• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
günaydın kızlar.hayırlı güzel bir hafta olur inşallah hepimize.ishal problemi yaşıyan varmı arkadaşlar.bıde mügde bulantınız ve halsizliğiniz günün hangi saatınde yoğunlaşıyor.benım akşam 5 den sonra dermanım kalmıyor.miğdem bulanıyo çok.başım dönüyo.ıshal oluyorum.sizlerin nasıl?

Günaydın kızlar, bütün hafta sağlıklı mutlu huzurlu bebişlerimizle keyifli geçsin :KK68:
:KK200:
Günaydın güzellll anneler nasılsınız bakalım :anneadayı::anneadayı::KK46:
Günaydın canım pazartesi telaşı,kızımı okula hazırlıyorum
Günaydııııın herkese,hayırlı hbrler alacağımız,güzel bir hafta olsun anne adayları :KK66:
grip salgini varmış havalar bir sicak bir soguk dikkat etmeliyizzz:hasta::skandal:
Bol c vitamini tuketelim
günaydın kızlar.hayırlı güzel bir hafta olur inşallah hepimize.ishal problemi yaşıyan varmı arkadaşlar.bıde mügde bulantınız ve halsizliğiniz günün hangi saatınde yoğunlaşıyor.benım akşam 5 den sonra dermanım kalmıyor.miğdem bulanıyo çok.başım dönüyo.ıshal oluyorum.sizlerin nasıl?
Midem iyi cok sukur ama gecen haftadan beri ishalim bende..
Gunaydin güzel mayıs anneleri. Sağlıklı ve huzurlu mis gibi bir hafta diliyorum :KK36:

:KK200::KK200:gunaydiinnn :KK200::KK200:

Iyi aksamlar kizlarrr bende suan 6+4gunluk hamileyim grubayeni katildim bu grubun faydali olacagini dusunuyorum. :)yorum yazdgmizda yada cevap aldgmizda telefonumuza bildirim geliyormu yoksa benim mi takip etmem gerekiyor
Hayırlı olsun yavrun canım hg aramıza :) Saglıkla al kucagına İnşallah ❤
benim epostama geliyor bildirim canım

Kızlar günaydın bebeğin oldugu yerde kasılma oluyor sünger takıp asılmak gibi kanamam falan yok dün evime dönüş yaptım eşim arabayla aldı otobüste değil yani yolculuktanmıdır acaba:( birde baba evinden dönme burukluğu var içimde yanlızlık başladı bugün tekrar :(

Mersinde oturuyorum
Orasida guzel memleket istanbuldaki devlet hastaneleri guzel ben kendim 3dogum yaptim iki kürdaş oldum hepsi devlete daha ct bebek düşemedigi icin cok sancim oldu oyuzden zeynep kamile gitim ist en kôklü kadın dogum hastanesi doktorlarda iyiydi bazi tipler vardirya boş yere bagrirlar ortaligi bir birine katarlar sen dr iyi gecinirsen kimse kimseye bagirmaz .git devlete hosuna gitmese özele kimi tavsiye ederlerse ona gidersin Allah kolaylik versin.haberdar edersen durumndan sevinirim sag saglim saglikli evladini kucagina almayi Allah nasib etsin inş.

Kızlar günaydın bebeğin oldugu yerde kasılma oluyor sünger takıp asılmak gibi kanamam falan yok dün evime dönüş yaptım eşim arabayla aldı otobüste değil yani yolculuktanmıdır acaba:KK43: birde baba evinden dönme burukluğu var içimde yanlızlık başladı bugün tekrar :KK43:
Hatirladigim kadariyla bugun dr gidecektin gitmedinmi.

Günaydınn. Güzel haberler alalım hepimiz canım inşallah
Amin güzelim... Herkes için hepimiz için dua ediyorum...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Ben evdeyim progestanın etkisiyle bol bol uyuyorum... Sersem gibiyim,midem bulanıyor ama çıkaracak kadar degil.... İnşallah içerdekiler büyüyordur güzel güzel... Bnm Dr gitmeme daha 2 hafta var sizlerden gelen güzel hbrlerle seviniyorum moral oluyor resmen ;)

Back
X