- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.401
bizimkide babasi yanimiza geldiginde basliyor hareket etmeye esim bi yere gitsin tik yok simdiden babaci oldu sanirim :)Yaa benmde nst de sus pus oluyor babasi kilikliii:) ilgi alaka sevmiyor sipam:) ckiyorm tam, basliyor firildak gbi donmeye... Galiba kis kis guluyor bize :)
gozun aydin canim cok sevindim hic ayrilmayin insallah bundan sonraKızlar benim için de büyük gün geldi bin şükür yarın inşallah RAbbimden bir mani gelmezse oğlumla kavuşuyoruz taburcu oluyor minik kuzum .Çok heyecanlıyım mutluyum doğumda bile hissetmediğim duygular içindeyim . Bu arada doğumyapan anneleri tebrik ediyorum bekleyenler de hayırla kurtulursunuz inşallah
Eee beklemeye devam mı edeceksiniz, yoksa suni sancı yada başka birşey dedi mi?40+0 dan herkese merhaba az önce dr geldim aciliş falan yok kizimin keyfi yerinde gelmeye niyeti yok. Dr ca
Carşanba 17 mayisda suni sanci deniycez ama hic umudum yokEee beklemeye devam mı edeceksiniz, yoksa suni sancı yada başka birşey dedi mi?
Carşanba 17 mayisda suni sanci deniycez ama hic umudum yok
Canım çok sevindim.Kızlar benim için de büyük gün geldi bin şükür yarın inşallah RAbbimden bir mani gelmezse oğlumla kavuşuyoruz taburcu oluyor minik kuzum .Çok heyecanlıyım mutluyum doğumda bile hissetmediğim duygular içindeyim . Bu arada doğumyapan anneleri tebrik ediyorum bekleyenler de hayırla kurtulursunuz inşallah
Eneee ne guzel :) genelde tam tersini soylerler hep :) esim intikam icin dogmasini bekliyor :) hic pas vermiyor ona cunku hahhhah:) kafa atiyorlar birbirlerinee:) Allahim ne guzel duygular cok sukur cok... Nerede isteyen, bekleyen, umut eden, dua eden buralari okuyup ic geciren keske diyen varsa bu mubarek gun hurmetine saglikla hayir ile bekletmeden nasip etsin , kucagini doldursun RABBIM ...bizimkide babasi yanimiza geldiginde basliyor hareket etmeye esim bi yere gitsin tik yok simdiden babaci oldu sanirim :)
En Son 37+4 de 2500 g cok buyuk sayılmaz en fazla 3500 doğar diye düşünüyorum.Hımm hayırlısı bakalım, gelişimi nasıl ben bu kadar gebelik uzayinca sanki bebek de daha çok büyüdüğü için normal doğum şansımız olsa bile daha zor olacak gibi geliyor bana :)
Sutunu sagarak anlaman gerekiyor. Bence tedbir al ve sagip bak.
Canım bebek ağlamıyorsa doyuyor demektirKizlar kizim kucuk dogdu 2290gr sutumde hemn olmadi şimdi de anlamiyoeum varmi yokmu mamada veriyorum d3vamli wmziriyorum saatte bi 20dk ama sutum varmi yokmu anlayamiyorum ilk acemilik zor
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün inşallah. İlk günler bebekle birbirimize alışma dönemi olduğundan zor geçebilir tabi ama ne güzel bak rayına oturtmussunuz. Darısı başımıza :)Slm kızlar...öncelikle doğum yapmış olan arkadaşlara bebisleriyle birlikte sağlıklı uzun yıllar, doğum için gün sayan arkadaşlara da kolay Doğumlar diliyorum.
