- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.281
Evet ben de bunu bir arkadasimdan duymustum. Vakti gelenlere bilerek yapiyorlarmis. Uyarip dogumu tetiklemek icin demisti. Kulaktan dolma bir bilgi benimki. Bilimsel gercekligi nedir bilmiyorumArkadaslar burdan isim nasıl etiketleniyor bilmiyorum ama günü geçipte dogum yapamayan arkadaslara bir tavsiyede bulunayım catı muayenesi dogumu tetikliyor aksam catı muayenesi oldugumda ondan sonraki gün sabah sancılanıp öğlen dogum yaptım
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün inşallahBende oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz.güzel geçti ameliyatım da birazdan yürümek için kaldıracaklar darısı bekleyenlere inş. Eşsiz bir duygu. Sezaryen olacaklar rahat olun her anın tadını çıkarın,sonrasında biraz ağrınız olacak ama ağrı kesiciler çok iyi geliyor tabi en güzel ağrı kesici mis kokulu yavrunuz olacak
Bana da yaptılar günüm geçince ama bizimki hiçbir şeyden etkilenmiyorEvet ben de bunu bir arkadasimdan duymustum. Vakti gelenlere bilerek yapiyorlarmis. Uyarip dogumu tetiklemek icin demisti. Kulaktan dolma bir bilgi benimki. Bilimsel gercekligi nedir bilmiyorum
Arkadaslar burdan isim nasıl etiketleniyor bilmiyorum ama günü geçipte dogum yapamayan arkadaslara bir tavsiyede bulunayım catı muayenesi dogumu tetikliyor aksam catı muayenesi oldugumda ondan sonraki gün sabah sancılanıp öğlen dogum yaptım
Aaa hadi bakalim ne guzel mubarek gece de. Ben dedim ogluma, sana sans veriirum, bu gece gelirsen berat olacak adin dedim ama peh tik yok :) sancinin araligi baya azalmis. Bence cok bekletmeyecek annesi seni :) bir avazda bol dua ile insallah :)ay kizlar ben su an evdehim ama sancilarim 5,6 dk a ya bir dustu. insallah acilirim guzel guzel.de suni sanciya gerek kalmaz .siklasirsa sabaha beklemeden gidicem hastaneye
Canm gozunaydn bol sutlu gunleriniz olsun Allah anali babali buyuysun insallhBende oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz.güzel geçti ameliyatım da birazdan yürümek için kaldıracaklar darısı bekleyenlere inş. Eşsiz bir duygu. Sezaryen olacaklar rahat olun her anın tadını çıkarın,sonrasında biraz ağrınız olacak ama ağrı kesiciler çok iyi geliyor tabi en güzel ağrı kesici mis kokulu yavrunuz olacak
3900 ciktiSağlıkla huzurla büyüsün, gözünüz aydın. Bebişin gerçek kilosu nasıl çıktı peki?
Canım sen nasılsın? Ne zaman geliyo kuzucuklar?
