- 3 Mayıs 2016
- 515
- 527
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #6.521
Evet cnm bnde öyle biliyorum ve mantık olarakta doğrusu bu bence zaten sık sık değiştiriyorumYanlış biliyorsun Can'ım. Doktorum kesinlikle ped önermedi içindeki sıvıyı kurutmayın canlı tuttuğu için asıl enfeksiyon kaptıran o onun yerine havlu kağıt kullanmamı önerdi. Bir kaç kat yaparak.
Canim progestani agizdan mi aliyorsun. Kac mg aliyorsun. Gunde kac kere iciyorsunAmin güzelim... Herkes için hepimiz için dua ediyorum...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Ben evdeyim progestanın etkisiyle bol bol uyuyorum... Sersem gibiyim,midem bulanıyor ama çıkaracak kadar degil.... İnşallah içerdekiler büyüyordur güzel güzel... Bnm Dr gitmeme daha 2 hafta var sizlerden gelen güzel hbrlerle seviniyorum moral oluyor resmen
Evet bende havlu kağıt kullanıyorum daha iyi oluyor zaten sık sık wc gidiyoruz her gittiğimizde de yenisi gelio :)Evet cnm bnde öyle biliyorum ve mantık olarakta doğrusu bu bence zaten sık sık değiştiriyorum
günaydın kızlar.hayırlı güzel bir hafta olur inşallah hepimize.ishal problemi yaşıyan varmı arkadaşlar.bıde mügde bulantınız ve halsizliğiniz günün hangi saatınde yoğunlaşıyor.benım akşam 5 den sonra dermanım kalmıyor.miğdem bulanıyo çok.başım dönüyo.ıshal oluyorum.sizlerin nasıl?
Günaydın güzellll anneler nasılsınız bakalım
Canim normal o bendede oluyo uzun sure dik oturunca yada uzanirken gerilince yani bacaklarimi karnima dogru cekmeyip dumduz yatinca bi gerginlik oluyo bebegin oldgu yerde bide buyuyo zaten hizla :)Kızlar günaydın bebeğin oldugu yerde kasılma oluyor sünger takıp asılmak gibi kanamam falan yok dün evime dönüş yaptım eşim arabayla aldı otobüste değil yani yolculuktanmıdır acababirde baba evinden dönme burukluğu var içimde yanlızlık başladı bugün tekrar
Canim normal o bendede oluyo uzun sure dik oturunca yada uzanirken gerilince yani bacaklarimi karnima dogru cekmeyip dumduz yatinca bi gerginlik oluyo bebegin oldgu yerde bide buyuyo zaten hizla :)Kızlar günaydın bebeğin oldugu yerde kasılma oluyor sünger takıp asılmak gibi kanamam falan yok dün evime dönüş yaptım eşim arabayla aldı otobüste değil yani yolculuktanmıdır acababirde baba evinden dönme burukluğu var içimde yanlızlık başladı bugün tekrar
Hisgeldin her gelene kapimiz acik :)Slam kızlar ; hesaplara göre Mayıs annesi olacağım :) benide alacak mısınız gruba :)
Cnm evet ağızdan 100 lük günde 3 kere... Drum istersen alttan da alabilirsin etkilerinden biraz az etkilenirsin Dedi ama ben alışkanlık yutuyorum... Daha önce 1 düştüğüm var aslında uzanmam iyi yoksa durmam iş yaparım bölece dinlenmiş oluyorumCanim progestani agizdan mi aliyorsun. Kac mg aliyorsun. Gunde kac kere iciyorsun
Merhaba anne adayları:)
Şu hamilelik takvimi eklemeyi beceremedin nasıl oluyor acaba
Biz 7. haftaya girdik bu 2. bebeğim olacak inşallah, henüz kalp atışını duymadık 10 gün sonra randevum var. Hala duymayan var mı acaba benim gibi?
İlk gebeliğimde 4. hafta başlamıştı bulantılarım. Bunda hiç olmadı. Öyle çok ağır kokulara ağır yemeklere tepki oluyor o kadar. Normalde de hassasım zaten kokulara. Bazen hamileliği unutuyorum bile. Haliyle bir tedirginlik oldu. Kalp atışını duysam rahat edeceğim sanırm
Ben varıııııımMerhaba anne adayları:)
Şu hamilelik takvimi eklemeyi beceremedin nasıl oluyor acaba
Biz 7. haftaya girdik bu 2. bebeğim olacak inşallah, henüz kalp atışını duymadık 10 gün sonra randevum var. Hala duymayan var mı acaba benim gibi?
İlk gebeliğimde 4. hafta başlamıştı bulantılarım. Bunda hiç olmadı. Öyle çok ağır kokulara ağır yemeklere tepki oluyor o kadar. Normalde de hassasım zaten kokulara. Bazen hamileliği unutuyorum bile. Haliyle bir tedirginlik oldu. Kalp atışını duysam rahat edeceğim sanırm
Kızlar selamlar. İlk gebelik olunca müthiş tecrübesiz bir haldeyim. En son 6. Hafta dolduğunda kalp atışlarını gördük. Dr şu zaman gel demedi, hem Dr degistiricem zaten. Ama ne zaman gitmem gerek ki doktora bir daha? Ne yazsam cevap vermiyorsunuz buna dönün yahu:)
Ilk hamilelik mi canim bende tik yok hamile oldu.u tumden unutuyorum ya kizimdada hic kusmadim etmedim ama bi agiz tadim pek yoktu bunda daha da iyi geciyo anlamadim biseyBen de yemek yapamıyorum kokudan dolayı, pişmiş yemeği bile ısıtamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?