• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
UOTE="Hayata_umutla, post: 48276219, member: 697549"]Selam kızlar nasılsınız insallah hepinizin hamileliği iyi geçiyordur. Bende iyiyim gub boyu kokulardan tiksinme bulanti ve şimdi akşamları 4 gundur migde yanması eksimesi başladı çok kötü ay bide hamilegimden beri suyu bile zor içiyorum ama tatlı yine çok istiyor canım ama tuzlufa ayni şekilde ama tek yemeklere üşeniyorum yemeğe. Halsiz oluyorum gun boyu canım bişey istemiyor. 10.10 randevum var inşallah bebeğimi iyi görürüm. Herşey yolundadır
Canım az cok ayni mide bulantısı felaket tatliyi gormeye bile tahammulum yok ekşiyi arada y iyebiliyorum su hic icemiyorum cuma gunu veya daha erken bebisi gormeye gideceğiz hâlâ giremedik[/QUOTE]
Kendimi gördüm canm bi an sende . Bende öyleyim tatlıyı çok seven ben artık gorecek gözüm yok ekşiyi dediğin gibi arada bi yiyebiliyorum . İstifra etmiyorum çok şükür ama migde bulantım felaket birde tiksiniyorumki anlatamam :KK43:

Arkadaslar 8. Haftaya giricem ve bulantı felan yok.ins herşey yolundadır.insan merak ediyor.bebek nasıl 2 hafta sonra randevum var.ins.bebislerimiz sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyordur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim randevuma daha çok var :KK43:
Hergun gidip görmek istiyorum melegimi.
Tam 1 ay var canm

Hadi inşallah güzel haberlerle gel.o pıt pıtları bi gör çok farklı bi duygu.. yarın yaz ne hissettiğini merak ederim..
Cok şükür daha önce tattım o duyguyu ikinci olacak nasipse.yazarım inşallah Rabbim isteyen herseke nasip etsin bu duyguları

Kizlar ya yemek yiyemiyorum daha dogrusu yapamiyorum sabh bi tost azonce bi tas corba yedim :( saglikli beslenemiyorum mutfaktan tiksiniyorum yanimda kimsede yok esimde yemek yapsmiyo ne yapicam bilmiyorum insalöah gecer ucuncu aydn sonra bu durum sonrasi onemli cunku bebis icin gerci annem burda olucal sorun olmaz ama bu bi ay ne yapicam bilmiyorum

Kizlar ya yemek yiyemiyorum daha dogrusu yapamiyorum sabh bi tost azonce bi tas corba yedim :KK43: saglikli beslenemiyorum mutfaktan tiksiniyorum yanimda kimsede yok esimde yemek yapsmiyo ne yapicam bilmiyorum insalöah gecer ucuncu aydn sonra bu durum sonrasi onemli cunku bebis icin gerci annem burda olucal sorun olmaz ama bu bi ay ne yapicam bilmiyorum
Ah canım tek değilsin ...bende hic bisi yiyemiyorum saglikli beslenemiyorum mutfağın önünden bile geçmek istemiyorum tiksinmeyide geçtim artık yemek görmek bile istemiyorum :( sabahları tereyağında yumurta yiyorum aksamda senin gibi bi kase çorba aralarda meyve yiyorum sadece sütten bile tiksindim sanki o Derece.7+5 im umarı
12. Haftadan sonra birşey kalmaz tek temennim bu

Canım az cok ayni mide bulantısı felaket tatliyi gormeye bile tahammulum yok ekşiyi arada y iyebiliyorum su hic icemiyorum cuma gunu veya daha erken bebisi gormeye gideceğiz hâlâ giremedik
Kendimi gördüm canm bi an sende . Bende öyleyim tatlıyı çok seven ben artık gorecek gözüm yok ekşiyi dediğin gibi arada bi yiyebiliyorum . İstifra etmiyorum çok şükür ama migde bulantım felaket birde tiksiniyorumki anlatamam :KK43:[/QUOTE]
BEndede yok cıkarma ama gece bile bulanıyor umarim hepimizinki gecer 3 ay diyorlar ama

Merhaba kızlar dün hafif agrim oldu korktum doktora gittim keseyi gördük herşey normal dedi ama protestan verdi günde 3 tane iyice yapissin diyeymis daha önce hiç mide bulantim ve baş dönmem yoktu ilaca bugün başladım mide bulantim bas dönmem başladı acaba ilactanmi yoksa hamileliktenmi anlayamadım.

Ah canım tek değilsin ...bende hic bisi yiyemiyorum saglikli beslenemiyorum mutfağın önünden bile geçmek istemiyorum tiksinmeyide geçtim artık yemek görmek bile istemiyorum :KK43: sabahları tereyağında yumurta yiyorum aksamda senin gibi bi kase çorba aralarda meyve yiyorum sadece sütten bile tiksindim sanki o Derece.7+5 im umarı

Mide bulantilariniz ne zaman basladi

Ah canım tek değilsin ...bende hic bisi yiyemiyorum saglikli beslenemiyorum mutfağın önünden bile geçmek istemiyorum tiksinmeyide geçtim artık yemek görmek bile istemiyorum :KK43: sabahları tereyağında yumurta yiyorum aksamda senin gibi bi kase çorba aralarda meyve yiyorum sadece sütten bile tiksindim sanki o Derece.7+5 im umarı
Insallah canim ya benimde 7 haftadan sonra basladi bu tiksinti simdi 8+4 um bende insallah gecer esim geldi yazik yemek sordu aksama kadar kalkmadim ki mutfaga bile girmek istemiyorum pizza yapti sagolsun :) ben sebze et yiyemiyorum artik ne olursa onuda migdem kalka kalka yemek zorundayim malesef yoksa ac kalicam migdem kuculucek o zaman ucuncu aydan sonrada zor yerim ya kotu oldum niye bilmiyom :( allah yardimcimiz olsun

Aynen canım etli yemek yiyemiyorum soğan acayip pis kokuyor zencefil çayı içmenin yada koklamanin iyi geldiğini duymuştum ama denemedim genelde bitki çayı içmek iyi değil diye duymuştum onun için denemedim yani
Limonlu ıhlamur içtim biraz iyi geldi ama bulantı hissini giderecek birsey bulamadım bu gidişle evde yemek yapamicam:KK9::kusmuk:

Merhaba kızlar dün hafif agrim oldu korktum doktora gittim keseyi gördük herşey normal dedi ama protestan verdi günde 3 tane iyice yapissin diyeymis daha önce hiç mide bulantim ve baş dönmem yoktu ilaca bugün başladım mide bulantim bas dönmem başladı acaba ilactanmi yoksa hamileliktenmi anlayamadım.
İlacin yan etkisi o canim ilacini icince uyuman gerek bende kullandim yatacagim zaman iciyordum gece sabah olanida esim ise gittikten sonra icip yatiyordum Allah yardimciniz olsun saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin

Iyi aksamlar kizlarrr bende suan 6+4gunluk hamileyim grubayeni katildim bu grubun faydali olacagini dusunuyorum. :)yorum yazdgmizda yada cevap aldgmizda telefonumuza bildirim geliyormu yoksa benim mi takip etmem gerekiyor

Back
X