Dr un ilaç kestiyse günü belli olmuştur artık
Neden ikisini birlikte yaptilar bilmiyorum bana sormadilar doktoruma guveniyordum sorgulamadim. Cok hizli oldu hersey ben bu kadar korkup gerilecegimi dusunmemistim ama hersey yolunda gitti zaten hersey katater takilana kadar. Ilac yapiyorlar ayaklarini hissetmemeye kaldiramamaya basliyosun sonda takiyorlar, sonrasi 5 dk falan bebek cikarken bi baski hissediyorsun ama agri degil, sonrasi herkeste ayni mi bilmiyorum bebegimi gordukten sonra dikisler atilirken uyumusum , uyandigimda 5 dk lik is kalmisti 20 dk falan uyumusum. Sonrasinda bende agri olmadi cok ama arkadaslarimin epey agrisi olmustuMaşallah canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün benımde persembe günü spınal +epidural yapacak doktorum Doğumda agrı hissettım mi yada sonrası nasıl herkes ya spinAl oluyor yada epidural bize niye ikisini yapıyorlar acaba
Canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün yavrunBende oğlumu kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz.güzel geçti ameliyatım da birazdan yürümek için kaldıracaklar darısı bekleyenlere inş. Eşsiz bir duygu. Sezaryen olacaklar rahat olun her anın tadını çıkarın,sonrasında biraz ağrınız olacak ama ağrı kesiciler çok iyi geliyor tabi en güzel ağrı kesici mis kokulu yavrunuz olacak
Ya sorma bende o moda giriyorum cikiyorum. Hic bsye adapte olamiyorum. Bazrn canm skiliyo üzülüyorum. Duygular karman corman bu 9 mayosya bide bizim kizlarda bsy var ama.ne :)))))Aynen valla anneme diorm bu kiz iyice heycanimi kursagmda koydu umudumu kesiom ben bunun gelecegi yok diyebeklentim azalio gibi ama dedign gbi korkuda geldikce gelio nasil olcak diye :/
Benim tam tersine 40im cikana kadar kullanacagim soylendii decavit kullaniyorum buaradaArkadaşlar planlı sezaryen olacaklara soruyorum, doktorunuz kullandığınız vitaminleri doğum öncesi kesin dedi mi?
Kiz tembellik iste nolcakYa sorma bende o moda giriyorum cikiyorum. Hic bsye adapte olamiyorum. Bazrn canm skiliyo üzülüyorum. Duygular karman corman bu 9 mayosya bide bizim kizlarda bsy var ama.ne :)))))
Tam aksine elindeki ilaçları bitir demişti doktorum bana. Hatta bu da 40 ımız çıkmasına denk geliyor. Demir ilacı zaten yazıyordu. Ben de sormuştum Demir ilacı elimde var diğer ilaçlarımdan da var kullanayım mı diye. Emzirirken her türlü vitamine ihtiyacın olacak bitir elindekileri demiştiArkadaşlar planlı sezaryen olacaklara soruyorum, doktorunuz kullandığınız vitaminleri doğum öncesi kesin dedi mi?
canim boyunu hic dememisti ama kilo bi hafta önce 3080 görünüyordu ve 3120 gr dogdu yani hemen hemen ayni boyuda 49 cm cok kücügüzAyy maşallah sezeryan oldu anlaşılan, planlı bir sezeryan miydi, birde bebis kaç hafta kaç günlük boyu posu son ultrason ile uyumlu mu?
o kadar cok korkacak bise yok anestezi doktoru o igneyi vururken zaten diyer doktor seni tutuyor ki ani hareket yapmiyasin hafif bir baski hissediyosun ve saniyelik bir olay yani... kendimi o kadar yiprattim ki igne olcam diye tamsiyonum düstü sonra Rahat ol inan heryerin uyustuktan sonra dahada rahatliyon ve bebisin ilk bagirisini duyuyorsun harikaCanım anlat anlat, spinal acıtmıyor değil mi :) Bana böyle şeylerle gelin yahu herkes kötü şeyler anlatmasın :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunu, ben de hiç sesi çıkmıyor diyordum
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah..
genel anestezi mi spinal mi epidural mi? benim de haftaya belirlenecek hala kararsızım..
sezaryen olup da güzel geçenleri okudukça rahatlıyorum..bize de kolay doğum nasip olur inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar.spinal anestezi oldum,kesinlikle spinal anestezi tavsiye ederim bebeğinin görebiliyorsun doğar doğmaz.Yürüdüm haliyle ağrım var biraz ama herşeye değer onun mis kokusu.Rahat olun sadece bebeğinize odaklanınCanım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün yavrunBöyle güzel hikayeleri duydukça rahatlıyorum Allah hepimize sağlıklı, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Bende ayni canim carsamba spinal olacak rabbim yardimcimiz olsun korku heyecan tum duygularim doruktabenimde carsamba gunu sezeryan kizlar spinal olacak bugun netlesti artik gunumuz tabi bebis beklerse o gune kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?