- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi endless love
- #6.561
canım cihazla alakalı bişi yada geç döllenme olabilirmiBebegim kalp atışları yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cihazla alakalı bişi yada geç döllenme olabilirmiBebegim kalp atışları yok![]()
Merhaba anne adayları:)
Şu hamilelik takvimi eklemeyi beceremedin nasıl oluyor acaba
Biz 7. haftaya girdik bu 2. bebeğim olacak inşallah, henüz kalp atışını duymadık 10 gün sonra randevum var. Hala duymayan var mı acaba benim gibi?
İlk gebeliğimde 4. hafta başlamıştı bulantılarım. Bunda hiç olmadı. Öyle çok ağır kokulara ağır yemeklere tepki oluyor o kadar. Normalde de hassasım zaten kokulara. Bazen hamileliği unutuyorum bile. Haliyle bir tedirginlik oldu. Kalp atışını duysam rahat edeceğim sanırm![]()
bende 2017 Mayıs annesi olacağımm :) İnşallahhhh :) Benide alınnnnnnn![]()
Bebegim kalp atışları yok![]()
Dikkat et kendine canımKızlar ben rahatsızlandım eve geldim. Karın agrısı ishal mide bulantısı kusma var. Sabah 1 kere kustum gerci ama ishal devam ediyor üşüttüm mü acaba![]()
Canım geçmiş olsun ben yeni atlattım gribi 15 gün sürdü geçmesiKolay gelsin canım benimkide hasta 1 haftadır bende gribim zaten zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun
Canım bende yeni duydum kalp atışlarını 1 ay sonra 2 li test zamanı gideceğim.kalp atışlarını duyduktan sonra bi sıkıntın olmadığı sürece ayda 1 gitmen yeterliKızlar selamlar. İlk gebelik olunca müthiş tecrübesiz bir haldeyim. En son 6. Hafta dolduğunda kalp atışlarını gördük. Dr şu zaman gel demedi, hem Dr degistiricem zaten. Ama ne zaman gitmem gerek ki doktora bir daha? Ne yazsam cevap vermiyorsunuz buna dönün yahu:)
Canım kaç haftalıksın bebek göründü mü peki başka bir Dr a daha gitBebegim kalp atışları yok![]()
Herşey güzel bebek güzel gelişmiş ama kalp atışı yok dedi 8 haftalık her ihtimale karşı 2 gün sonra tekrar gel dedi
Canım sen şimdi hiç moralini bozma bu şekilde 2 gün geçmez. Sen hemen başka bir doktora daha görün derim ben. Herşey Güzelse nasıl kalp atışını duymaz yada sana böyle söylerHerşey güzel bebek güzel gelişmiş ama kalp atışı yok dedi 8 haftalık her ihtimale karşı 2 gün sonra tekrar gel dedi
Saol canım sıcak su torbasıyla yatıyorum simdiDikkat et kendine canım![]()
Canım kalp atışı olmayan Bebek gelişir mi. Gelişmesi durmuş demesi lazım. Bence sen başka bir doktora gitHerşey güzel bebek güzel gelişmiş ama kalp atışı yok dedi 8 haftalık her ihtimale karşı 2 gün sonra tekrar gel dedi
Canım belirtilerin devam ediyor mu ??Doktorum cok iyi bi dokror doçent ama o kadar baktı yok dedi cok kötüyüm ya cok hazırlamıştım kendimi
cnm muhtemelen 11-12haftalarda gidersen ikili test zamanin gelmis olur gitmysken testlerinide yaptirirsin cnmKızlar selamlar. İlk gebelik olunca müthiş tecrübesiz bir haldeyim. En son 6. Hafta dolduğunda kalp atışlarını gördük. Dr şu zaman gel demedi, hem Dr degistiricem zaten. Ama ne zaman gitmem gerek ki doktora bir daha? Ne yazsam cevap vermiyorsunuz buna dönün yahu:)
canımHerşey güzel bebek güzel gelişmiş ama kalp atışı yok dedi 8 haftalık her ihtimale karşı 2 gün sonra tekrar gel dedi
Canım inş.2 gün sonra duyarsınız kalp atışlarınıHerşey güzel bebek güzel gelişmiş ama kalp atışı yok dedi 8 haftalık her ihtimale karşı 2 gün sonra tekrar gel dedi
Ins. Gorursunuz canim. Daha once gormusmuydunuz kalp atisini.Doktorum cok iyi bi dokror doçent ama o kadar baktı yok dedi cok kötüyüm ya cok hazırlamıştım kendimi
Yok görmedik canım ilk kez görücektik ama olmadıIns. Gorursunuz canim. Daha once gormusmuydunuz kalp atisini.
canım
Canım inş.2 gün sonra duyarsınız kalp atışlarını![]()
canım farklı bir doktora git benceYok görmedik canım ilk kez görücektik ama olmadı
canım inşallah görürsün istersen başka bi doktora da gitYok görmedik canım ilk kez görücektik ama olmadı