- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.161
Ne güzel yazmışsın, hayırlı ugurlu olsun. Saglıkla büyüsün oglun insallah :) Bol sütlü günler :)Kizlar 39+1 planli sezeryanimiz gerceklesti.epiduralden sakin korkmayin hicbisi yok damar yolu gibi sonradan agrisi bile yok.hastanenize guvenin girmeden dogum duasi okuyun,Allah her zaman yardimcimiz oluyor okuyabildiginiz kadar okuyun gerisini Ona birakin her sey cok guzel duygusallik cok guzel evlat kokusu cok guzel darisi dogum bekleyenlerin basina.ogluma kavustum her sey yolunda hicbirsey gosunuz gormuyor cok acim, agrim var az.ama ymrumda degil minigim oglum yanimda onundunyalara
Degismem.hayatinizin en mutlu gunumu yasamaya hazir olun sakin korkmayin.
gozun aydin canim Allah bagislasin evladiniKizlar 39+1 planli sezeryanimiz gerceklesti.epiduralden sakin korkmayin hicbisi yok damar yolu gibi sonradan agrisi bile yok.hastanenize guvenin girmeden dogum duasi okuyun,Allah her zaman yardimcimiz oluyor okuyabildiginiz kadar okuyun gerisini Ona birakin her sey cok guzel duygusallik cok guzel evlat kokusu cok guzel darisi dogum bekleyenlerin basina.ogluma kavustum her sey yolunda hicbirsey gosunuz gormuyor cok acim, agrim var az.ama ymrumda degil minigim oglum yanimda onundunyalara
Cok sevindim canim gozun aydin. Saglicakla buyut kuzucugu. Benim icin de yarin buyuk gun. Umarim hersey yolunda gider.Kizlar 39+1 planli sezeryanimiz gerceklesti.epiduralden sakin korkmayin hicbisi yok damar yolu gibi sonradan agrisi bile yok.hastanenize guvenin girmeden dogum duasi okuyun,Allah her zaman yardimcimiz oluyor okuyabildiginiz kadar okuyun gerisini Ona birakin her sey cok guzel duygusallik cok guzel evlat kokusu cok guzel darisi dogum bekleyenlerin basina.ogluma kavustum her sey yolunda hicbirsey gosunuz gormuyor cok acim, agrim var az.ama ymrumda degil minigim oglum yanimda onundunyalara
Seninle tamamen ayni durumdayiz. Insallah hersey yolunda gider.Kızlar yarın sabah suni sancı ile deneyecegiz. Olmazsa sezeryan. Hayırlı haberlerle dönerim inşallah. 40+1 deyiz. Beklemeyelim dedi doktor.
Kizlar 39+1 planli sezeryanimiz gerceklesti.epiduralden sakin korkmayin hicbisi yok damar yolu gibi sonradan agrisi bile yok.hastanenize guvenin girmeden dogum duasi okuyun,Allah her zaman yardimcimiz oluyor okuyabildiginiz kadar okuyun gerisini Ona birakin her sey cok guzel duygusallik cok guzel evlat kokusu cok guzel darisi dogum bekleyenlerin basina.ogluma kavustum her sey yolunda hicbirsey gosunuz gormuyor cok acim, agrim var az.ama ymrumda degil minigim oglum yanimda onundunyalara
Dualarımız seninle ins saglıkla kucagna alırsın yavrunu canmKızlar yarın sabah suni sancı ile deneyecegiz. Olmazsa sezeryan. Hayırlı haberlerle dönerim inşallah. 40+1 deyiz. Beklemeyelim dedi doktor.
Kızlar yarın sabah suni sancı ile deneyecegiz. Olmazsa sezeryan. Hayırlı haberlerle dönerim inşallah. 40+1 deyiz. Beklemeyelim dedi doktor.
Benim bildigim gerekmiyor. Uyumlu degilse neden suni sanci verecek?açılman var mı hiç? bana da doktorum çatı muayenesiyle çatının çok dar olduğunu bebeğin kafası ile uyumsuz olduğunu söyledi yarın sezeryan için saat verdi.bir anda allak bullak oldum.istersen suni sancı verelim olmazsa sezeryana alalım dedi.merak ettiğim şey suni sancı için açılma olması gerekmiyor mu.
