- Konu Sahibi endless love
-
- #54.181
Nisan tam olarak doğumu baslatmiyor. 3-4 gün hatta bir hafta surebilirmis. O yüzden sancı ya da su gelmeli. Su gelince panik yaparım belkiMaşallah canım ...bu nasıl bir enerji .. ben nişanı geldikten sonra görsem iki elim birbirine dolanır heyecandan...tecrübeli anne olmak böyle bir şey herhalde
Hanimlar gun yaklastikca panik oluyorum acaba eksik biseyim varmi falan diye.hastane cantami coktan hazirladim ama sizlere danismak istiyrm cogunuz dogum yapti sonucta.iki canta hazirladim biri bebek biri kendim icin karissin istemedm.eger erken bir durum olmazsa 23 mayista sezeryan olucam.hastaneye bir gun onceden yatisimi yapicak doktor.kendim icin 2 pijama takimi bir gecelik hirka terlik deodorant emzirme atleti logusa kilodu atlet corap gogus ucu kremi havlu gogus pedi orkid koydum bebek icinde biri onlu biri besli iki takim hastane cikisi battaniye 10 tane bebek bezi pisik kremi agiz bezleri alt acma ortusu islak mendil yeterlimi cantam sizler kizlar.
Hanimlar gun yaklastikca panik oluyorum acaba eksik biseyim varmi falan diye.hastane cantami coktan hazirladim ama sizlere danismak istiyrm cogunuz dogum yapti sonucta.iki canta hazirladim biri bebek biri kendim icin karissin istemedm.eger erken bir durum olmazsa 23 mayista sezeryan olucam.hastaneye bir gun onceden yatisimi yapicak doktor.kendim icin 2 pijama takimi bir gecelik hirka terlik deodorant emzirme atleti logusa kilodu atlet corap gogus ucu kremi havlu gogus pedi orkid koydum bebek icinde biri onlu biri besli iki takim hastane cikisi battaniye 10 tane bebek bezi pisik kremi agiz bezleri alt acma ortusu islak mendil yeterlimi cantam sizler kizlar.
Allah anali babali buyutsun...Kizlar merhaba. Dün nişanım geldi ve 3 cm lik aciklik ile hastaneye gittim. Sari yogun ve sümüksü bir akinti idi ama oldukça fazla. Oglen 3 gibi sancılarım başladı akşam 10.35 de dünyaya geldi kızım.sukurler olsun.
Allah yardimciniz olsun darısı başınıza insallah.
hayırlı olsun. sağlıkla büyüsün bebeğin. kısa bile sürmüş doğumun. 7 saatte doğurmuşsun maşallah...Kizlar merhaba. Dün nişanım geldi ve 3 cm lik aciklik ile hastaneye gittim. Sari yogun ve sümüksü bir akinti idi ama oldukça fazla. Oglen 3 gibi sancılarım başladı akşam 10.35 de dünyaya geldi kızım.sukurler olsun.
Kizlar merhaba. Dün nişanım geldi ve 3 cm lik aciklik ile hastaneye gittim. Sari yogun ve sümüksü bir akinti idi ama oldukça fazla. Oglen 3 gibi sancılarım başladı akşam 10.35 de dünyaya geldi kızım.sukurler olsun.
Ayy gozunaydin canim Allah anali babali buyutsun ♡♡♡Kizlar merhaba. Dün nişanım geldi ve 3 cm lik aciklik ile hastaneye gittim. Sari yogun ve sümüksü bir akinti idi ama oldukça fazla. Oglen 3 gibi sancılarım başladı akşam 10.35 de dünyaya geldi kızım.sukurler olsun.
Gogus pompasi aldm ama cantaya koymamistm biberon ve emzik koymustm aslinda ama dun saglik ocagindaki doktor biberon koyma mamayi kasikla yada enjektorle versin hemsireler eger bebek sutun hemen gelmezse mama verilmek durumunda kalinirsa agzina ilk biberon alirsa seni emmez yada zor olur ilk memene alissin sonra emzik yada biberon verirsn dedi oyuzden cikardm sonradan ama koyarm gene belki ne olur ne olmazhumana still tea- kağıt havlu- kağıt bardak-göğüs pompası-biberon- emzik-göğüs kalkanı
lohusa pedi- mesane pedi koydum senden farklı olarak
Haklisim canim mesane pedi alip koyayim bugun bi kactanede bebek zibini ekliyeyim tesekkurlerEk olarak bir kac bebek zibini, ayakli zibin, bahtaniye bebek icin koyabilirsin, kendin icinde mesane pedlerinden alisan ilk iki gun icin cok iyi olur...simdiden gecmis olsun.
Canim gözün aydın. Ben de beklemedeyiz her wc ye gittiğimde bir umut diyorum ama yine hüsranla çıkıyorum.doktor bi isaret bekliycez dedi şimdilik normal görünüyor ama işte beklemek zorlaşıyor artık.nisan geldiğini nasıl anladın ? Başka bir belirtin oldu muKizlar merhaba. Dün nişanım geldi ve 3 cm lik aciklik ile hastaneye gittim. Sari yogun ve sümüksü bir akinti idi ama oldukça fazla. Oglen 3 gibi sancılarım başladı akşam 10.35 de dünyaya geldi kızım.sukurler olsun.
aynen bende canım dua ediyorum kendiliğinden gelsin diye o heyecanı yaşamak istiyorum sancım tutsun doktora gidiyim diye ama bakalım hayırlısıCanim gözün aydın. Ben de beklemedeyiz her wc ye gittiğimde bir umut diyorum ama yine hüsranla çıkıyorum.doktor bi isaret bekliycez dedi şimdilik normal görünüyor ama işte beklemek zorlaşıyor artık.nisan geldiğini nasıl anladın ? Başka bir belirtin oldu mu
Benim bildiğim kadarıyla açıklık olması gerekiyor. Bana dün doktor "istesek suni sancı ile doğurtabiliriz ama açıklığın çok az, gereksiz zorlanırsın, bebeğin durumu da iyi, bekleyelim" dedi. Zaten çatın da darsa çok daha fazla zorlanırsın, eğer normal doğumu çok istiyorsan bekle bence ya da sezaryen de olabilirsin, sanırım kararı sana bırakmış doktorun.açılman var mı hiç? bana da doktorum çatı muayenesiyle çatının çok dar olduğunu bebeğin kafası ile uyumsuz olduğunu söyledi yarın sezeryan için saat verdi.bir anda allak bullak oldum.istersen suni sancı verelim olmazsa sezeryana alalım dedi.merak ettiğim şey suni sancı için açılma olması gerekmiyor mu.
Yaaa çok sevindimmmmm, hayırlı uğurlu olsunKizlar merhaba. Dün nişanım geldi ve 3 cm lik aciklik ile hastaneye gittim. Sari yogun ve sümüksü bir akinti idi ama oldukça fazla. Oglen 3 gibi sancılarım başladı akşam 10.35 de dünyaya geldi kızım.sukurler olsun.
Canm benm 12. Gunum bugun sutum oyle oluk oluk gelmio doktor cocuk ac kalmasin dedi ben de gunde iki defa bi gece bi gunduz mama veriyorm o sekilde dengeliyorm goguslerm dolana kadar. Kakasi iyi hickirigi da var doyuyo yani memeyi de sewio ama yine de daha tecrubeli arkadslar da degerlendrsinKızlar bana yardım edin lütfen eşimin halası gözün aydın demeye geldi bebeğin açlıktan ağladığını mama vermemiz gerektiğini söyledi ben mama verip sütü hiç istememesinden korkuyorum hem süt hem mama oluyo mu oluyosa hangi mama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?