- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.261
saglikla kucagina al insallah canim. Benimde oglumda suni sanci vermislerdi 4 sene once. Hic korkulcak bisey degil. Simdi 39 haftaligiz tik yok. Abisine benzeyecek sanirinarkadaslqr simdi dr umdan geldim.agrim vardi ondan gittim.hem belime hem.kasiklarima vuran bir agriydi.dr um alttan muayene falan etmedi.ama yarina yatis verdi 39+1 im.yarin .sabahtan komtrol edicekler ona gore normal.dogum.icin sanci falan vericekler.ins hersey yolunda gider hemen alirim.kizimi kucagima
Nasil cikio peki nstlerin sancin varmi ..Aman Allahim takvimde gitmis hahahha. Ay inanmiyorum ya gelmedi tembel.prenseslerimiz. hahahah. Biz her gun nst ye baglaniyrz canm kontrollere gidp geliyorzz. Sz napiyosunzz bakalm :))
41 oldumu canım suan çatı muayenesi olmuymuydun ne diyo doktorun zaman verdimiBen hala doğuramadım
Devamli takip ediyorum bu başlığı sizin gibiyim ben de doguramadim 40 +1 oldum ama hala ne sancı ne şu ne nisan hiç bişey yok bekliyorum kızımı çok nazlı çıktı kuzucukBen hala doğuramadım
benimde carsamba gunu sezeryan kizlar spinal olacak bugun netlesti artik gunumuz tabi bebis beklerse o gune kadar :)Ay hadi hayırlısı olsun canım, ben de pzt giriyorum doğuma
canim hayirli olsun gozun aydinKizlar bende dün bebegimi cok sükür kucagima aldim cok güzel birsey:)) amelyatim iyidi ben sadece cok stres yaptim korktum igneden falan.. ignede hic kötü degil Bosuna o kadsr kendimi korkuttum sonra tansiyonum cikti amelyatta... ay kizlar söylemesi kolay biliyorum ama hic stres yapmayin sezeryandan bitip gidiyor... dün aksamdan beri bol bol yürüyom. Simdi evdeyiz biraz bebisimiz teceleri emmek istemiyo :)
Çatı muayenesi oldum hem gecen perşembe hem de bu pazartesi. Hatta pazartesi cok hafif uyardı doktor belki dogum başlar diye ama o da işe yaramadı. Yarın tekrar kontrol var, 41 oluyor. Bebeğin durumu iyi olduğu sürece bekleyebiliriz diyor, aslında ben de kendi sancımı beklemek istiyorum ama bi yandan da stres oluyorum.41 oldumu canım suan çatı muayenesi olmuymuydun ne diyo doktorun zaman verdimi
Aynen bende de... Hayırlısı olsun inşallah çok bekletmeden gelirler.Devamli takip ediyorum bu başlığı sizin gibiyim ben de doguramadim 40 +1 oldum ama hala ne sancı ne şu ne nisan hiç bişey yok bekliyorum kızımı çok nazlı çıktı kuzucuk
Nasil cikio peki nstlerin sancin varmi ..
Biz yerimizdr yatip druyoz valla nst ye flan gel demedi doktrum iki gunum var cumayi bekliorm iste bi gelaeydi hic gecmek bilmio 9 ayi nasil gecirmisim bilmiormgeride diorm takma bukadr son zamanlarinin tadini cikar belki uzuuun bi zaman yasayamicam bidaha bu anlarimi :))) bide normalde resim cekinmesini seven birisiydm hamilelgm boyu ca aksi gbi cok fazla resim cekinemedim :/ ama sanrsam ozlicem bu anlarimi :)
15 inde pzt gunu dogum yapacagim Allah izin verirse bu pzt tam 1 hafta kala kestirdi. Ama inan cok zor. Korkuyorum. Surekli psikopata baglamis sekilde hareket ediyomu endisesi yasiyorum. Allah hepimize yardim etsin. Saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin insallahAyy canım bende kullanıyorum, tam olarak kaçın kaçında kestirdi sana? Ben şimdiden kestorecek düşüncesinden bile korkuyorum allah yardımcın olsun ya
Aynen valla anneme diorm bu kiz iyice heycanimi kursagmda koydu umudumu kesiom ben bunun gelecegi yok diyeBenmde cektgm resmlerim hep silinms a ma bende ozlicm bu gunlerimi. Sanci falan yok . kalp atisida iyi. Ama dogum korkusu sariyo boyle geciktikce. Hayrlisyla bi gelseler
Canim insallah bir avazda dogurursun. Hem de insallah bu gece dogarsa ne guzel kandil gecesi bebegi olur.ay kizlar ben su an evdehim ama sancilarim 5,6 dk a ya bir dustu. insallah acilirim guzel guzel.de suni sanciya gerek kalmaz .siklasirsa sabaha beklemeden gidicem hastaneye
Aramızda bir gün var. Doktor kendi dogmazsa salı günü suni sancı verecek bana da. Pazartesi son kontrolüm var... açılmam iki cm. Sana da mi suni sanci verecekler?15 inde pzt gunu dogum yapacagim Allah izin verirse bu pzt tam 1 hafta kala kestirdi. Ama inan cok zor. Korkuyorum. Surekli psikopata baglamis sekilde hareket ediyomu endisesi yasiyorum. Allah hepimize yardim etsin. Saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin insallah
Bende oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz.güzel geçti ameliyatım da birazdan yürümek için kaldıracaklar darısı bekleyenlere inş. Eşsiz bir duygu. Sezaryen olacaklar rahat olun her anın tadını çıkarın,sonrasında biraz ağrınız olacak ama ağrı kesiciler çok iyi geliyor tabi en güzel ağrı kesici mis kokulu yavrunuz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?