- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 39
- Konu Sahibi endless love
- #4.481
Can'ım dikkatli olmanda fayda var olabiliyorda olmuyordaKızlar hamilelikte sık sık hapşurmanın bebege bi zararı varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım dikkatli olmanda fayda var olabiliyorda olmuyordaKızlar hamilelikte sık sık hapşurmanın bebege bi zararı varmı?
Valla ne bilim benim hiç sağımdan bakmadı bu sefer hatta ben dedim bu kez solumda agrı hissediyorum die
Canım benim oğlum ultrasonda sol karnımda sagdaydı.ama bu da solda ultrasona göre
Canım senin ki ultrason kağıdına göre sağ da sanki ben mi yanılıyorumbuda 6+1
Anlamıyorumki :) ikiside 6+1 de çekildi kağıda göre sağda gözüküyor ama soldan baktı aslındaCanım senin ki ultrason kağıdına göre sağ da sanki ben mi yanılıyorum
İşte malasef hapşurmanın bi önlemi yok keneümi tuttutum zamanda kasılıyorum orr bilmiyorum korkuyorum 6 yıl sonra ilk hamileligimCan'ım dikkatli olmanda fayda var olabiliyorda olmuyorda
Canım kağıda göre sagdaysa karnında soldan bakacak tabiki yani tersini düşünAnlamıyorumki :) ikiside 6+1 de çekildi kağıda göre sağda gözüküyor ama soldan baktı aslında
Anladım şimdi seninde kızın sol tarafındamıydıCanım kağıda göre sagdaysa karnında soldan bakacak tabiki yani tersini düşün
5+2 deyken vajinal ultrasonda kese gorundu. Ama drum kalp atisi olmadan heveslenme dedi bana. Simdiki gebeliklerin cogu ya kimyasal oluyormuş ya bos kese oluyormus ya kalbi atmiyormus. Baya olumusz konuştu. Amaci beni uzmek degilmis. Ama kadınlar heveslendiginde sonra olumsuz olunca cok cok uzuluyolarmis. Kalp atisi olunca foto vercem sana dedi. Yarin baska dr a gidicem gormek icin en azinean bos mu dolu mu gorururm kalp atisini duymasamda.Neden hic fotografin yok cnm
Biliyorum ultrasona gore soldaydi zaten :)Hayatım ultrason kağıdında sol anne karnında sağ oluyor .
Ay tovbeee yapmam bidaha Allah razi olsun cnmEvet ısı verdiği için ilk aylarda çok sıcak suyla duş almak bile yasak bize yapma sakın
anladim cnm degisiyor iste doktorlar benim doktorumda fotoyu verdi ama kalp atisi olmadan gebelik var diyemem dedi5+2 deyken vajinal ultrasonda kese gorundu. Ama drum kalp atisi olmadan heveslenme dedi bana. Simdiki gebeliklerin cogu ya kimyasal oluyormuş ya bos kese oluyormus ya kalbi atmiyormus. Baya olumusz konuştu. Amaci beni uzmek degilmis. Ama kadınlar heveslendiginde sonra olumsuz olunca cok cok uzuluyolarmis. Kalp atisi olunca foto vercem sana dedi. Yarin baska dr a gidicem gormek icin en azinean bos mu dolu mu gorururm kalp atisini duymasamda.
Biliyorum ultrasona gore soldaydi zaten :)
Cümlemizden Can'ım benimAy tovbeee yapmam bidaha Allah razi olsun cnm
Kız iyce karıştırdın :) benim oğlum var ultrason kağıdında soldaydı ama karnımda sagdaydı :)Anladım şimdi seninde kızın sol tarafındamıydı![]()
Ben de ekim 2015 annesiyim[/QUOTE]Ha ha ha aynen bendede öyle oldu bende Mart 2015 annesiyim
Ben 28 Şubat 2015 annesiyim ama normalde 16 martta doğması gerekti sezeyim olunca erken oldu :)[/QUOTE]Ben de ekim 2015 annesiyim
Bnce öyle düşünme seni cok iyi anlıorm canım ama gönlünü ferah tut tekrarlamıoBende bos bi gebelik yasadim bundan once.gercekten cok uzulmustum.suanda doktora gitmeye korkuyorum goremiycek diye![]()
Yakı hamilelik de takılmaz hemen çıkarAy valla sormadim.dunku lekelenmem ondanmi olduki acaba iyiki yazdin birazdan bidaha yapacaktim
10 gün sonra gel dedi doktor. Sanırım 02-03 Ekim gibi giderim... Allah nasip eder kalp atışlarını da duyarız inşallah...Aynen canim bende tup bebkle hamile kaldim:) 4+6gunlugum pazartesi kese gormeye gidicem kalp atisi nezaman duycaksiniz
Ben sordum doktora HAPŞIRMAK dan bişey olmaz dedi bende cok hapşırıyorumKızlar hamilelikte sık sık hapşurmanın bebege bi zararı varmı?