- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
- Konu Sahibi endless love
-
- #6.421
Yanlış biliyorsun Can'ım. Doktorum kesinlikle ped önermedi içindeki sıvıyı kurutmayın canlı tuttuğu için asıl enfeksiyon kaptıran o onun yerine havlu kağıt kullanmamı önerdi. Bir kaç kat yaparak.Bence pecete kullanma canim, enfeksiyon sebebi. Gunluk pamuklu ve parfumsuz ped kullanmani tavsiye ederim. Birde akinto normal diyor herkes, ama idrar kacirmada hamilelerde oluyormus. İcini ferah tut, bol bol dua etmeyinunutmaaa
PLT degil yani? Kanda hangi degere baktirmak gerekiyor? Doktoruma ne diycem yani onu anlayamadim da:)hanileyken yapmıyorlar doktorunuza rıca edin yaptırın.tam kan tahlili başla bişey.ilk gebeliğim bu yüzden sonlandı yerinizde olsam yaptırırdım
Ben pamuklu kotex kullaniyorum, bende iyi geliyor bilemedim ama cok sık degistiriyorum zatenBen de kagit havlu kullaniyorum. Gunluk ped acayip kaşıntı yapiyor. Enfeksiyon yapmisti bende kac yil once. Bildigin fosforlu yesil akintim olmustu.
Ben internetten biraz arastrdim PLT palette denen tombosit kan hucresinden bakiliyomus doktorumun yaptigi kan tahlillerine baktim icinde oda var. Gercekten onemli bir konu yapilmayan varsa yaptirip hemen onlem almasini bende tavsiye ederim.PLT degil yani? Kanda hangi degere baktirmak gerekiyor? Doktoruma ne diycem yani onu anlayamadim da:)
Canım endişelenme 7 haftalıkken vajinal muayeneyle görebildi doktorMrb kızlar beni bi korku sardı yaa
Dr perşembe günü karından bakmisti 6.haftamda keseyi gorebildim sadece sizce normal mi bu sizde karından mi bakilmistiniz birde bebeği kaçıncı haftada görebildiniz
Alttan baksa gorebilirmiydim acaba diyorum
Nette kotu şeyler okudum korktum açıkçası
Normal demek ki o zaman canım sağol rahatladım biraz şimdi .kalp atışını bile duyanlar var o yüzden endiselendim bendeCanım endişelenme 7 haftalıkken vajinal muayeneyle görebildi doktor
Maşallah cnm,darısı bizlere olsun inşallah
Maşşallah cnmmm inşallah haftaya cumartesiye banada nasip olur sizlerle paylaşırım tüp bebek benimki kan sonucu aldıgımdan beri 20gündür saat dakika sayıyorum o anı yaşamak içinAllahın izniylebanada nasıp olurr kalp ayıslarını duymak
Hay Allahhep boylemi olucak acaba bi sebebi tedavi sekli yokmu canim.
Yine gozlerim doldu bu mesajlar beni benden aliyo..gozunuz aydin canim
İnş canım saglıklı kucagına alırsın bebegini ben dün kürtaj oldum normalde 8 haftalik olmasi gerekirken 6haftada durmuş gebelik kanamamda coktu fakat bebek kendi düşmeyince kürtaş olmak zorunda kaldim.Selam kızlar :) 5haftalık hamıleyım.bugun sabah silme kırmızı kan geldı. Hemen doktoruma gıttım. Doktor baktı alltan muane ettı kese gorundu.yerlesme kanaması ama dusuk olurmu bılemeyız dedı.takıp lazım dedı. 3tane ıgne yazdı.proterol depot diye. 1hafta ev ıstırihati verdı.işe gıdemıcem. Beta hcg de 1003cıktı. Beta bıraz dusuk degılmi? İçime sınmedı. Az önce acıle de gıttım bıde orda hcg ıstedım. Bırazdan cıkcak sonucu. Gene korkuorum ben. sımdi hıc kanamam yok.kahveye dönuşmuştu. Sımdı o da gelmıo.igneden de olabılır bılmıorum.keseyi de gördu doktor. Ins bebegıme bişi olmaz
Canm ben trombofili paneli dye biliyorm kan pihtilasmasi var dye baktrmak istyrm dediginde doktorlar anlar, benim de pihtilasmm var igne kullaniyorm umarim yardimci olabilmisimdir7 haftalıkken kese kaç cm olmalı sizinki kaç cm bilen varmi? Bir de bu kan pıhtılaşma testi nedir adı tam olarak bumu anlamadım da
Hayirlsi olsun canim insallah ikiziniz olucak demek ki varmi aileniz de ikiz?Merhaba arkadaslar bende 5 haftalik hamileyim doktora gittim 10gun sonra tekrar gidecem yeni yeni kese olusuyormus
Bana mı sordunuz anlayamadım cnm ben folbiol 5 mg kullaniyorum ya siz ?
Bende bes haftalik hamileyim henuz bulantim baslamadiKızlar benim ikinci hamileliğim.oğlumda hiç bulantim olmamıştı. Bunda da hiç yok.bulantiyla cinsiyet ilişkili olabilir.bulantisi olan arkadaşlar bence kızınız olacak
Nasıl anladiniz ikiz olacaginiHayirlsi olsun canim insallah ikiziniz olucak demek ki varmi aileniz de ikiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?