2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet cnm bnde öyle biliyorum ve mantık olarakta doğrusu bu bence zaten sık sık değiştiriyorum

Canim progestani agizdan mi aliyorsun. Kac mg aliyorsun. Gunde kac kere iciyorsun

Canim c.tesi gunu siddetli halsizlik ve bas donmesiyle doktora gittim serum takildi vs ama doktor ozellikle bana ishal var mi diye sordu hayir dedim bende yoktu istersen doktorunu arayip ishalle ilgili bir bilgi al . Cok gecmis olsun

Merhaba anne adayları:)
Şu hamilelik takvimi eklemeyi beceremedin nasıl oluyor acaba
Biz 7. haftaya girdik bu 2. bebeğim olacak inşallah, henüz kalp atışını duymadık 10 gün sonra randevum var. Hala duymayan var mı acaba benim gibi?
İlk gebeliğimde 4. hafta başlamıştı bulantılarım. Bunda hiç olmadı. Öyle çok ağır kokulara ağır yemeklere tepki oluyor o kadar. Normalde de hassasım zaten kokulara. Bazen hamileliği unutuyorum bile. Haliyle bir tedirginlik oldu. Kalp atışını duysam rahat edeceğim sanırm

Canim normal o bendede oluyo uzun sure dik oturunca yada uzanirken gerilince yani bacaklarimi karnima dogru cekmeyip dumduz yatinca bi gerginlik oluyo bebegin oldgu yerde bide buyuyo zaten hizla :)

Canim normal o bendede oluyo uzun sure dik oturunca yada uzanirken gerilince yani bacaklarimi karnima dogru cekmeyip dumduz yatinca bi gerginlik oluyo bebegin oldgu yerde bide buyuyo zaten hizla :)

Canim progestani agizdan mi aliyorsun. Kac mg aliyorsun. Gunde kac kere iciyorsun
Cnm evet ağızdan 100 lük günde 3 kere... Drum istersen alttan da alabilirsin etkilerinden biraz az etkilenirsin Dedi ama ben alışkanlık yutuyorum... Daha önce 1 düştüğüm var aslında uzanmam iyi yoksa durmam iş yaparım bölece dinlenmiş oluyorum

Kızlar selamlar. İlk gebelik olunca müthiş tecrübesiz bir haldeyim. En son 6. Hafta dolduğunda kalp atışlarını gördük. Dr şu zaman gel demedi, hem Dr degistiricem zaten. Ama ne zaman gitmem gerek ki doktora bir daha? Ne yazsam cevap vermiyorsunuz buna dönün yahu:)

Bende henüz kalp atışını duymayanlardanım canım allah kosmet ederse cumartesi duyucam ama bendede hiç bir belirti yokk ve içimde ne olup bıtıyor cok merak ediyorum ilk defa bı haftasonu hemen gecsın de sonrakı hafta sonu gelsın dıe dua ettım kaldı 5 günbide hamıle kaldıgımdan bu yana 1 kilo almısım kızlar bole giderse bilmem kaç kilo alırım tek belirtim biraz iştahım acıldıumarım herşey yolundadır

Ben varıııııım bende bugün 7 oldum... Benimde kontrolüm hmn hmn seninle aynı günler... İnşallah duyacağız cnm bizde...hepimiz o pıt pıtları duyunca Mutlu olacagız... Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah

canım bence biranonce doktor belirle.ben 3 farklı doktora gittim farklı nedenler ıçın.enn son 3. de karar kıldım.bana 3 hafta sonra yanı 11 hafta gel dedıler.ama bence 11. haftayı bekleme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…