2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet canım çatı muayenesi o benimde aynı bebeğim bir hafta geride ve 39. Haftam 2 defa çatı muayenesi yaptı bende bişey yok sancin da siklasirsa dikkat et takip et

Canım gecmiş olsun.korkulacak bi durum oldugunu sanmıyorum.benim kızımda da olurdu.pamugu kaynamış ılıtılmış suyla ıslatıp sil be arada sütünle sil.büyüklerimizin tawsiyesi.gercektende işe yarıyo

Ve artık sira bize yaklaşıyor 17 mayis da sezeryanla yavrum kucagimda olacak insallah.yalniz kuzum minnak olacak 2900 kilosu 49 cm boyu insallah ozamana kadar biraz daha toparlaniriz.
Benimkide 38+1 2900 kilomuz minyon bir bebek bekliyorum zaten benimkide zayıf daha doktor 3150 falan doğar dedi

Arkadaşlar planlı sezaryen olacaklara soruyorum, doktorunuz kullandığınız vitaminleri doğum öncesi kesin dedi mi?

hayır demedi..haftam 37+2 belki ondandır.
sadece tahliller yaptı. 5 tane kadar..onların da sonuçlarını haftaya değerlendirecek ve anestezi uzmanıyla görüşecekmişiz..

Evet ben de bunu bir arkadasimdan duymustum. Vakti gelenlere bilerek yapiyorlarmis. Uyarip dogumu tetiklemek icin demisti. Kulaktan dolma bir bilgi benimki. Bilimsel gercekligi nedir bilmiyorum
Ben muayene oldugum aksam ebede doktorumda dogum baslayacaktır demişti ve gerçektende aksam on gibi muayene oldum sabah beste sancılarım bes dakkada bire düşmüştü aksam bir cm acılmam vardı sabah gittiğimde iki cm olmustu

Su an hastanedeyim. Sancilarim beş dk bir. Açılma 3 cm. Dua edin bana kızlar. Sagsalim kolay bir doğum olur inşallah.

Rabbim yardımcın olsun.. İnşallah doğumun kolay olur, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

kizlar msjlarinizi okuyamadim .ben dun aksam.dogum.yaptim kizim yanimda :)

gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün.. Maşallah darısı başımıza..

ben doğum yapmadım ama tv de denk gelmiştim. göz kanallarını açmak için masaj teknikleri var hergün yapın diyordu nette yaz bi bak istersen.

Ben iki haftadr uykuyu unuttm resmen mal gibiyim :) annemin de benden farki yok. Biz memeye 5. Gun baslayabildgmz icin mamanin zorlugunu cok cektik. Hemen emzirdiysen sanslisin bi iki gune canavar gibi somurmeye baslar bebis seni:)

Ooo cok iyiymis. Ben de dun gece gittim. Sancim cikti. 1 cm acikligim varmis. Doktorum sancilarin sıklasirsa gel seni burda tutarsam sıkılırsin dedi. Ben de bu cumlesiniden dogumun yakin oldugunu cikardim. Kasilma hissediyorum ama sanci cok hafif hafif. Gunluk yasantima devam ediyorum ayy agrim var ben yatayim gibi hissetmiyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…