İlk üç gün baya acı çektik canım sorma. . Sütüm gelmedi sOnra az geldi miniğe yetmedi. Mamaya alıştı diye panikledik. Derken dün ve bugün sonunda mamasız duyurabildik kuzucuğu yani sanırım iyi
ben normal doğum için bekliyordum normal hiç mi şansım yok deyince öyle söyledi. bana da mantıksız geldi risk varsa neden normali deneyelim dedi.Benim bildigim gerekmiyor. Uyumlu degilse neden suni sanci verecek?
Günaydın kızlardoktorum bana üst Çatımın dar olduğunu alt tarafın geniş olduğunu ve fazla ıkınırsam sorun olmayacağını söyledi. Hiç böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu? Bebek için sorun yaratır mı acaba ? Hamile kaldığımdan beri normal doğumu denemek istiyorum ama Doğumu beklerken de stres olmuyor değilim
Kızlar bu gece doğum oldu çok şükür sancı gelmese sabah suni sancı vereceklerdi. Ben kavuştum darısı bekleyenlerin başına inşallah
hadi hayırlısı bakalım. ben de nolur nolmaz diye duş aldım. büyük kızımı yıkadım, çamaşırlar vardı acele acele onları astım, nevresimleri değiştirdim, yemek yaptım, yetmedi poğaça yaptım. şimdi de bi kahve yaptım kendime içiyorum.
ara ara belim ve kasıklarım ağrıyor. kimseye de bir şey demedim. sorandan bıktım valla. kimi arasam:
-alo doğurdun mu yoksa? diye açıyor telefonu. beni arasalar yine aynı şey... açıyorum:
-sen hala doğurmadın mı?
10 mayısta doğum öncesi iznim bitiyor. bitmeden doğursam bari. he bir de gece doğurmayım. şimdilik isteklerim bu kadar
Iste 22-23 olunca arada kaliyor onceki ve sonraki burcla. Ne boga ne ikizler gibi ikisinden de etkileniyor. Benim esim 18 haziran tam ikizler burcu. Ben yengec. Cok cok farkliyiz biz. Anlasamaz diyorlar ama farkli oldugumuz icin birbirimizi dengeliyoruz. Eksiklerimizi tamamliyoruz. Ben anaç o disa donuk. Ben ice kapanik o sosyal konuskan dobra. Ben pasif o daha dominant. Mesela ben dominant olsam veya o da benim gibi pasif olsa cok sıkınti yasardik. Ya ikimiz de hayatin zorluklariyla mucadele edemezdik ya da otorite kurma kavgasi yasardik. Birbirimizi tamamliyoruz ve dengeliyoruz. Ikizler burclari gezmeyi farkliligi seven, monotonluktan cok sıkılan, asiri ozguvenli kisiler. Arastirmayi ve yeni seyler ogrenmeyi severler. Her seyi bilen entellektuel kisilikler
Bide ameliyat öncesi tetkikler var dendi dosya için. Neler olacak açana size yapıldı mi
Arkadaşlar dün 13.10 da 39+2 de oğluma kavuştum. Cumartesi günü ultrasonda yüzünü gösteriyordu, doktor dogmaya niyeti yok demişti. Pazar sabah 5.30 da sancılar başladı. Duş aldım, yürüyüş yaptım ama geçmedi. 8.30 gibi 7 dakikada bir gelmeye başladı. Hastaneye gittik, 3.5 cm açılma vardı. Dikislerim biraz fazla. Sutum yok. Ama çok güzel bir duygu. Allah bekleyen herkesi hayırlısı ile kavuştursun.
Az da olsa bi ihtimal gormus, sinirda falan herhalde. Hayirlisi olsun, saglicakla gelsin.Ben normal doğum
ben normal doğum için bekliyordum normal hiç mi şansım yok deyince öyle söyledi. bana da mantıksız geldi risk varsa neden normali deneyelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?