2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ben rahatsızlandım eve geldim. Karın agrısı ishal mide bulantısı kusma var. Sabah 1 kere kustum gerci ama ishal devam ediyor üşüttüm mü acaba

canım yukarıda kişisel bilgilere girip orda tahmini doğum tarihini gir ve en altta değişiklikleri kaydet de olacaktır :)

bende 2017 Mayıs annesi olacağımm :) İnşallahhhh :) Benide alınnnnnnn

hoşgeldin canım :)
Bebegim kalp atışları yok

Nasıl yok canım doktor ne dedi

Kolay gelsin canım benimkide hasta 1 haftadır bende gribim zaten zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun
Canım geçmiş olsun ben yeni atlattım gribi 15 gün sürdü geçmesi
Canım bende yeni duydum kalp atışlarını 1 ay sonra 2 li test zamanı gideceğim.kalp atışlarını duyduktan sonra bi sıkıntın olmadığı sürece ayda 1 gitmen yeterli
Bebegim kalp atışları yok
Canım kaç haftalıksın bebek göründü mü peki başka bir Dr a daha git

Herşey güzel bebek güzel gelişmiş ama kalp atışı yok dedi 8 haftalık her ihtimale karşı 2 gün sonra tekrar gel dedi

Herşey güzel bebek güzel gelişmiş ama kalp atışı yok dedi 8 haftalık her ihtimale karşı 2 gün sonra tekrar gel dedi
Canım sen şimdi hiç moralini bozma bu şekilde 2 gün geçmez. Sen hemen başka bir doktora daha görün derim ben. Herşey Güzelse nasıl kalp atışını duymaz yada sana böyle söyler

Doktorum cok iyi bi dokror doçent ama o kadar baktı yok dedi cok kötüyüm ya cok hazırlamıştım kendimi

Canım kalp atışı olmayan Bebek gelişir mi. Gelişmesi durmuş demesi lazım. Bence sen başka bir doktora git

cnm muhtemelen 11-12haftalarda gidersen ikili test zamanin gelmis olur gitmysken testlerinide yaptirirsin cnm

Merhaba, rutin gebelik testlerinden biri de hepatit. Bende negatif çıktı ama maalesef vücudumda antikor da yok. Yani zamanında hepatit aşısı olmamışım ya da aşının koruyuculuğu bitmiş. O kısmını bilmiyorum. Kısacası, doktorumla konuştuğumda, 3 ay bittikten sonra belirli aralıklarla aşı olmamı tavsiye etti. Henüz 3 ayı tamamlamadım. Okuduklarıma göre illa aşı olmam gerekli değilmiş ama doktor tavsiye ederse sağlık ocakları hamilelere de aşı yapıyormuş. İkilemde kaldım. Bu durumda olan başka birisi var mı?

kızlar slm bişey sorcam size hemogram testindeki plt ile kan pıhtılaşması testi aynı mı ögrenmek için ayrı bi test mi yaptrmamz gerekiyor yoksa hemogram yeterli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…