- Konu Sahibi endless love
-
- #54.221
İnşallah arkadasımaaa maşallah kuzucuğun haftası baya ilerlemiş. İnşallah doğumun kolay olur canım..sağlıkla gelsin paşa
canim hayirli olsun masallah ikinizedeKizlar merhaba. Dün nişanım geldi ve 3 cm lik aciklik ile hastaneye gittim. Sari yogun ve sümüksü bir akinti idi ama oldukça fazla. Oglen 3 gibi sancılarım başladı akşam 10.35 de dünyaya geldi kızım.sukurler olsun.
Allah yardimciniz olsun darısı başınıza insallah.
İnş.canım çok teşekkür ederim.evt bi aksilik olmazsa spinal olacak.dularınızı bekliyorum.Darısı sana olsun inş.Canım yarın inşallah çok güzel geçsin doğumun. Spinal mi olacaksın? Benim de çok az kaldı. Heyecan dorukta. Yarın için dualarım seninle
gozun aydin canim darisi basimiza artik insallahKizimi 4 saat once kucagima aldim.uyuyor simdi bense onu izlemekten uyuyamiyorum. 4kg ve 40 haftayi gectigi icin sezaryene karar verdik. Epidural+spinal anestezi ile oldu. Bebegim cikana kadar (ki 5 dk falan surdu) baya korktum herseyin farkinda olmak biraz korkuttu ama bebegimi gormek cok guzeldi. O andan sonra hicbir korku kalmadi zaten. Su anda agrim yok, sutum de geldi. Hersey iyi gidiyor gibi.
Off benimki de kestirdi aynı duygular içindeyimArkadaslar dr um 9 aydir kullandigim clexane ignemi kestirtti ve ben ister istemez cok korkuyorum
Ay hadi bakalım hayırlısıyla bir avazda inşallah.İnş.canım çok teşekkür ederim.evt bi aksilik olmazsa spinal olacak.dularınızı bekliyorum.Darısı sana olsun inş.
HeyooUltrasonla birebir çıktı. 3380 de 1 hafta önce doğumu 3390 ile doğdu.kilo aldı tabi o 1haftafa.
Sağlıkla huzurla büyüsün, gözünüz aydın. Bebişin gerçek kilosu nasıl çıktı peki?Kizimi 4 saat once kucagima aldim.uyuyor simdi bense onu izlemekten uyuyamiyorum. 4kg ve 40 haftayi gectigi icin sezaryene karar verdik. Epidural+spinal anestezi ile oldu. Bebegim cikana kadar (ki 5 dk falan surdu) baya korktum herseyin farkinda olmak biraz korkuttu ama bebegimi gormek cok guzeldi. O andan sonra hicbir korku kalmadi zaten. Su anda agrim yok, sutum de geldi. Hersey iyi gidiyor gibi.
Canım sen nasılsın? Ne zaman geliyo kuzucuklar?Off benimki de kestirdi aynı duygular içindeyim
Maşallah canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün benımde persembe günü spınal +epidural yapacak doktorum Doğumda agrı hissettım mi yada sonrası nasıl herkes ya spinAl oluyor yada epidural bize niye ikisini yapıyorlar acabaKizimi 4 saat once kucagima aldim.uyuyor simdi bense onu izlemekten uyuyamiyorum. 4kg ve 40 haftayi gectigi icin sezaryene karar verdik. Epidural+spinal anestezi ile oldu. Bebegim cikana kadar (ki 5 dk falan surdu) baya korktum herseyin farkinda olmak biraz korkuttu ama bebegimi gormek cok guzeldi. O andan sonra hicbir korku kalmadi zaten. Su anda agrim yok, sutum de geldi. Hersey iyi gidiyor gibi.
Spinalde belden uyuşturuyorlar. Epidural için bir de aparat takılıyor. Doğum sonrası da ağrı olursa serumla veya iğneyle vereceklerine o aparattan veriyorlar diye biliyorum. Ben de öyle olmayı düşünüyordum ama en son spinale karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun.Maşallah canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün benımde persembe günü spınal +epidural yapacak doktorum Doğumda agrı hissettım mi yada sonrası nasıl herkes ya spinAl oluyor yada epidural bize niye ikisini yapıyorlar acaba
Evet canım kısmetse bu cuma kavuşuyorum bebişlerime.Sağlıkla huzurla büyüsün, gözünüz aydın. Bebişin gerçek kilosu nasıl çıktı peki?
Canım sen nasılsın? Ne zaman geliyo kuzucuklar?
Dr un ilaç kestiyse günü belli olmuştur artık
Gözünüz aydın canım darısı bizlerin başınaGünaydın kızlar, dün akşam saatlerinde doğdu kuzum:) suni sancı ile gelmesini bekledik ama olmadı, kalp atışları hep ters tepki verd.i. epidural anestezi ile aldı doktor. Ağrım var, sütüm az da olsa geliyor. Darısı bekleyenlerin başına..
Ay hadi hayırlısı olsun canım, ben de pzt giriyorum doğumaEvet canım kısmetse bu cuma kavuşuyorum bebişlerime.
Ben de spinal olacağım bakalımSpinalde belden uyuşturuyorlar. Epidural için bir de aparat takılıyor. Doğum sonrası da ağrı olursa serumla veya iğneyle vereceklerine o aparattan veriyorlar diye biliyorum. Ben de öyle olmayı düşünüyordum ama en son spinale karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Peşpeşeyiz deseneAy hadi hayırlısı olsun canım, ben de pzt giriyorum doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?