- Konu Sahibi endless love
-
- #6.461
Ben özele gidiyorum bana devleti onermedi cogu tanidigim ilgi yok alaka yok azarliyolar bilmem ne tabi her hastane bir olmaz bana yasadgm yerdeki hastane icin boyle dediler sizin oradakileri bilememBirde kizlar ben özelle gittim ama cogu kisi devlet hastanesini oneriyor kafam cok karisti siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Amin canim insallahAnladım canım nete çok bakmamak lazım sanırım moralim bozulmuştu okuduklarimdan sonra ama normalmiş çok şükür .cuma günü gideceğim bende inşallah gorebilirim o zaman melegimi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerinde goruruz inşallah hepimiz
Doktorum yazdi bana size yazmadimi
AMİNArkadaslar 8. Haftaya giricem ve bulantı felan yok.ins herşey yolundadır.insan merak ediyor.bebek nasıl 2 hafta sonra randevum var.ins.bebislerimiz sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyordur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İkiz olma ihtimaline nasıl vardınız merak ettimHayirlsi olsun canim insallah ikiziniz olucak demek ki varmi aileniz de ikiz?
Ben özele gidiyorum biraz sorunlu bir gebelik geçiriyorum çünkü devlette gittinde her zaman muhattap bulamıyorsun saat kaç olursa olsun bisey olsa arayabiliyorum doktorum beni yönlendiriyorBirde kizlar ben özelle gittim ama cogu kisi devlet hastanesini oneriyor kafam cok karisti siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Bende de hala yok canım bulantı falan en baştan beri hiç olmadı çok takıldım bi sorun mu var diye ama bulantısı olan arkadaşlar şükret haline dediler :)Arkadaslar 8. Haftaya giricem ve bulantı felan yok.ins herşey yolundadır.insan merak ediyor.bebek nasıl 2 hafta sonra randevum var.ins.bebislerimiz sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyordur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Yukari da da yazmistim yeni kese diyince ikinci kese olusuyor dye okudumİkiz olma ihtimaline nasıl vardınız merak ettim
Yukarıdakini gormedim deYukari da da yazmistim yeni kese diyince ikinci kese olusuyor dye okudum
Cig etten gelen bir mikrop vrmi bide kizamikcik bakiliyor bagisikliginiz varmi diye bakiliyor diye biliyorumPeki bunlar ne anlama geliyor neden yapiliyor
Ben de 9. Haftadayım 8e girene kadar göğüs ağrım dışında pek bi şikayetim yoktu ama bu hafta özellikle akşamları midem rahatsız gerçi hiç kusma derecesine gelmedi ama bi tuhaf yine de inşallah bundan daha fazlası olmaz sen de şükret iyi ki yokArkadaslar 8. Haftaya giricem ve bulantı felan yok.ins herşey yolundadır.insan merak ediyor.bebek nasıl 2 hafta sonra randevum var.ins.bebislerimiz sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyordur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bilgiler icin tesekkur yapmami istediler ama nicin bakildigini aciklamiyorlarCig etten gelen bir mikrop vrmi bide kizamikcik bakiliyor bagisikliginiz varmi diye bakiliyor diye biliyorum
Hiç bulantım Yok ama iştahım kapandı resmen acıkmıyorum. Zorla yiyorum bişeyler.su içmekteyse yoruldum bi insan sürekli mi susar.günde 4litreyi buluyor içtiğim su. E haliyle süreklide wcdeyim.İyi aksamlar arkadaslar,hersey yolundaysa bulantılara takılmayın gercekten cok zor bi süreç yemek yemesem bulanıyor yesem bulanıyor bence bulantıları olmayan arkadaslar kıymetini bilin
Canım az cok ayni mide bulantısı felaket tatliyi gormeye bile tahammulum yok ekşiyi arada y iyebiliyorum su hic icemiyorum cuma gunu veya daha erken bebisi gormeye gideceğiz hâlâ giremedik[/QUOTE]UOTE="Hayata_umutla, post: 48276219, member: 697549"]Selam kızlar nasılsınız insallah hepinizin hamileliği iyi geçiyordur. Bende iyiyim gub boyu kokulardan tiksinme bulanti ve şimdi akşamları 4 gundur migde yanması eksimesi başladı çok kötü ay bide hamilegimden beri suyu bile zor içiyorum ama tatlı yine çok istiyor canım ama tuzlufa ayni şekilde ama tek yemeklere üşeniyorum yemeğe. Halsiz oluyorum gun boyu canım bişey istemiyor. 10.10 randevum var inşallah bebeğimi iyi görürüm. Herşey yolundadır
Ben yemeği yerken bişey yok tabi herseyi yiyemiyorum.yemeği bırakır bırakmaz bulantım tekrar baslıyo yani hiç gecmiyorHiç bulantım Yok ama iştahım kapandı resmen acıkmıyorum. Zorla yiyorum bişeyler.su içmekteyse yoruldum bi insan sürekli mi susar.günde 4litreyi buluyor içtiğim su. E haliyle süreklide wcdeyim.
En azından yiyorsun boşver takma şurada kaç hafta kalmış bulantılarının geçmesine.doktorun ilaç vermedi mi bulantı için biraz olsun rahatlardın.Ben yemeği yerken bişey yok tabi herseyi yiyemiyorum.yemeği bırakır bırakmaz bulantım tekrar baslıyo yani hiç gecmiyor
Henüz dr gidemedim çünkü 1 hafta önce öğrendim hamile oldugumu adetlerim düzensiz olduğu için asırı mide bulantısından suphelenerek test yaptım carsamba gunude saglık ocagında kan verdim yarın randevum var ınşallah güzel sonuclarla gelirimEn azından yiyorsun boşver takma şurada kaç hafta kalmış bulantılarının geçmesine.doktorun ilaç vermedi mi bulantı için biraz olsun rahatlardın.
Hadi inşallah güzel haberlerle gel.o pıt pıtları bi gör çok farklı bi duygu.. yarın yaz ne hissettiğini merak ederim..Henüz dr gidemedim çünkü 1 hafta önce öğrendim hamile oldugumu adetlerim düzensiz olduğu için asırı mide bulantısından suphelenerek test yaptım carsamba gunude saglık ocagında kan verdim yarın randevum var ınşallah güzel sonuclarla gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?