- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 83
- 41
- Konu Sahibi endless love
- #6.501
Kolay gelsin canım benimkide hasta 1 haftadır bende gribim zaten zorlanıyorum Allah yardımcımız olsunGünaydın canım pazartesi telaşı,kızımı okula hazırlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım benimkide hasta 1 haftadır bende gribim zaten zorlanıyorum Allah yardımcımız olsunGünaydın canım pazartesi telaşı,kızımı okula hazırlıyorum

Ben gidecegim aslında dr a ilk gidişim ama nasipse kalp atışınıda duymayı umuyorumGünaydınn bugun kalp atışı icin giden varmı benim gibi inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz
İnşallah canım mutlu haberlerle dönerizBen gidecegim aslında dr a ilk gidişim ama nasipse kalp atışınıda duymayı umuyorum
Günaydın kızlar, bütün hafta sağlıklı mutlu huzurlu bebişlerimizle keyifli geçsin![]()
Günaydın güzellll anneler nasılsınız bakalım![]()
Günaydın canım pazartesi telaşı,kızımı okula hazırlıyorum
Günaydııııın herkese,hayırlı hbrler alacağımız,güzel bir hafta olsun anne adayları![]()
Bol c vitamini tuketelimgrip salgini varmış havalar bir sicak bir soguk dikkat etmeliyizzz![]()
Midem iyi cok sukur ama gecen haftadan beri ishalim bende..günaydın kızlar.hayırlı güzel bir hafta olur inşallah hepimize.ishal problemi yaşıyan varmı arkadaşlar.bıde mügde bulantınız ve halsizliğiniz günün hangi saatınde yoğunlaşıyor.benım akşam 5 den sonra dermanım kalmıyor.miğdem bulanıyo çok.başım dönüyo.ıshal oluyorum.sizlerin nasıl?
Gunaydin güzel mayıs anneleri. Sağlıklı ve huzurlu mis gibi bir hafta diliyorum![]()
Günaydın canım iş güç koşturmaca pazartesi modu sen nasılsın bebiş nasıl?Günaydın güzellll anneler nasılsınız bakalım![]()
Günaydınn. Güzel haberler alalım hepimiz canım inşallahGünaydııııın herkese,hayırlı hbrler alacağımız,güzel bir hafta olsun anne adayları![]()
Hayırlı olsun yavrun canım hg aramıza :) Saglıkla al kucagına İnşallah ❤Iyi aksamlar kizlarrr bende suan 6+4gunluk hamileyim grubayeni katildim bu grubun faydali olacagini dusunuyorum. :)yorum yazdgmizda yada cevap aldgmizda telefonumuza bildirim geliyormu yoksa benim mi takip etmem gerekiyor
Benimde var ya buda bulantıyı tetikliyor iyiceKızlar agzınızda acı tat var mıı
Mersinde oturuyorumNerede oturuyorsun
Orasida guzel memleket istanbuldaki devlet hastaneleri guzel ben kendim 3dogum yaptim iki kürdaş oldum hepsi devlete daha ct bebek düşemedigi icin cok sancim oldu oyuzden zeynep kamile gitim ist en kôklü kadın dogum hastanesi doktorlarda iyiydi bazi tipler vardirya boş yere bagrirlar ortaligi bir birine katarlar sen dr iyi gecinirsen kimse kimseye bagirmaz .git devlete hosuna gitmese özele kimi tavsiye ederlerse ona gidersin Allah kolaylik versin.haberdar edersen durumndan sevinirim sag saglim saglikli evladini kucagina almayi Allah nasib etsin inş.Mersinde oturuyorum
Hatirladigim kadariyla bugun dr gidecektin gitmedinmi.Kızlar günaydın bebeğin oldugu yerde kasılma oluyor sünger takıp asılmak gibi kanamam falan yok dün evime dönüş yaptım eşim arabayla aldı otobüste değil yani yolculuktanmıdır acababirde baba evinden dönme burukluğu var içimde yanlızlık başladı bugün tekrar
![]()
O tat genelde dogum olanakadar gitmiyor malesef biraz hafifler benim oyle oluyordu genelde.Ağzımda metalik bir tat var Can'ım çok fena yediğim hiçbirşeyden tat almıyorum zevkle Yediğimiz hatırlamıyorum
Amin güzelim... Herkes için hepimiz için dua ediyorum...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Günaydınn. Güzel haberler alalım hepimiz canım inşallah