Bende 4 mayıs sabahı 38+6 haftalıkken genel anestezi ile sezeryan oldum ve çok şükür sağlıklı bir şekilde kızımı kucagima aldım.hemen sutum geldi ama yeterli değildi.arada mama verdiğim oldu ama kızında emmeye istekli olduğu için neyse ki emmeyi bırakmadi ve sutum çoğaldı.makineyle sagiyorum sutum az geliyor diye sakın moraliniz bozmayin çünkü makinenin sagdigiyla bebeğin emdiği aynı olmuyor.sabirla emzirmeye devam edin.bir hafta benim için çok zordu.kizim gogsumden bir an ayrılmak istemiyordu ve bu benim için çok yorucu oluyordu. yemek yiyecek vakit bile bulamiyordum.neyseki yavaş yavaş düzene giriyor uykulari ve bende artık daha rahatim. herkese sevgiler...:)
Asumnur kizlaaar sonunda cok sukur bende ANNE oldummmm..
Bugun randevu gunumdu doktora geldik muayene oluyodumki doktorum esi cok yaslnmis baya kireclenmis dedi bide suyuna bakalim .. derken suyunun hic kalmadgni su seviyesinin 3 de oldugunu (ki 5 sinir riskli seviyemiski benimki dahada asagdaymis) suni sanciyla bile dogumun gerceklesemicegni rahmimdede aciklik olmamasindan dolayi hemen acil olarak sezeryana alindm ve ogle saatinde bebegime kavustumm oyle essiz oyle tarifsizki onun sevgisi anlatamam .. suan agrilarimdan duramicak vaziyetteyim ama onu gormek koklamak emzirmek bana bu agrinin 10 katinida yasatsa fazlasiyla cekmeye raziyimm darisi tum isteyenlere bekleyenlere olsun insallah tez zamnda
Hayırlı olsun, inşallah ağrıların da geçer kısa sürede. Sağlıkla büyüsün miniğin :)Asumnur kizlaaar sonunda cok sukur bende ANNE oldummmm..
Bugun randevu gunumdu doktora geldik muayene oluyodumki doktorum esi cok yaslnmis baya kireclenmis dedi bide suyuna bakalim .. derken suyunun hic kalmadgni su seviyesinin 3 de oldugunu (ki 5 sinir riskli seviyemiski benimki dahada asagdaymis) suni sanciyla bile dogumun gerceklesemicegni rahmimdede aciklik olmamasindan dolayi hemen acil olarak sezeryana alindm ve ogle saatinde bebegime kavustumm oyle essiz oyle tarifsizki onun sevgisi anlatamam .. suan agrilarimdan duramicak vaziyetteyim ama onu gormek koklamak emzirmek bana bu agrinin 10 katinida yasatsa fazlasiyla cekmeye raziyimm darisi tum isteyenlere bekleyenlere olsun insallah tez zamnda
aynen bizde mal gibiyiz .. annem ben esim sirayla yatiyoz tabi ben hic yatmiyorum nerdeyse. Mamayi biraktik sütümü sagip veriyoruz ama malesef biberona alisti memeyi verince sinirleniyor hemen gelmiyor yaBen iki haftadr uykuyu unuttm resmen mal gibiyim :) annemin de benden farki yok. Biz memeye 5. Gun baslayabildgmz icin mamanin zorlugunu cok cektik. Hemen emzirdiysen sanslisin bi iki gune canavar gibi somurmeye baslar bebis seni:)
Saol cnm 30 ile basladik ama birsktim 3 günden sonra sütümü sagip veriyorumHayırlı olsun cnm cok sevindim.kac cc ile başlattılar.
ay canim yine kimildiyo seninki benimkinin kan sekeri düsüyor hic hali olmuyor öyle uyuyor ne gözünü aciyor ne bisey memeye bile gücü yok. Cok sükür bu aksam biraz biraz kendine geldi habire süt pompaliyoz veriyoz. Evin icinde bebek var ama var mi yok mi belli degil aglamiyodu bile dogru düzgün. Insallah bi an önce düzelir yavrumOglum her sabah bi panik yasatiyor bana. Uyaniyorum tuvalete gidiyorum. Bir muz yiyorum. Anca o zaman basliyor kimildanmaya. Tembel uykucu mu olacak acaba minik tavsanim :)
Cok saol canim insallah:)Gözün aydın bir an önce toparlanman dilegiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?