2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar merhaba,
çoğunuz doğum yaptı, hepinize hayırlı olsun...

ben elektrikli göğüs pompası alacağım... bir çoğunuz aldı hatta kullandı.
hangi markayı tercih ettiniz ve memmun musunuz?

Bende ayni canim carsamba spinal olacak rabbim yardimcimiz olsun korku heyecan tum duygularim dorukta
saglikla kavusalim insallah canim dun arkadasim sezeryan dogum yapti korktugum gibi degildi kolay gecti dedi o rahatlatti beni biraz yarim saat icinde bitmis hersey sutude gelmis hemen emziriyodu bebegini darisi basimiza insallah canim :)

hayirli olsun gozun aydin canim

kizlar merhaba dogum yapan arkadaslarimin gozu aydin olsun dogumu yaklasanlarada Rabbim kolaylik versin bize daha cok var 36. haftamdayim bugun kontrolum vardi bebegim 3100 gram olmus doktor iri bi bebek boyle giderse sen normal doguramayabilirsin dedi moralim bozukdu acikcasi bebeginin gelisimi geri olan arkadaslarim nolur beni yanlis anlamasin ama bu durumda uzucu bence o kadar catı agrisi cektim bebegim normal dogum pozisyonunu aldi benim catimda normal doguma uygun ama iri bebek olmasi engel olacak gibi normal doguma

Senin erken olmus canım benim 40+1 aksamıydı bir cm 40+2 dede öğlen dogum yaptım cok şükür çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bu duyguyu

cok sevındımmm ececannn . darısı basımızaaa

Senin erken olmus canım benim 40+1 aksamıydı bir cm 40+2 dede öğlen dogum yaptım cok şükür çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bu duyguyu
Amin insallah.
Sata gore 39+1 aslinda su an. Ultrasonda hep 1 hafta gerideydi. Doktorum sata gore hareket edecegiz dedi :)41e kadar bekleriz ondan sonraya bekletmem dedi.

Sağol canım amin inşallah sen ne yaptın 39 da görünüyorsun burda olmadı dimi doğum henüz

Su an hastanedeyim. Sancilarim beş dk bir. Açılma 3 cm. Dua edin bana kızlar. Sagsalim kolay bir doğum olur inşallah.
Canım saglıkla kucagına almıssındr umarım Rabbim yardmcn olsun . Dualarımz seninle
ECEcanN tebrik ederim canım Darısı bizim basımıza Allah evladına uzun saglıklı ömürler nasip etsin insallah

Kizlar ben bu dogum sancisini nasil anliycam yaa herkes diyor gerci merak etme dogum sancisini anlarsin diye. Ama hafif hafif bir agri vuruyor. Bilmiyorum yalanci sanci mi dogum sancisi mi. Bebek mi baski yapiyor oyyy belden kalcama dogru vuruyor su an.

Bildiğin adet sancısı gibi canım şüphelenirsen dakka tut bes dakkada bir tekrarlar

41+0'dan selamlar,
Bugün yine kontroldeydik, doktor muayene de etti. Açıklık fazla artmamış maalesef. Cumartesi sabah suni sancıyla doğumu başlatacak artık. Rahim ağzı biraz daha incelmiş olsa bugün başlatacaktı ama nst de iyi çıkınca cumartesiyi bekleyelim, olmazsa artık başlatalım dedi. Son 2 gün yani, sonunda doğum yapacağım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…