2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Asumnur canim gunaydin napiosun nasilsin :) takvimleride bitirdik aMa ne gelen vaR ne giden bizim ninnaklar anlasilan daha bitiremedi :))))

Maşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun...
lilik Y yetisbacim

Cnm bu süre zarfında yürü bol bol haraket et. Benm alintim geldi pazartesi kayinvalidem nisan olabilir dedi . Ben plates yaptım 1 saat evde haraket ettim kahvaltı yaptım tekrar topun üzerinde haraket ettim az zıpladım filan. 3 cm açıklıkla gittim.keske geç gitseydim 4 cm olurdu belki. 10 cm e kadar bekledim hastanede çok şükür. Suyum geldi hastenede

Slm kızlar dün akşam yürüyüş yaparken birden birseyler akti şu muydu idrar miydi anlamadım.sonrasında da bebeğim aşırı hareketliydi.ve sag tarafıma belden bacağa agri girip durdu. pantolonumu çıkarıp kokladim idrar gibi geldi. Böyle bi durumu yaşayan var mı.insan ya oysa diye tedirgin oluyor

Pazartesi sabah nişan denen kanli jel gibi olan akıntım geldi. Ama sonrasında sancim başlamadı. Öğleden sonra kontrole gidiyorum. Bakalım doktor ne diyecek. Geçen hafta 1cm açıklık vardı. Karnım da küçüldü gibi hissediyorum. Suyum mu azaldı acaba hareketleri de azaldı. Inşallah her şey yolundadir.
Bu arada doğum yapan herkese hayırlı olsun. Yapacaklara da sağlıklı doğumlar diliyorum.

Kizlar bende dün bebegimi cok sükür kucagima aldim cok güzel birsey:)) amelyatim iyidi ben sadece cok stres yaptim korktum igneden falan.. ignede hic kötü degil Bosuna o kadsr kendimi korkuttum sonra tansiyonum cikti amelyatta... ay kizlar söylemesi kolay biliyorum ama hic stres yapmayin sezeryandan bitip gidiyor... dün aksamdan beri bol bol yürüyom. Simdi evdeyiz biraz bebisimiz teceleri emmek istemiyo :)

Ayy maşallah sezeryan oldu anlaşılan, planlı bir sezeryan miydi, birde bebis kaç hafta kaç günlük boyu posu son ultrason ile uyumlu mu?

canım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün
hem sezaryen hem de rahat geçirmiş birilerini görmek içime su serpiyor
meleğine kavuştun darısı bizim başımıza olsun

Kızlar hepinize merhaba uzun süredir yazamıyorum ben 37. Haftada 17 nisanda oğlumu kucağıma aldım allaha şükür herşey yolunda :)şimdi geriye dönüp mesajları okucam kimler yapmış doğum diye umarım hepiniz iyisinizdir bebişler iyidir doğum yapmamış arkadaşlarda inşallah bir an önce sağlıkla bebişlerini alırlar kucaklarına allah kolay doğum nasip etsin hepinize:)

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün

Asumnur canim gunaydin napiosun nasilsin :) takvimleride bitirdik aMa ne gelen vaR ne giden bizim ninnaklar anlasilan daha bitiremedi :))))
Aman Allahim takvimde gitmis hahahha. Ay inanmiyorum ya gelmedi tembel.prenseslerimiz. hahahah. Biz her gun nst ye baglaniyrz canm kontrollere gidp geliyorzz. Sz napiyosunzz bakalm :))

Canım anlat anlat, spinal acıtmıyor değil mi :) Bana böyle şeylerle gelin yahu herkes kötü şeyler anlatmasın :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunu, ben de hiç sesi çıkmıyor diyordum

eet bnde spinal oldum cnm sıfır acı. yalnız bnde çok kastım korktuğum için şmdi pişmanım. o doğum anının tadını çkar. bebeği bile doğru düzgün öpemedim o korku endişe haliyle. sanki çkarıp böbreklerimi alacaklar o yzden hiiiiç korkma tadını çkar. snrasında da ağrı olmuor. 3-4 saat hsetmiosun zaten alt tarafı sonrasında sadece hafif bi yanma.

Arkadaslar burdan isim nasıl etiketleniyor bilmiyorum ama günü geçipte dogum yapamayan arkadaslara bir tavsiyede bulunayım catı muayenesi dogumu tetikliyor aksam catı muayenesi oldugumda ondan sonraki gün sabah sancılanıp öğlen dogum yaptım

Kizlarr sabah 5 ten beri gaz sancisi gibi sanki wcye cikacakmis gibi kasik agrilarim var. Daha cok adet sancisina benzeyen. Cok hafif ama rahatsiz etmiyor. Ilerlemiyorda. Bu neden olabilir dogum sancisiyla baglantisi olabilir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…