2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dogum yapan tatli anneler gözünüz aydın bol sütlü gunleriniz olsun.ben hala beklemedeyim yarin randevum bakalim ne olacak

Maşallah canım ...bu nasıl bir enerji .. ben nişanı geldikten sonra görsem iki elim birbirine dolanır heyecandan...tecrübeli anne olmak böyle bir şey herhalde
Nisan tam olarak doğumu baslatmiyor. 3-4 gün hatta bir hafta surebilirmis. O yüzden sancı ya da su gelmeli. Su gelince panik yaparım belki

Tecrübem de işe yaramadı ki canım. Hala doguramadim. Belime kasiklarima agri giroyor ama sancılarım bi türlü başlamıyor. Yarın kontrolüm var. Muhtemelen doktor zorlayip doğumu başlatır.

Başa gelince sen de panik yapmazsin merak etme. :)

Tabi bir de evde 3 yaşında kızım olduğu için onu korkutmamak için her şey normalmis gibi davraniyorum her zaman.

Trafik kazası geçirdik Karnım burnumdayken. Kizim da arkada koltugundaydi. Eşimi bile ben sakinleştirdim sırf kızım korkmasin diye. Önce hep onlar var artık.

Hanimlar gun yaklastikca panik oluyorum acaba eksik biseyim varmi falan diye.hastane cantami coktan hazirladim ama sizlere danismak istiyrm cogunuz dogum yapti sonucta.iki canta hazirladim biri bebek biri kendim icin karissin istemedm.eger erken bir durum olmazsa 23 mayista sezeryan olucam.hastaneye bir gun onceden yatisimi yapicak doktor.kendim icin 2 pijama takimi bir gecelik hirka terlik deodorant emzirme atleti logusa kilodu atlet corap gogus ucu kremi havlu gogus pedi orkid koydum bebek icinde biri onlu biri besli iki takim hastane cikisi battaniye 10 tane bebek bezi pisik kremi agiz bezleri alt acma ortusu islak mendil yeterlimi cantam sizler kizlar.

Ek olarak bir kac bebek zibini, ayakli zibin, bahtaniye bebek icin koyabilirsin, kendin icinde mesane pedlerinden alisan ilk iki gun icin cok iyi olur...simdiden gecmis olsun.

Allah anali babali buyutsun...

humana still tea- kağıt havlu- kağıt bardak-göğüs pompası-biberon- emzik-göğüs kalkanı
lohusa pedi- mesane pedi koydum senden farklı olarak

hayırlı olsun. sağlıkla büyüsün bebeğin. kısa bile sürmüş doğumun. 7 saatte doğurmuşsun maşallah...

o nişan dün sabah benden de geldi ama ortada ne sancı var ne başka bir şey. bu kez doğuramiciiim galiba. içimde kaldı bu çocuk.

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah..
ohh evladını kucağına aldın onca bekleyiş ve hazırlıktan sonra
darısı bize olsun

Ayy gozunaydin canim Allah anali babali buyutsun ♡♡♡

humana still tea- kağıt havlu- kağıt bardak-göğüs pompası-biberon- emzik-göğüs kalkanı
lohusa pedi- mesane pedi koydum senden farklı olarak
Gogus pompasi aldm ama cantaya koymamistm biberon ve emzik koymustm aslinda ama dun saglik ocagindaki doktor biberon koyma mamayi kasikla yada enjektorle versin hemsireler eger bebek sutun hemen gelmezse mama verilmek durumunda kalinirsa agzina ilk biberon alirsa seni emmez yada zor olur ilk memene alissin sonra emzik yada biberon verirsn dedi oyuzden cikardm sonradan ama koyarm gene belki ne olur ne olmaz

Gece sağa sola yatmaktan artik kaburgalarım ağrıyor hiç uyuyamıyorum ayakta duramıyorum ciz ciz vajinamda batmalar oluyo sanki kizim zorluyor çıkcam diye hayırlısı ile bi dogursak doğumdan da korkuyorum

Canim gözün aydın. Ben de beklemedeyiz her wc ye gittiğimde bir umut diyorum ama yine hüsranla çıkıyorum.doktor bi isaret bekliycez dedi şimdilik normal görünüyor ama işte beklemek zorlaşıyor artık.nisan geldiğini nasıl anladın ? Başka bir belirtin oldu mu

doğum yapan bütün anneleri tebrik ederim Allahım sağlıkla mutlulukla bebeğinizi büyütmeyi nasip etsin bol sütünüz olsun kuzularınızı besleyin darısı bizim başımıza

aynen bende canım dua ediyorum kendiliğinden gelsin diye o heyecanı yaşamak istiyorum sancım tutsun doktora gidiyim diye ama bakalım hayırlısı

Ben de yarin SAT a gore 39 ultrason degerlerine gore 38 haftalik oluyorum. Bugun yarin kuafore gidip kisisel temizligimi yaparim artik :) az kaldi. Sabirsizlikla bekliyoruz oglumuzun gelmesini butun aile olarak.

Gebelik boyunca cok dikkat ettim gozumden bile sakindim az hareket etmese panik yaptim ama o annelik duygusu cocuk dogmadan tam olmuyor sanirim. Bazen sanki istemeyecekmisim sevmeyecekmisim gibi geliyor ama hicbir cocuk pismanlik olmuyor. Annelerinin en kiymetlileri hatta canindan degerli oluyor. O yuzden hemen o dusunceleri kafamdan atiyorum.

Benim bildiğim kadarıyla açıklık olması gerekiyor. Bana dün doktor "istesek suni sancı ile doğurtabiliriz ama açıklığın çok az, gereksiz zorlanırsın, bebeğin durumu da iyi, bekleyelim" dedi. Zaten çatın da darsa çok daha fazla zorlanırsın, eğer normal doğumu çok istiyorsan bekle bence ya da sezaryen de olabilirsin, sanırım kararı sana bırakmış doktorun.
Yaaa çok sevindimmmmm, hayırlı uğurlu olsun Sağlıkla büyüsün miniğin
Darısı başıma artık lütfen

Canm benm 12. Gunum bugun sutum oyle oluk oluk gelmio doktor cocuk ac kalmasin dedi ben de gunde iki defa bi gece bi gunduz mama veriyorm o sekilde dengeliyorm goguslerm dolana kadar. Kakasi iyi hickirigi da var doyuyo yani memeyi de sewio ama yine de daha tecrubeli arkadslar da degerlendrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…