidişle ben de suni sancı korkusuyla anca dogurabilecegim gibi duruyor :)

En geç bir iki gun içinde doğum gerçekleşecek demektir:)
hadi hayırlısı bakalım. ben de nolur nolmaz diye duş aldım. büyük kızımı yıkadım, çamaşırlar vardı acele acele onları astım, nevresimleri değiştirdim, yemek yaptım, yetmedi poğaça yaptım. şimdi de bi kahve yaptım kendime içiyorum.

ara ara belim ve kasıklarım ağrıyor. kimseye de bir şey demedim. sorandan bıktım valla. kimi arasam:
-alo doğurdun mu yoksa? diye açıyor telefonu. beni arasalar yine aynı şey... açıyorum:
-sen hala doğurmadın mı?

10 mayısta doğum öncesi iznim bitiyor. bitmeden doğursam bari. he bir de gece doğurmayım. şimdilik isteklerim bu kadar

Oğlum da ikizler olcak 22 mayis a gün aldık. Eşiniz nasıl fiziksel ve duygusal olarak ?
Iste 22-23 olunca arada kaliyor onceki ve sonraki burcla. Ne boga ne ikizler gibi ikisinden de etkileniyor. Benim esim 18 haziran tam ikizler burcu. Ben yengec. Cok cok farkliyiz biz. Anlasamaz diyorlar ama farkli oldugumuz icin birbirimizi dengeliyoruz. Eksiklerimizi tamamliyoruz. Ben anaç o disa donuk. Ben ice kapanik o sosyal konuskan dobra. Ben pasif o daha dominant. Mesela ben dominant olsam veya o da benim gibi pasif olsa cok sıkınti yasardik. Ya ikimiz de hayatin zorluklariyla mucadele edemezdik ya da otorite kurma kavgasi yasardik. Birbirimizi tamamliyoruz ve dengeliyoruz. Ikizler burclari gezmeyi farkliligi seven, monotonluktan cok sıkılan, asiri ozguvenli kisiler. Arastirmayi ve yeni seyler ogrenmeyi severler. Her seyi bilen entellektuel kisilikler

Ben de onu merak ediyorum. Dogum oncesi izin bitince ne oluyor? Sonrasindan mi kesiliyor? Ben ogretmen oldugim icin gerci yaz tatiline denk geliyor oyle sikintim olmayacak ama merak ettim.

Benim bebeğim 22 mayis ta sezeryan la doğacak suan 3.150 gr ortalama. Acaba daha erken gelir mi ? 38 in ilk günü oluyor. Sancı çekmek istemiyorum zaten sezeryan agrisi olacak. Günü 20 sine mi aldirsam yer varsa

Cnm sezeryanda sut gelmio hemen gelse de cocugun doyacagibkadsr olmayabilir. E ac kalirsa sarilik olur Allah korusun. Ben kucuk bi mama almistim ama hastane kendi de veriomus kardesim saat basi alip icirdi sorun yadamadk cok sukur
Evet canim dogru. Ama hastanenin yaninda cok eczane var. Gerci haftasonu veya gece olma durumu da var. Neyse nobetci eczane buluruz artik cunku lazim olmayabilir de :) o yuzden cantaya koymama karari aldim. Hastaneden de verirler mutlaka

Ben de onu merak ediyorum. Dogum oncesi izin bitince ne oluyor? Sonrasindan mi kesiliyor? Ben ogretmen oldugim icin gerci yaz tatiline denk geliyor oyle sikintim olmayacak ama merak ettim.
doktorum rapor yazarız dedi. doğuma kadar o aradaki süre için rapor yazıyormuş. doğumdan sonra 8 haftalık süre tekrar başlıyor. ama rapor yazmadan olur mu ne olur o kısmı hiç bilmiyorum.

Benim bebeğim 22 mayis ta sezeryan la doğacak suan 3.150 gr ortalama. Acaba daha erken gelir mi ? 38 in ilk günü oluyor. Sancı çekmek istemiyorum zaten sezeryan agrisi olacak. Günü 20 sine mi aldirsam yer varsa
Hic belli olmaz. Canlari ne zaman istiyorsa o zaman geliyorlar. 42ye de uzayabilir. Dogum yapmadim ama sanci cok siddetli baslamiyor diye biliyorum. Yine de en iyisini doktor bilir. Sezaryen olacaklari 38-39 da aliyorlar.

Hic belli olmaz. Canlari ne zaman istiyorsa o zaman geliyorlar. 42ye de uzayabilir. Dogum yapmadim ama sanci cok siddetli baslamiyor diye biliyorum. Yine de en iyisini doktor bilir. Sezaryen olacaklari 38-39 da aliyorlar.
Doktor 19 gibi en erken diyordu ben direk 22 ye de atladım aradaki günleri es geçtim bana göre gün alındı. Daha erken gelmezse 22 diyelim dedi randevu aldı ameliyathaneden.

doktorum rapor yazarız dedi. doğuma kadar o aradaki süre için rapor yazıyormuş. doğumdan sonra 8 haftalık süre tekrar başlıyor. ama rapor yazmadan olur mu ne olur o kısmı hiç bilmiyorum.
Yani sonucta iznimizin baslangici da ultrasona gore oluyor. 42 haftalik hamileyken tutup ise mi baslatacaklar tekrar haha. Aslinda rapor bile sacma bir sey. Neyse onu kabul edip ucretten veya dogum sonrasi izinden kesmiyorlarsa yine iyi.

38 in ilk günü iyi sanki. daha öncesinde kolay kolay gelmez. ama kişiden kişiye durum değişebilir de. doktorun durumu daha iyi bilir. sancın başlasa bile hemen ağır sancı olmaz ve doğum 12 saat kadar sürebilir. o ara hemen sezaryen olabilirsin belki.

Yani sonucta iznimizin baslangici da ultrasona gore oluyor. 42 haftalik hamileyken tutup ise mi baslatacaklar tekrar haha. Aslinda rapor bile sacma bir sey. Neyse onu kabul edip ucretten veya dogum sonrasi izinden kesmiyorlarsa yine iyi.
bence de rapor saçma. olmadı ben doğuramazsam işe gideyim.

İri ve uzun oldugu için başta 15 i 20 si arası bekleyelim diyordu hatta. Son gidislerimde nst ye baglandim ağırlıklı ondan sanciyi gore 19 u dedi. Bende ikizler burcu olsun istedim. Neyse hayırlısı artık haftaya kontrolde içime sinmezse gün değişiriz

he onu hesapladın ikizler boğadan daha mı iyi yaa? benim büyük kızım boğa. bu da boğa olacak. ben boğaları çoook severim. çok iyi anlaşırım. ama iki boğa evde ne yapacaklar onu bilmiyorum.

Bugun yatisim yapildi bu hafta icinde suni sanci ile alabiliriz dediler suni sancidan cok korkuyorum hersey nasıl ilerliyeck bilmiyorum

he onu hesapladın ikizler boğadan daha mı iyi yaa? benim büyük kızım boğa. bu da boğa olacak. ben boğaları çoook severim. çok iyi anlaşırım. ama iki boğa evde ne yapacaklar onu bilmiyorum.
Aslında 2 burcta istemedigimdi ben fazla takılıyorum burçlara akrep burcu yum. Erkek olursa aslan burcu olsun istedim ama maalesef denk gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…